Yardm

• Konu Sahibi Konu Sahibi karamel...
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
K

karamel...

Ziyaretçi
aldatıldım,biliyorum,eşimden sevgi ve ilgi görmek istiyorum.ama bunları ondan isteyemeyecek kadar uzak hissediyorum artık.o bir yabancı gibi...

tatlım öncelikle allah sabır versin aldatıldın sineye çektin öylemi ve ilgi alaka bekliyosun bence ilgi alakadan önce aranızdaki problem halledilmeli

aldatan adam ne kadar yakın olur ki zaten eşine

Aldatıldığınızı bildiğinizi,eşiniz biliyor mu??

aldatıldım,biliyorum,eşimden sevgi ve ilgi görmek istiyorum.ama bunları ondan isteyemeyecek kadar uzak hissediyorum artık.o bir yabancı gibi...

sizi aldatan adamdan beklenen, ilgi ve sevgi ne derece dürüstçe olur ki.

aldatılmıssınız..
sevgi ve ılgı istıyorsunuz..
yanlış kişiden ..
sevgınıze layık olmayan bırınden..

OI kirlenmiş zedelenmiş ilgisini alsın,başına çalsın eşin :1no2:

hangi ruh haliyle yazdin bilmiyorum bunu
ama eminimki kocanin yaptigini hazmedemeyecek kadar yurekli ve kendine saygili birisin
malesef o kadar arttiki aldatilma olayi yada aldatma olayi
bunu kadinlara yapan yine kadin ne denirki yuva yikanin yuvasi olmasin
erkekleride perisan etsin yaptigindan bin pisman olsun insallah
ne yapman gerekenin en iyisini sen bilirsin
allah yardimcin olsun canim...

Allah yardımcın olsun.başka sana kimse yardım edemez.çok zor

ben aldatılmış bir annenin çocuğuyum.babam annemi 14 yıl aldattı bir de severek evlenmişler.annem çok ayrılmaya kalktı bize kıyamadı.annem babam için neler yaptı çorabını bile ayağına kadar giydirirdi.gömleğinin düğmelerine kadar iliklerdi.çok severdi babamı.çok üzüldü çok kahretti kendini.annemle sarılıp çok ağlamışızdır.ben küçüğüm o zamanlar.babam ne mi yaptı daha da aleni aldattı göznün içine baka baka.evlilik yıl dönümleriydi bir gün babam ne severse pişirdi.hazırlandı ama neler neler.çok küçüğüz.masada bekliyoruz gelecek diye aç aç.akşam 7-8-9-10 gelmedi.annem ağlamaya başladı bizde o halini görünce aç kalktık.gece 2.30 gibi geldi geldiği yer belli.anneme çiçek yaptırmış yüzük almış sus payı evi terketme çocukalrı başıma bela etme payı.sonun da ne mi oldu.annem babamdan iice uzaklaştı evde yokmuş gibi davrandı.eskiden yaptığı hiçbir şeyi yapmadı.biz desen öle.babam bu sefer annemin üstüne bunaltıcı şekilde düştü ama ipler çoktan kopmuştu biz en küçüğümüz 25 yaşında evde öyle biri yaşamıyormuş gibi davranıyoruz yılların hesabını fena ödüyor.herkes hakkettiği sonu yaşar.

arkadaşlar bu aldatmaların altında malesef yine kadınlar yatıyor
bu evli erkeklerde birlikte olanlara haykırıyorum
bırakın evli erkeklerin peşini yahu
daha kaç yuva yıkılacak kaç çocuk babasız annesiz kalacak
bunlara vicdanlar nasıl katlanıyor
kendinizi eğlendirirken diğer kadın aklınıza geliyor mu acaba
yıkılan yuvalar tamir olurmu sanıyorsunuz
yıkılan yuvanın yerine yeni yuva kurulurmu sanıyorsunuz
allah bunu kimsenin yanına koymaz
herkes ettiğini çeker

karamel canım hiç üzülme hiç kırılma namussuzluk yapan sen değilsin eğme başını dik tut
aldatılmış olabilirsin ama aldatan asla canım

konuyu açıp çıkmak zorunda kaldım.hepinize teşekkürler arkadaşlar.bazen insan birkaç kelimeyle bile hayata bağlanıyo.ilginiz mutlu etti.ben uzunca bir süredir bile bile katlanıyorum.çünkü 2 yaşında bebeğim var.onun sebep ne olursa olsun anne ve babası ayrı büyümesini istemiyorum.çünkü hayatım boyunca karşılaştığım sorunlu çocukların büyük bölümünün ailesi ayrı.ben bebeğimi herşeyden çok seviyorum dünyada.onun için devam ediyorum.evet eşim benim bu durumu bildiğimi tahmin ediyo.yinede herşeyi bildiğimi öğrenip yüz göz olalım istemiyorum.beni hep dünyadan bihaber ,aptal zannetti.öğrendiğim şeylerin sadece küçük bir kısmını söyledim ona.benim hacker tuttuğumu bile düşündü.ama değişmedi.

cüzdanında onun resmi,telefonunda onun mesajları.ben onun için çok fedakarlık yaptım ama o ilk fırsatta başkasına gitti.onun için artık hiç güvenemiyorum eşime.ne acı bilemezsiniz aynı evi aynı yatağı paylaştığınız adama güvenememek .ama hayat işte....

yenı bir hayata başlamak için geç kalmamalısın. lutfen hırs yapma yada evladım için deme. bırbırını sevmeyen anne babayı çocuk anlar ve onu daha da yıpratır. ailesı boşanmayan ve yeter artık dıye ısyan eden çok arkadaşım oldu. hayat çok kısa canım, neden sende dolu dolu yaşamayasın.sonu toprak bu işin, bu nedenle geç kalmadan yolunu çiz, yıllarını kaybetme tatlım.

Yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum. Herkes hakettiği sonu yaşar.
Anneniz fazla bile dayanmış babanıza. Eli öpülesi bir kadınmış.
Konu sahibi arkadaşada sabır diliyorum, çünkü benim aldatma karşısındaki tavrım bellidir. Genede en doğru kararı konu sahibi verecek. Biz sadece fikirlerimizi beyan ederiz. Ama aldatma evliliği yıkan en önemli faktördür ve bile bile devamını getirmek insana acıdan başka şey vermez. Buyurun canlı örnek biricik_06'nın anlattıkları.

Canim anladigim kadariyla aldatildigni bile bile cocugun icin bu evlilige son noktayi koymak istemiyorsun o zaman bence en güzeli sende ona karsi bir yabanci gibi ol....sadece ayni evi paylastigin bir ev arkadasi gibi görmeye calis...böyle bir adamdan nasil ilgi alaka sevgi bekleyebilirsinki.?

Hayir samimi söylüyorum hem beni aldatip sonrada gelip saclarimi oksayacak bir adam dahada fazla igrenclesir gözümde...sanki sadaka verilen bir dilenci gibi hissederim kendimi..:1no2:

Cocugunun büyümesini bekleyip belki sonra bosanacaksin bilemem lakin bu zamana kadar yapacagin en önemli sey....takma......ne hali varsa görsün....

Allah yardimcin olsun..

canım uzuldum Allah sabır versın kolay degıldır muhakkak.ama bısey sormak ıstıyorum bebegın varmıs onun ıcın katlanıyorum babasız buyumesın dıye dıyorsun ıyı guzel hosda ben bu konuda acaba yalnıs mı dıye dusunuyorum.soyle kı babasız buyumek yada cocuk buyutmek muhtemelen kolay degıldır anlıyorum ama boyle bır babadan nasıl bır hayır ne gıbı bı babalık ve vefa gorulebılır..sonra ılerde her seyı zamanla fark edıp aklı basına geldıgınde babasının boyle bırsey yaptıgının farkına varacaktır mutlaka.cocuklardan bırsey gızlemek olanaksız gıbı gelıyor bana.pekı ozaman daha mı az acı cekecek duyguları psıkolojısı daha mı az bozulup etkılenecek ozellıklede ergenlık donemıyse..bılemıyorum yanı..bence;
hayır,cok buyuk yıkımlar dogurabılır.ozamn cocugun ıcın katlanmıs oldugun adam yuzunden hem kendı yılların zamanın gıdecek bı daha gerı gelmemecesıne hemde cocugunun..bılemıyorum ya sankı bana yalnıs gelıyor... :teselli:

ahhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhh sanki benim yani bizim hayatımızı yazmışsın yani burdan çıkarılacak sonuç ne kadar zorlarsan zorla bir kere düştüyse o pisliğin içine çıkması zor
BENİM babamda annemin kapısında kö... oldu ama nafile ben hep derim

ERKEKLER ÇOK GEL GİT YAŞAR KADINLAR ÇOK SABIRLIDIR BİRÇOOOOOOOK ŞEYİ SİNEYE ÇEKER AMA KADIN Bİ SOĞURSA VARYA 2 CİHAN BİR ARAYA GELSE AFFETMEZ VE ERKEĞİN BİRGÜN AYNI KAPIYA DAYANACAĞI YANİ TİLKİNİN HESAP
AŞİKARDIR..

ERKELERıN AKIL EDEMEDıĞı şimdi bu karılar süsleniyo püsleniyo makyaj full giyim kuşam o biçim kaşarlıkta sınır yok vs. vs....
ama şunu bilmiyolarki o salaklar o kadınıda al bi eve koy makyaj silinecek bıyıklar uzayacak ağdası gelecek o manikürlü eller temizliğe gireşek kira diye elektirik su parası diye başında bitecek oda olcak bi kadın...
erkeler sanıyolarki bunlar böle sürekli biblo bebek gibi geziyolar .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…