Yardim😔

Baharikizcanlar

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2021
3
0
1
37
Merhaba arkadaşlar araniza yeni katıldım yardım istiyorum,ben hamile kaldığında 5. Haftamda kanama yaşadım doktor ilaç verdi neyse o ara 5 haftalikti 7. Haftada yine gittim kanamanın içinde bir kese daha varmis meger😪 diğerinin kalp atışını duyduk ama kanamada kalanda yok daha doktor bekleyeceğiz dedi böyle bir durumla karşılaşan varmı

Merhaba arkadaşlar araniza yeni katıldım yardım istiyorum,ben hamile kaldığında 5. Haftamda kanama yaşadım doktor ilaç verdi neyse o ara 5 haftalikti 7. Haftada yine gittim kanamanın içinde bir kese daha varmis meger😪 diğerinin kalp atışını duyduk ama kanamada kalanda yok daha doktor bekleyeceğiz dedi böyle bir durumla karşılaşan varmı
Çoğu insan yaşıyor. İnşallah kötü değildir. Benim kuzenim ikiz değildi ama onunda sanki adet oluyormuş gibi kanaması oluyordu. 2 3 ay yataktan kalkamadı iğne vuruluyordu sonra düzene girdi. Doktor kontrolünde dikkat et inşallah birşey olmaz sağ sağlim kucagına alırsın bebişlerini☺️ Allah bana ve tüm isteyen herkese nasip etsin sende bize dua et

Ikiz gebelikte kanama çok sık yaşanır
Iki bebeğin kalp atışı aynı gün duyulmaz genellikle biri geride olur.
Doğuma kadar hatta doğum sonrası da öyle gider çoğu zaman

Back
X