Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adetinize ne kadar var ? Yumurtlamanizi nasıl hesaplıyorsunuzkızlar merhaba yumurtalama dönemimim üzerinden 11 gün geçti kan verdim dün 0.2 çıktı hamile değilim diyip köşeye mi çekilmeliyim yoksa artar diye beklemeli miyim çok heyecanlıyım ve böyle sonuç görünce üzülüyorum
Adetime 3 gün var yumurtalamayda adetten 14 gün sonra diye hesaplıyorumAdetinize ne kadar var ? Yumurtlamanizi nasıl hesaplıyorsunuz
Herkesin yumurtlama günü aynı olmuyor maalesef. Mesela ben adet zamanına göre iki gün önce yumurtlamis olmam lazım ama bu ay erken yumurtladigima eminim geçen hafta kasık ağrısı göğüs bagrisi ve seffaf akıntım vardı muhtemelen o zaman yumurtladim ve değerlendirdim. Yani takvimleri dikkate almayın. Çıkan beta HCG degeriniz çok düşük adetinizin geçmesini bekleyin belkide geç yumurtladiniz o yüzden bu kadar düşük olabilir ama umitlenmeyin derimAdetime 3 gün var yumurtalamayda adetten 14 gün sonra diye hesaplıyorum
Herkesin yumurtlama günü aynı olmuyor maalesef. Mesela ben adet zamanına göre iki gün önce yumurtlamis olmam lazım ama bu ay erken yumurtladigima eminim geçen hafta kasık ağrısı göğüs bagrisi ve seffaf akıntım vardı muhtemelen o zaman yumurtladim ve değerlendirdim. Yani takvimleri dikkate almayın. Çıkan beta HCG degeriniz çok düşük adetinizin geçmesini bekleyin belkide geç yumurtladiniz o yüzden bu kadar düşük olabilir ama umitlenmeyin derimbu değere göre ancak geç yumurtladiysaniz olabilir hamilelik öyle bişey yoksa maalesef adetiniz yakin demektir
CANınHerkesin yumurtlama günü aynı olmuyor maalesef. Mesela ben adet zamanına göre iki gün önce yumurtlamis olmam lazım ama bu ay erken yumurtladigima eminim geçen hafta kasık ağrısı göğüs bagrisi ve seffaf akıntım vardı muhtemelen o zaman yumurtladim ve değerlendirdim. Yani takvimleri dikkate almayın. Çıkan beta HCG degeriniz çok düşük adetinizin geçmesini bekleyin belkide geç yumurtladiniz o yüzden bu kadar düşük olabilir ama umitlenmeyin derimbu değere göre ancak geç yumurtladiysaniz olabilir hamilelik öyle bişey yoksa maalesef adetiniz yakin demektir
Canım adetime daha 3 gün var pazartesi olmam gerekiyor 2 gündür karnım ağrıyo şimdide koyu bi kan geldi adet gibi de gelmiyoHerkesin yumurtlama günü aynı olmuyor maalesef. Mesela ben adet zamanına göre iki gün önce yumurtlamis olmam lazım ama bu ay erken yumurtladigima eminim geçen hafta kasık ağrısı göğüs bagrisi ve seffaf akıntım vardı muhtemelen o zaman yumurtladim ve değerlendirdim. Yani takvimleri dikkate almayın. Çıkan beta HCG degeriniz çok düşük adetinizin geçmesini bekleyin belkide geç yumurtladiniz o yüzden bu kadar düşük olabilir ama umitlenmeyin derimbu değere göre ancak geç yumurtladiysaniz olabilir hamilelik öyle bişey yoksa maalesef adetiniz yakin demektir
Yerleşme kanaması hiç yaşamadım ama açık renk ve leke şeklinde diye biliyorum adet olmuş olabilir misiniz acabaCANın
Canım adetime daha 3 gün var pazartesi olmam gerekiyor 2 gündür karnım ağrıyo şimdide koyu bi kan geldi adet gibi de gelmiyo
Adetime daha var olmama gerekirdi anlamadım bende bu işler çok zor yaYerleşme kanaması hiç yaşamadım ama açık renk ve leke şeklinde diye biliyorum adet olmuş olabilir misiniz acaba![]()
Eğer erken yumurtlamaniz olduysa bugün adet olma ihtimaliniz yüksekAdetime daha var olmama gerekirdi anlamadım bende bu işler çok zor ya
Bizim 2. Ay neden olmuyor anlamıyorum doktora mı danışsan acabaEğer erken yumurtlamaniz olduysa bugün adet olma ihtimaliniz yüksekgerçekten bu işler çok zor ben 13 aydır deniyorum bı geçen ay hamile kaldım o da düşük oldu maalesef siz ne kadardır deniyorsunuz sanırım ilk ay
Daha çok erken eğer doktora gitmek istiyorsanız hamile kalamiyorum diye değil hamilelik düşünüyorum genel kontrol yaptırmak istiyorum deyin çünkü iki ay deyince dikkat e almayacaklardir. En az 1 yıl deneme süresi diyor doktorlar. Ben 10. Ayda gittim pcos var bende o yüzden kalamiyorum onda bile doktor bir yıl i doldurmami önerdi maalesefBizim 2. Ay neden olmuyor anlamıyorum doktora mı danışsan acaba
Sakin olun daha çok erken doktorlar bile 12 ay gayet normal diyor. En önemlisi rahat kafa. Bu kadar kafaya takarsanız olacağı varsa da olmaz.Bizim 2. Ay neden olmuyor anlamıyorum doktora mı danışsan acaba