yardm edinn kızlarrrrrr

maviss1111

Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2013
105
0
16
35
Ankara
3aylik evliyimm cocuk istioruz basindan berii cok skntı yapyrmm acelecimiyimm lutfen yardm edin dusuncelerinize ihtiyacm var

hangi konuda yardım istiyosun hamile kalabilmek için neler yapmalıyım veya hamilelik belirtilerimi ....

anlayamadım doğrusu :26:

hemen hamile kalma istegim 3 ay içerisinde olmadı kendime sıkıntı yapmam yeni evli cifler için aceleci bi tavırdamıyım

stres hamile kalmayı zorlaştırıyor malesef

daha çok erken moralinizi bozmayın.ben 4,5 yıl sonra hamile kaldım.
yumurtlama takibi yapın,ilişki sonrası ayağınızın altına yastık koyup bir saat bekleyin

rabbim gönlünüze göre versin

yumurtlama takibini nasıl yapıyoruz

yumurtlama takibini nasıl yapıyoruz

bu kulupte ateş ölcme yöntemi topiği var yumurtlama takibinde bu yöntemi kullanabilirsiniz.ovulasyon testleri var onları kullanabilirsinz.adetin ilk gününü 1.gün olarak saymaya başla 12.ve 16.günler arasındada gün aşırı olarak ilişki deneyebilirsnz.internette yumurtlama hesaplayıcılar cok düzenli adet görenler icin uygun diyorlar genelde

Tsk ederm cnm senin deneyimin varmi

3aylik evliyimm cocuk istioruz basindan berii cok skntı yapyrmm acelecimiyimm lutfen yardm edin dusuncelerinize ihtiyacm var

bebeği çok istersen olmuyor malesef arkadaşım olmuyor diye doktora gitti doktor onları tatile gönderdi hiç birşeyiniz yok sadece kafaya takıyorsunuz diye ....tatil de bunu hiç düşünmediler ve geldiğinde hamileydi :44:

İnsanin bazen elinde olmuyor herseyin hayrlisi

3 aycocuk istemek icin erken mi değilmi onu bilemem ama olmuyor bir sıkıntı mı var demek icin erken diyebiliriz.eşin ve sen karşılıklı olarak olmasına karar verdiyseniz bi ön muayene icin adetiinin 3. Veya 4,günü doktora gidebilirsin.doktorun sana nezmandır korunmasız ilişkiniz oldu diye sordugunda 3 ay dersen seni geri gönderebilir bişey yapmadan yada sana hormon testi yapabilir.düzenli adet oluyorsan dediğimiz gibi yumurtlama günlerini özenle takip etmelisin.eşinle birlikte olduktan sonra hemen duşa gitme yarım saat kadar kalcanın altına bir yastık koyarak bekleyebilrsin.

cnm gittim bu ay doktora hiç bi sıkıntı olmadıgını söyledi Rabbim ne zman veirirse artk

özür dilerek soruyorum canım su yöntemlerini geniş olarak anlatrmısın nasıl hamile kaldın

BENİM ÖNCE PROLAKTİNİM YÜKSEK CIKTI BU YÜZDEN DÜZENSİZ ADET OLUYORDUM.PROLAKTİN İCİN DOKTENİX ADINDA Bİ İLAC KULLANDIM SONRA YUMURTALIKLARIM YUMURTA ÜRETMİYORDU.ONUN İCİN SEREPHONE ADINDA YUMURTLAMAYA YARDIMCI İLAC KULLANDIM O AY KISMET OLMADI.SONRA BURDA BİR TOPİKTEKİ ARKADAŞLARLA KONUŞMAYA SIKINTILARIMI PAYLAŞMAYA BAŞLADIM,ONLAR BANA BİLDİKLERİ BÜTÜN ŞEYLERİ PAYLAŞTILAR.ÖNCE ADETİMİN 3.GÜNÜ GÜNDE 2 ADET KURUİNCİR YEMEYE BAŞLADIM.ADETİMİN 12.GÜNÜNE KADAR,SONRA BAL TARCIN CÖREK OTU KARIŞIMI VAR ONU DENEMEYE BAŞLADIM.GOGOL AMCAYA YAZ BU KÜRLER CIKAR.SONRA YUMURTLAMA GÜNLERİNİ TAKİP ETMEK İCİN ATEŞ ÖCLME YÖNTEMİ VAR ONU YAPMAYA BAŞLADIM BUNLARI YAPMAYA DÜZENLİ OLARAK YAPMAYA DEVAM ETTİM DOKTOR KNTORLNE DE GİTTİM.HORMONLARIM OLMASI GEREKEN SEVİYELERE GELDİ VE 6 7 AY SONRADA HAMİLE KALDIM.GOGOL AMCAYA YAZ YADA KK NİN ARAMA MOTORUNA YAZ KÜRLERİN İSMİNİ ATEŞ ÖLCME YÖNTEMİ DİYE CIKAR ORLARDA DAHA AYRINTILI BİLGİ ALABİLİRSN http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...oruz-o-bebek-buraya-gelecek-o-kadar-2960.html BEN BU TOPİK İLE BAŞLADIM HAMİLE KALMA CALIŞMALARINA HALENDE BURDAYIZ İSTERSEN GEL TAKIL BİZE SORMAK İSTEDİKLERİNİ SOR TECRÜBELİRMİZİ PAYLAŞIIZ ŞİMDİK BENİM ACİL CIKMAM LAZIM KAYINVALİDEME GİDCEM GELİNCE YİNE YAZARIM SORMAK İSTEDİKLERİNE ELİMDEN GELDİĞİNCE CEVAP YAZARIM

O topige gectm cnm bende sogan kurune basladm

merhabalar.
bu kuru incir öğünü falan farkediomu ne zaman yencek vede bal tarçın çörek otu ne zamn yenmesi gerekiomu açmı tokmu vs.ben soğan kürü okudum ona başlamayı düşündüm ardından da kuru incir kürü ne dersiniz.

merhaba canım bal çörek otu tarçın kürü adetin 2. günü başlayıp 12. gününe kadar sabah akşam (aç karnına yesen daha faydalıymış) 1 tatlı kaşığı yenecek diye okudum regl olunca bende başlıcam okuduğum kadarıyla faydasını gören çok burda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…