tatlim bende etkisini gormedim valla karnimi cok sisiriyor gorenler hamilemisin diuor cok uzuluyorum ve kilo aldirdi bana alerji yapti o ilacAmaan klomen kullanmayın faydası Yok zararı çok klomen mağduruyum bende o günler geride kaldı şimdi bıraktığı hasarlarla uğraşıyorum
En son adetim 14 ekimdi 18 de bitti 20 ekim gibi dr gittim bana adet ol oyle gel dedi bunun uzerine bu ay icinde boyle durumla karsilastim yazdim dr ya bana adet ol oyle gel dedi ama bugun oglen cok az geldi leke yine kesildi suan bisi yok pazartesi gitmeyi dusunuyorum
Valla ben kullandim bana alerhi yapti soyledim agzim yzuum.sisti taninamaz hale geldim.sordum dozu yuksekmis ondan alerji olurmus evet özele gidiyorum mersinde yasiyorum ben iyi bir dr gittigim adet duzensizligimide belirttim kafana takma diuor anlamiyorum artikDr.un klomene devam et derse napmayı düşünüyorsun?
Özele gidiyorsun dmi? Adet düzensizliklerini mutlaka belirt
Var canim bendePko yok değil mi?Ben de de aynısı oldu doktor adet yerine say onu demişti.
Bende de oldu kilo almaya başladığım dönemlerde olmuştu.Tarlusal kullanmıştım bir daha hiç olmadı.Düzensiz adet de varsa lekelenme yapıyor.Var canim bende
Hamile kaldinmi peki ne yaptinPko var galiba neden en doğru tedaviyi uygulamıyorlar uzattıkça uzatıyorlar ki galiba işlerine gelmiyor üç kez düşük yaptım dr kalsa 4. Yü de kaybedecektim hiç dinlemedim valla bildiğimi okudum o dr da bıraktım
Valla ben kullandim bana alerhi yapti soyledim agzim yzuum.sisti taninamaz hale geldim.sordum dozu yuksekmis ondan alerji olurmus evet özele gidiyorum mersinde yasiyorum ben iyi bir dr gittigim adet duzensizligimide belirttim kafana takma diuor anlamiyorum artik
Pko var galiba neden en doğru tedaviyi uygulamıyorlar uzattıkça uzatıyorlar ki galiba işlerine gelmiyor üç kez düşük yaptım dr kalsa 4. Yü de kaybedecektim hiç dinlemedim valla bildiğimi okudum o dr da bıraktım
bakalim pazartesi gidecem belirtcem bunlari yani bana duzgun bir tedavi uygulasin gercekten uzuluyor insan benden sonra evlenen arkadaslarim hep hamile kaldi evlatlari 1 yasina gircek tabi nasip isi Rabbim. bilir elbet zamani var biliyorum.kendimi boyle teselli ediyorum ama iste istemez uzuluyorum yaKafana takma derken stres yapma diyordur heralde?
Özel olduğuna göre dr.umda iyi diyorsun kötü düşünmemeye çalış adet öncesi veya sonrası lekelenme çoğu zaman normal bi durumdur iki aydır bendede oluyor agnucaston kullandığım için
aynen oyle vallaHer muayene sırasında ücret alıcaklar tabi işi ticarete bizi müşteriye benzetiyorlar dr. hasta diye bisey yok nerdeyse
Klomensiz hamile kaldım buradaki dr lar artık sen tüp bebek yap eniyisi dediler bende merkezleri tek tek dolaştım bir yerdeki dr tüp bebekte de normal yıllarda şansın aynı sen en iyisi bu ilacı kullan altı ay dene olmazsa gel dedi dediğini yaptım o ay hamile kaldım ama üç kez kaybettim bende kan pıhtılaşması varmış 4. Gebelikte hergün kansulandırıcı iğne ve aspirin kullandım kızım doğduHamile kaldinmi peki ne yaptin
rabbim hayirli bir evlat eylesin insallah cabalamana degmis ne guzel cok sevindim senin adinaKlomensiz hamile kaldım buradaki dr lar artık sen tüp bebek yap eniyisi dediler bende merkezleri tek tek dolaştım bir yerdeki dr tüp bebekte de normal yıllarda şansın aynı sen en iyisi bu ilacı kullan altı ay dene olmazsa gel dedi dediğini yaptım o ay hamile kaldım ama üç kez kaybettim bende kan pıhtılaşması varmış 4. Gebelikte hergün kansulandırıcı iğne ve aspirin kullandım kızım doğdu
Klomensiz hamile kaldım buradaki dr lar artık sen tüp bebek yap eniyisi dediler bende merkezleri tek tek dolaştım bir yerdeki dr tüp bebekte de normal yıllarda şansın aynı sen en iyisi bu ilacı kullan altı ay dene olmazsa gel dedi dediğini yaptım o ay hamile kaldım ama üç kez kaybettim bende kan pıhtılaşması varmış 4. Gebelikte hergün kansulandırıcı iğne ve aspirin kullandım kızım doğdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?