Doğuma Hazırlık yardımmmmmmmm kız ismi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ramitep

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2008
471
5
96
İstanbul
merhaba arkadaşlar ben kızıma hala isim kararı veremedim herkez aklımı karıştırdı yok kuranda geçsin anlamı iyi olsun falan diye bana kısa isimlerden örnek yazarsanız ve benim yazdığım isimlere yorum yaparsanız sebvinirim

idil saf temiz aşk demek
asel cenenteki bal ırmağı demek

sizce hangisi güzel

merhaba arkadaşlar ben kızıma hala isim kararı veremedim herkez aklımı karıştırdı yok kuranda geçsin anlamı iyi olsun falan diye bana kısa isimlerden örnek yazarsanız ve benim yazdığım isimlere yorum yaparsanız sebvinirim

idil saf temiz aşk demek
asel cenenteki bal ırmağı demek

sizce hangisi güzel

ilk yorum benden olsun :)belki bana da nasip olur......

öncelikle hayırlı olsunnn ...
seçtiğin isimlerden idil güzel ...

benim fikrim ise ahsen yada neşe :)
neşe kuranda geçiyo ama anlamını bilmiyorum.ahsen nin anlamınıda bilmiyorum ama güzeldir kesinlikle:).
neşe nin dier anlamı zaten ortada :)
benim kızım olursa ismini neşe koyucam....inşallahhh ahh ahh...

Yazdığın isimlerden İdil'i beğendim.İdil'in başka anlamları da var ayrıca.Volga Nehri'ne Türklerin verdiği isim.
Aşkla ilgili olup köy ve kır yaşayışını anlatan kısa şiir veya yazı.
Hem anlamı,hem de söylenişi güzel.Hem de her yaşta yakışır bebeğinize.

idil ismini beğenirim cok tatlı bı arkadasımın adı.. ama asel ısmını daha oncede duymustum hem harflerın werdıı karakter hemde anlamı ve farklılııı benı cezbetmısti.. sanırım asel koyardım ben..

kesinlikle asel çok güzelmiş... ben farklı isimleri çok sewerim. anlamıda çok hoş

Back
X