• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardm lütfen

Hamurişi anında tıkıyor fazla yiyemiyorum ki :KK43: Balık hapı ve kan hapı kullanıyorum ama faydası olmadı. Dr. ek olarak bi vitamin daha yazdı.
vitamin hapı yazıyolar hamilelikte biçok vitamini içinde barındıran onunla k ilo almıştım ben

evet hatırlıyorum ama ilaç tavsiyesi vermek ne kadar doğru ona takıldım ben istersen özelden yazıyım dr ye sor reçetesiz alamazsın zaten

Merhaba kızlar benimki pek dert sayılmaz ama sizin fikirlerinize ihtiyacım var. Hamileyim 4 ay olacak inş ve cok zayıfim hic iştahım yok çok yemek istiyorum zorluyorum kendimi ama olmuyor anne olanlar vs anne adayları sizler neler yiyip içiyorsnz bana liste tarzında yazar mısınız lütfen neler faydali ne yesem kilo alırım düzen nasıl olmalı teşekkür ederim şimdiden:)
ilk gebelik mi

9 ay önce doğum yaptım ilk 6 ay dikkat ettim yemek işlerine : sabah günaşırı yumurta hergün peynir madonoz domates salatalık ceviz ( ceviz ile peyniri birlikte yedim) öğlen çorba et yemeği yoğurt ya da tatlı ya da meyve akşama doğru tost :D akşam çorba anayemek makarna ya da pilav :d çok bulantım oldu 4 aya doğru bitti sayılır hergün 1.5 lt su tukettim bunları yemeye gayret ettim ama su çok önemli ... zayıf ya da kilolu olmak önemli diil... ekmek çok yemedim arada eşim ananas aldı 10-11 kilo aldım hamilelikte :D

Back
X