Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
misafirim geldi yazarım sonraa hadi sen dinleeen canım bye bye korkma
cnm sağol beni çok rahatlattın acele ile ilgili yazıları okuyordum
çok mutlu oldum ...inş.yarın güsel hebr alacam ....iyi aksamlar çookkkkkk sağol allah razı olsun..allah tez zamanda muradını versin..
merhaba kızlar sonuç malesef 4 belli olacak ama leke gelmiyor artık tekrar umutlandım aşılmadada yerleşeme lekesi oluyormuşş..sağolsun buradaki arakaş söledi birde çok fena üşütmüşüm öksürmekten içim dışama çoıkıyor acabe benim gibi aşılama olup gününden önce lekesi gelip kesilen varmı?dün çok ağladım
Seda♥Recep;1688751 .!.:bende aşılama olmuştum ekim ayında bende leke gelmedi aksine hastalanma belirtisi hiç yoktu gögüsler çatlatma ignesinin etkisiyle şişiyor ve acıyor bel ve kasık ağrısıda ilaçların etkisi benim gögüslerim belim kasığım acayip ağrıyordu batıyordu kasılıyordu rahimim maalesef benim tutmadı hastalanmadan 1 gün önce test yaotım var çıktı sonra hastlanmadım ertesi günü bi daha yaptım yok çıktı 14 gün sürüyor pregnly ignesinin etkisinin vucuttan atılması hamile değildim ama hastalandımda dr gittim baktı hiç bişey yok ilacın yan etkisi ya kist yapıyormuş ya da hastalanamıyormuşsun neyse ilaç verdi ilaçla hastalandım eğer dr gitmeseydim çatlamayan yumurta kiste dönüşebilirmiş kan testi ne olursa olsun yok çıksa bile dr a git eğer hastalanmazsan.. sonra kiste dönüşmesinnn
arkadaşalr sonuc negatif üstelik çok hastayım alerjik astım var bende ona dayalı öksürük ve n efes darlığı çekiyorum.....kusurabakmayın yazamadımmmmmmmmm
arkadaşalr sonuc negatif üstelik çok hastayım alerjik astım var bende ona dayalı öksürük ve n efes darlığı çekiyorum.....kusurabakmayın yazamadımmmmmmmmm