• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardm lütfen

Hayat02

Benden Yana Olan Kalsın Yanına. ..
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2014
370
72
123
31
Merhaba kızlar benimki pek dert sayılmaz ama sizin fikirlerinize ihtiyacım var. Hamileyim 4 ay olacak inş ve cok zayıfim hic iştahım yok çok yemek istiyorum zorluyorum kendimi ama olmuyor anne olanlar vs anne adayları sizler neler yiyip içiyorsnz bana liste tarzında yazar mısınız lütfen neler faydali ne yesem kilo alırım düzen nasıl olmalı teşekkür ederim şimdiden:)

Merhaba kızlar benimki pek dert sayılmaz ama sizin fikirlerinize ihtiyacım var. Hamileyim 4 ay olacak inş ve cok zayıfim hic iştahım yok çok yemek istiyorum zorluyorum kendimi ama olmuyor anne olanlar vs anne adayları sizler neler yiyip içiyorsnz bana liste tarzında yazar mısınız lütfen neler faydali ne yesem kilo alırım düzen nasıl olmalı teşekkür ederim şimdiden:)

Önemli olan çok yiyip kilo almak değil , kendin ve bebek için yararlı olan her şeyi az da olsa tüketebilmen. Hamileyken 25 kilo aldım ve bu durum da iyi değil.. 2. hamileliğimde kesinlikle daha az yiyeceğim :KK70:

Kırmızı et , protein , meyve , süt ve kuruyemiş yemelisin. Hamur işinden mümkünse uzak dur.

normal bu durum ben hamileyken 12 kilo almıştım

Arkadaş söylemiş hepsini bende katılıyorum ZeytinKek ZeytinKek .
Kırmızı et ceviz badem mzellikle bebişe kilo aldıranlardan. Pirinç tavuk falan öyle besleyiciliği yok. Sen kilo almasanda olur.

Bak ben 4 ay önce doğum yaptım 57yle hamile kaldım 70in üstündeyim. İstersen benm vermeye çalıştığım 10 kiloyu sana verebilirim:-)

kaç kilosun

kılo almanız sart degıl ama beslenmenıze dıkkat etmezsenız hem bebegınızın gelısımı etkılenır hemde sızde vıtamın mıneral eksıklıgıne baglı sorunlar cıkabılır.
ozellıkle tuketmenız gerekenler proteın kaynaklı yıyecekler yani kırmızı et ve yumurta, süt ve süt ürünleri (yogurt-peynır-ayran vs.), meyve ve sebzeler , içebliyorsanız gunde bır sade soda mineral açısından faydalı, ayrıca gunde bırkaç adet cevız fındık badem tarzı kuruyemısler ve özellıkle muz-kaşar ve süt bebege kılo aldıran yıyecekler...

Arkadaş söylemiş hepsini bende katılıyorum ZeytinKek ZeytinKek .
Kırmızı et ceviz badem mzellikle bebişe kilo aldıranlardan. Pirinç tavuk falan öyle besleyiciliği yok. Sen kilo almasanda olur.

Bak ben 4 ay önce doğum yaptım 57yle hamile kaldım 70in üstündeyim. İstersen benm vermeye çalıştığım 10 kiloyu sana verebilirim:-)

Ahh keşke:))

53tm ilk öğrendiğimde 4.aya girmek üzereyim sadece 1.5 kilo almışım:KK43:
6. ayda başlarsın almaya 51 le hamile kaldım 62 ile doğum yaptım bebeğim 3 kg idi arkadaşların önerdiğiğ gibi beslenirsen sıkıntı olmz

ultrasonda bebeğin kg sini gören dr ler sana bilgi vermiyor mu

Canım e
Bebiş nasıl peki gelişimi nasıl haftasına göre.
Doktoruna söyledinmi oda problem olarak görüyormu kilo alamamanı?

CNm en son 2 ay önce gittim şimdi cinsiyeti ogrenmeye gidecem işte

Kilo almak zorunda değilsin ama en faydalı besinler ceviz ve balıktır hamilelikte..bunları mutlaka bol bol ye..

Bebek için faydalı muz,kaşar peyniri,sade maden suyu,süt ve süt ürünleri pekmez,havuç suyu iyi geldiğini duyumuştum.Faydalı olabileceğini düşündüm sağlıcakla kucağına al canım :anneadayı::KK46::KK46:

Besleyici şeyler ye bebis Kilo alsın .. ceviz, kırmızı et, badem, meyve gibi :) ilk 5 ay bende hiç almamıştım sonra ki aylarda alırsın.

Aynı ben :KK57:

Bende 19 haftalığım vehiç kilo alamadım. Dün doktora gittik. Bebeğin boyu da kilosu da güzel fakat bu kiloyla şimdiye kadar idare etmişsin ama bundan sonra kilo almak zorundasın yoksa bebeğin gelişimi etkilenir dedi. Bakalım ne yorumlar gelecek.

Aynı ben :KK57:

Bende 19 haftalığım vehiç kilo alamadım. Dün doktora gittik. Bebeğin boyu da kilosu da güzel fakat bu kiloyla şimdiye kadar idare etmişsin ama bundan sonra kilo almak zorundasın yoksa bebeğin gelişimi etkilenir dedi. Bakalım ne yorumlar gelecek.
hamurişi falan yesen kg alırsın belki vitamin ilacı kan ilacı kullanıyorsun dimi

hamurişi falan yesen kg alırsın belki vitamin ilacı kan ilacı kullanıyorsun dimi

Hamurişi anında tıkıyor fazla yiyemiyorum ki :( Balık hapı ve kan hapı kullanıyorum ama faydası olmadı. Dr. ek olarak bi vitamin daha yazdı.

Back
X