Yardm sever arkadalar okuyun..

Adesss

Guru
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2008
1.022
5
356
37
merhaba arkadaşlar koaför kursuna gidiyorum kursumuza sac yaptırmak için kadın sığınma evinden kadınlar geliyordu.bugün yaşadığım ve cok üzüldüğüm bi durum var. biraz uzun yazıcam ama sonuna kadar okuyun lütfen.bu olayı başından gecen kişinin azından anlatıcam.16 yaşındaydım babam başlık parası 2,5 milyar uğruna bana hiç sormadan zorla ablamın eşinin kardeşine verdi beni.dayak kumar içki vardı.zaten sevmiyordumda.dayak yiyor annemi arıyordum annemde sabret düzelir diyordu nasıl bir ailem vardı benim.2 sene içinde hamile kaldım ve eşim döverken cocugumu düşürdü ve bana sonradan cocugu sen düşürdün diyerek baskı yapıyordu.resmi nikah yapıcaklardı daha fazla dayanamayıp kacdım.ablam yanına aldı beni. 3ay yanında kaldım.ablam calışıyordu.ablam işdeyken enişdem tecavüz etmeye kalkdı ve oarada cocuklar içeri girdi ve ben hemen dışarı kaçdım.1 hafta sokaklarda yattım parklarda çalıların arasında..sabaha kadar uyumadım sabaha karşı dişlerim soğukdan titredi.geceleri beni farkeden erkekler oldu beni çagırdılar hemen kaçdım.ve en sonunda polisler beni görüp kadın sığınma evine getirdiler.üstümde elbisem ayağımda terliklerimden başka bişeyim yokdu.ordaki arkadaşlar benimle eşyelerını paylaştılar.hatta bir abla aldığı ilk maaşla bbeni götürüp diş macunu flan aldı.şampuanıda beraber kullanıyoruz.nüfus cüzdanım olmadığı için para alamıyorum.biyerdede calışamıyorum.kacarken nüfus cüzdanım eşimdeydi.ablamlarda yeniden cıkardık ama aniden cıkdığım için ablamlarda kaldı cüzdanım.geçen nüfus müdürlüğüne gittim nüfus kağıdı için 65 milyon istediler.caresiz kaldım. 3 ay sonrada kadınsığınma evinden çıkarıyorlar.babam ve abimler gördükleri yerde beni vurcaklar.rezil etmişim onları.

BUGUN Kı YAŞADIKLARIM DAN OKADAR ETKıLENDıMKı SıZLERLE PAYLAŞMAK ıSTEDıM.AĞLAMAMAK ıÇıN ZOR TUTTUM KENDıMı.GÖZLERıM DOLDU HEP.OKADAR MASUM OKADAR CARESıZDıKı GÖZLERıNE BAKAMADIM ıÇıM ACIDI.ALLAHIMA BıNŞÜKÜR ETTıM DUYDUKLARIM KARŞISINDA.ELıMDEN NE GELıR DıYE DÜŞÜNÜP DURUYORUM.BELKıDE ŞU MUBAREK AYLRDA RABBıM ÇIKARDI KARŞIMA.EVE GELıR GELMEZ KK DA ANLATIP YARDIM ıSTEMEK GELDı AKLIMA.VERMEK ıSTEDıĞıNıZ ELBıSELERıNıZ VARSA YADA RAMAZAN AYNININ FıTRESı OLUR BıŞEYLER YAPALIM ARAMIZDA.

Son düzenleme:
canım gerçekten çok üzüldüm ne acılar çeken kadınlarımız var allah yardımcıları olsun yardım etmeyi çok isterdim ama fitre vereceğim kişi belli daha fazlasıda beni zorlar keşke kullanmadığım şeylerim olsa ama inan müsrif olmasın diye herşeyden yeterince alan biriyim inş birileri yardım için el uzatır tek yapabileceğim dua etmek.

canım gerçekten çok üzüldüm ne acılar çeken kadınlarımız var allah yardımcıları olsun yardım etmeyi çok isterdim ama fitre vereceğim kişi belli daha fazlasıda beni zorlar keşke kullanmadığım şeylerim olsa ama inan müsrif olmasın diye herşeyden yeterince alan biriyim inş birileri yardım için el uzatır tek yapabileceğim dua etmek.

evt cnm bende bugunden beri çok kötüyüm.çok etkilendim.kiminin parası kiminin duası. şartlar belliyse yapabilecek bişey olmuyor..ozaman sende bukredşimiz için dua et.

allah yardımıcisin olsun caresizlik zordur bilirim..yalnız ona para elbse vs gibi yardımlar gecici cözümdür.eger yardım etmek istiyorsak kalıcı cözüm bulmalıyız.mesela iş imkanı olan yanına eleman arayan bir arkadasımız varsa bu teklifi sunsun derim.

Son düzenleme:
Belki de ailesi almadı ablası kabul etti. ınşallah yavrucak kötü yola düşmez. Allah o ailesi olacaklara akıl fikir merhamet versin inşallah.Bursada hangi sığınma evi bu? Resmi olarak ulaşıp yardım edilebilir belki.Sığınma evinin adını bir de kızcağızın adını yazabilir misin canım belki yardım yollayabiliriz.

allah yardımıcisin olsun caresizlik zordur bilirim..yalnız ona para elbse vs gibi yardımlar gecici cözümdür.eger yardım etmek istiyorsak kalıcı cözüm bulmalıyız.mesela iş imkanı olan yanına eleman arayan bir arkadasımız varsa bu teklifi sunsun derim.

evt cnm dediğin doğru ama şuan bunlarada ihtiyacı var.evt iş olarak yardımcı olabilecek arkadaşalr bekliyoruz.

evt cnm dediğin doğru ama şuan bunlarada ihtiyacı var.evt iş olarak yardımcı olabilecek arkadaşalr bekliyoruz.

kesinlikle tatlım nereye kardar para elbise yardımı yapılabilirki...eminim bu konuda yardım edebilecek arkadaslarımız vardır

ben 34-36 giyiniyorum zayıf ve kısayım ama kullanmadığım üstler var onlar oturabilir olmazsada mutlaka uyan bir arkadaşı falan çıkar.kışlık var onlarıda yollayacam , yazlık kullanmadığım şeyleri elden çıkardım ama kendisine uygun şeyler bakıp yeni bir şeyler almaya çalışacam bir iki parça.benimde çok durumum yok çok dişe dokunur bir yardım olmayacak ama elimden bu kadar geliyor.ben hazır etmeye çalışacam en kısa sürede.sonra size dönerim.

Sığınma evinin adını bir de kızcağızın adını yazabilir misin canım belki yardım yollayabiliriz.

ben 34-36 giyiniyorum zayıf ve kısayım ama kullanmadığım üstler var onlar oturabilir olmazsada mutlaka uyan bir arkadaşı falan çıkar.kışlık var onlarıda yollayacam , yazlık kullanmadığım şeyleri elden çıkardım ama kendisine uygun şeyler bakıp yeni bir şeyler almaya çalışacam bir iki parça.benimde çok durumum yok çok dişe dokunur bir yardım olmayacak ama elimden bu kadar geliyor.ben hazır etmeye çalışacam en kısa sürede.sonra size dönerim.

yardımın büyüğü küçüğüolmaz.duyarlılığın için saol

keşke yapabileceğim bişi olsa.kıyafet yollamayı düşündüm ama bedenlerimiz de uymuyo:1no2:
ya bu nası anne baba ALLAH'ım anlamıyorum kikötükedihüso

Arkadaşım duyarlı olmak,ihtiyacı olanlara yardım etmek kadar güzel birşey yoktur...
ama yardımın mahiyeti çok önemli bu durumda...
yardım amaçlı para toplamak,banka hesap numaraları ile yardım sağlamak
yasal izin gerektirdiği için sitemizde yasak,bu konuda anlayışınızı bekliyoruz...

ama maddiyat dışındaki her türlü yardımı sağlayabilirsiniz...
sevgiler...

Son düzenleme:
Back
X