merhaba arkadaşlar koaför kursuna gidiyorum kursumuza sac yaptırmak için kadın sığınma evinden kadınlar geliyordu.bugün yaşadığım ve cok üzüldüğüm bi durum var. biraz uzun yazıcam ama sonuna kadar okuyun lütfen.bu olayı başından gecen kişinin azından anlatıcam.16 yaşındaydım babam başlık parası 2,5 milyar uğruna bana hiç sormadan zorla ablamın eşinin kardeşine verdi beni.dayak kumar içki vardı.zaten sevmiyordumda.dayak yiyor annemi arıyordum annemde sabret düzelir diyordu nasıl bir ailem vardı benim.2 sene içinde hamile kaldım ve eşim döverken cocugumu düşürdü ve bana sonradan cocugu sen düşürdün diyerek baskı yapıyordu.resmi nikah yapıcaklardı daha fazla dayanamayıp kacdım.ablam yanına aldı beni. 3ay yanında kaldım.ablam calışıyordu.ablam işdeyken enişdem tecavüz etmeye kalkdı ve oarada cocuklar içeri girdi ve ben hemen dışarı kaçdım.1 hafta sokaklarda yattım parklarda çalıların arasında..sabaha kadar uyumadım sabaha karşı dişlerim soğukdan titredi.geceleri beni farkeden erkekler oldu beni çagırdılar hemen kaçdım.ve en sonunda polisler beni görüp kadın sığınma evine getirdiler.üstümde elbisem ayağımda terliklerimden başka bişeyim yokdu.ordaki arkadaşlar benimle eşyelerını paylaştılar.hatta bir abla aldığı ilk maaşla bbeni götürüp diş macunu flan aldı.şampuanıda beraber kullanıyoruz.nüfus cüzdanım olmadığı için para alamıyorum.biyerdede calışamıyorum.kacarken nüfus cüzdanım eşimdeydi.ablamlarda yeniden cıkardık ama aniden cıkdığım için ablamlarda kaldı cüzdanım.geçen nüfus müdürlüğüne gittim nüfus kağıdı için 65 milyon istediler.caresiz kaldım. 3 ay sonrada kadınsığınma evinden çıkarıyorlar.babam ve abimler gördükleri yerde beni vurcaklar.rezil etmişim onları.
BUGUN Kı YAŞADIKLARIM DAN OKADAR ETKıLENDıMKı SıZLERLE PAYLAŞMAK ıSTEDıM.AĞLAMAMAK ıÇıN ZOR TUTTUM KENDıMı.GÖZLERıM DOLDU HEP.OKADAR MASUM OKADAR CARESıZDıKı GÖZLERıNE BAKAMADIM ıÇıM ACIDI.ALLAHIMA BıNŞÜKÜR ETTıM DUYDUKLARIM KARŞISINDA.ELıMDEN NE GELıR DıYE DÜŞÜNÜP DURUYORUM.BELKıDE ŞU MUBAREK AYLRDA RABBıM ÇIKARDI KARŞIMA.EVE GELıR GELMEZ KK DA ANLATIP YARDIM ıSTEMEK GELDı AKLIMA.VERMEK ıSTEDıĞıNıZ ELBıSELERıNıZ VARSA YADA RAMAZAN AYNININ FıTRESı OLUR BıŞEYLER YAPALIM ARAMIZDA.
BUGUN Kı YAŞADIKLARIM DAN OKADAR ETKıLENDıMKı SıZLERLE PAYLAŞMAK ıSTEDıM.AĞLAMAMAK ıÇıN ZOR TUTTUM KENDıMı.GÖZLERıM DOLDU HEP.OKADAR MASUM OKADAR CARESıZDıKı GÖZLERıNE BAKAMADIM ıÇıM ACIDI.ALLAHIMA BıNŞÜKÜR ETTıM DUYDUKLARIM KARŞISINDA.ELıMDEN NE GELıR DıYE DÜŞÜNÜP DURUYORUM.BELKıDE ŞU MUBAREK AYLRDA RABBıM ÇIKARDI KARŞIMA.EVE GELıR GELMEZ KK DA ANLATIP YARDIM ıSTEMEK GELDı AKLIMA.VERMEK ıSTEDıĞıNıZ ELBıSELERıNıZ VARSA YADA RAMAZAN AYNININ FıTRESı OLUR BıŞEYLER YAPALIM ARAMIZDA.
Son düzenleme: