• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardın edin lütfen

Reverans_Tek

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2016
28
19
3
31
Hormom testlerimde hersey cok normal ve iyi fakat ""estradiol e2"" hormonum normalinde 110 olmasi lazimken benimki 361.. hamile kalmami engelliyomus galiba internette arastirdim yarinda doktora gitcem.. doktorumda bisey demedi aama kafama takıldı dogrusu. Sizin bi fikriniz var mj?

siz doktorunuza sordunuz da cevap mı vermedi? doktoru değiştirin o zaman

Hormom testlerimde hersey cok normal ve iyi fakat ""estradiol e2"" hormonum normalinde 110 olmasi lazimken benimki 361.. hamile kalmami engelliyomus galiba internette arastirdim yarinda doktora gitcem.. doktorumda bisey demedi aama kafama takıldı dogrusu. Sizin bi fikriniz var mj?
e2 tek bir kere yapılmış test ile anlaşılmaz. belli periyodlarda 2-3 kere yapılıp ona göre ortalama bakılır.

ayrıca konuyu gebelk bölüme taşıtmanı tavsiye ederim. çünkü orada bu konular hakkında taze bilgileri olan bir sürü ark. var.
birde ne zamandan beri bebek istiyorsunuz ? yaşını kaç? adetin kacıncı günü bakıldı ? tüm bunlar lazım.

he birde cok entresan bir şey diyeyim. her hastanenin labarotuarı farklı ölçüm yapabilyor. değerlendirme şekillleri az ama değişiklik gösterenleri var.
bu testleri nerede yaptırdın ? bu da önemli ? özel hast. mi devlet mi ? tüp bebek merk. mi ?

he birde cok entresan bir şey diyeyim. her hastanenin labarotuarı farklı ölçüm yapabilyor. değerlendirme şekillleri az ama değişiklik gösterenleri var.
bu testleri nerede yaptırdın ? bu da önemli ? özel hast. mi devlet mi ? tüp bebek merk. mi ?

Ben suan almanyadayim.. dün test yaptirdim tekrardan ama sonuc 2 hafta icinde belli olcak.. o testide özel bi hastanede yaptirmistim.. hic bisy demedi doktorlar.bu arada gebelikle ilgili konular nerde onu bilmiyorum yeniyim burda daha:halay:

Back
X