• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardımmmmmmmm

misafirim geldi yazarım sonraa hadi sen dinleeen canım bye bye korkma

cnm sağol beni çok rahatlattın acele ile ilgili yazıları okuyordum
çok mutlu oldum ...inş.yarın güsel hebr alacam ....iyi aksamlar çookkkkkk sağol allah razı olsun..allah tez zamanda muradını versin..

cnm sağol beni çok rahatlattın acele ile ilgili yazıları okuyordum
çok mutlu oldum ...inş.yarın güsel hebr alacam ....iyi aksamlar çookkkkkk sağol allah razı olsun..allah tez zamanda muradını versin..

amiiin canım hepimize inşllah Allahım bu yolda daha fazla eylemesin hepimizi inşallah güzel haberlerini bekliyorum yarın okey mi?

günaydın kızlar dün aksam hiç gelmedi sabahda kalktım gelmedi ama şimdi tyuvalete gittim kahve rengi leke geldi idrarımda yok camasırımdada yok
ama silerken geliyo ve kasık ağrımda yok belim ağrıyoo

selam canım sonucun belli olmuştur.. ne oldu yazıları okuyunca bende merak ettim... hayırlısı olsun ...inşallah hamilesindir...

merhaba kızlar sonuç malesef 4 belli olacak ama leke gelmiyor artık tekrar umutlandım aşılmadada yerleşeme lekesi oluyormuşş..sağolsun buradaki arakaş söledi birde çok fena üşütmüşüm öksürmekten içim dışama çoıkıyor acabe benim gibi aşılama olup gününden önce lekesi gelip kesilen varmı?dün çok ağladım

merhaba kızlar sonuç malesef 4 belli olacak ama leke gelmiyor artık tekrar umutlandım aşılmadada yerleşeme lekesi oluyormuşş..sağolsun buradaki arakaş söledi birde çok fena üşütmüşüm öksürmekten içim dışama çoıkıyor acabe benim gibi aşılama olup gününden önce lekesi gelip kesilen varmı?dün çok ağladım

canım benim inşallah hamişsindir ama yazdıklarına göre adet lekesi gibi değil inşallah 4'te güzel haberler verirsin bize....:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

bende aşılama olmuştum ekim ayında bende leke gelmedi aksine hastalanma belirtisi hiç yoktu gögüsler çatlatma ignesinin etkisiyle şişiyor ve acıyor bel ve kasık ağrısıda ilaçların etkisi benim gögüslerim belim kasığım acayip ağrıyordu batıyordu kasılıyordu rahimim maalesef benim tutmadı hastalanmadan 1 gün önce test yaotım var çıktı sonra hastlanmadım ertesi günü bi daha yaptım yok çıktı 14 gün sürüyor pregnly ignesinin etkisinin vucuttan atılması hamile değildim ama hastalandımda dr gittim baktı hiç bişey yok ilacın yan etkisi ya kist yapıyormuş ya da hastalanamıyormuşsun neyse ilaç verdi ilaçla hastalandım eğer dr gitmeseydim çatlamayan yumurta kiste dönüşebilirmiş kan testi ne olursa olsun yok çıksa bile dr a git eğer hastalanmazsan.. sonra kiste dönüşmesinnn

Seda♥Recep;1688751 .!.:
bende aşılama olmuştum ekim ayında bende leke gelmedi aksine hastalanma belirtisi hiç yoktu gögüsler çatlatma ignesinin etkisiyle şişiyor ve acıyor bel ve kasık ağrısıda ilaçların etkisi benim gögüslerim belim kasığım acayip ağrıyordu batıyordu kasılıyordu rahimim maalesef benim tutmadı hastalanmadan 1 gün önce test yaotım var çıktı sonra hastlanmadım ertesi günü bi daha yaptım yok çıktı 14 gün sürüyor pregnly ignesinin etkisinin vucuttan atılması hamile değildim ama hastalandımda dr gittim baktı hiç bişey yok ilacın yan etkisi ya kist yapıyormuş ya da hastalanamıyormuşsun neyse ilaç verdi ilaçla hastalandım eğer dr gitmeseydim çatlamayan yumurta kiste dönüşebilirmiş kan testi ne olursa olsun yok çıksa bile dr a git eğer hastalanmazsan.. sonra kiste dönüşmesinnn

sedacım merhaba benimde pregenly çatlatma iğneyi yapılalı bugün 17 gün oldu bende regli görmedim,,,test yapmayada korkuyorum,,,kiste dönüşme olasılığı varsa işte bu kötü oldu

canım 4te güzel habelerini bekliyoruz olmazsa da üzülme canım herşeyin hayırlısı tekrar sonra denersin aşılama tüp bebekten aa kolay o konuda şanslısın

Canlarim Aradim Saat 5 De Arayin Dedi Dişari Yollamişlar Gelmemiş Daha Yaaaaaaaaaaaa ölüyorum Ben şimdi Ateşim çikmaya Başladi Kizlar Fena üşütmüşüm Hamişsem Ne Yapacammmmmm

arkadaşalr sonuc negatif üstelik çok hastayım alerjik astım var bende ona dayalı öksürük ve n efes darlığı çekiyorum.....kusurabakmayın yazamadımmmmmmmmm

arkadaşalr sonuc negatif üstelik çok hastayım alerjik astım var bende ona dayalı öksürük ve n efes darlığı çekiyorum.....kusurabakmayın yazamadımmmmmmmmm

cnm gecmıs olsun dıkkat et kendıne ve uzulme herseyın hayırlısı inş bıdahakı aya kendılıgınden hamıs kalırsın inş

canım çok üzüldüm ya geçmiş olsun herşeyde hayır vardır inşllh kendilğinden kalırsın üzülme canım isyan edemiyoruz herşey Allahın takdiri ol derse olacak

Back
X