Yardm..

hera.zeus

Geçmiş,geçmiştir..!!
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2009
676
4
96
Bursa
slm benm bi derdm var.10 aylık bi ilişkim var.ilişkimiz ztn cok sallantılı başlmıştı.sürekli kavgalar ayrılıp barışmlr filn nyse daha snra toprladık kndimizi ama kavgalarımz sıksık devm etti.onn bni sevdiiiğine eminim (hatta süpriz yapıp söz yüzüğü bile aldı) ama şu son zamnlar bnden soğumya başladığını sıkıldığıını onu bunalttığımı söylemeye bsladı yanyana olduğmzda bi sorn yok ama srrekli bi bahaneyle gtmek istiyor gidincede gnde bi kere filn arıo her buluştumuzda yanında bi arkadsı oluyo cdden bnde yoruldm artık bgn grştk ilişkmzn cok tuhaf yerlere gttiini aslnda bni ölümüne sevdiğini ama iliişkimizi tamamen bitrmemek için brz ara vrmemiz grktiğini söyledi.snrada böyle bişey söylemediğimi farzet dedi snsz olmaz fln dedi. napmalıyım bi yardım edin nolur..:Saruboceq::gitme:senağlama

canım merabaa ilk önce sakin ol aglamakta ne oluormuşşş kafanı toplla beyfendinin canı bi öle bi bölemi istiomuşşş napıcaksııınn güzelce arayıp veya buluşp şöyle geçmişten buyana neler olmuş göz atıcaksınız eger daraldıgını söylüorssaa biraz ara verinnn bitrmek degil!az görüşün rahatlasın kafalarınız sora tekrar eskisi gibi olun..
ama asla şundan yana deegilim biraz görüşmeyelim sora olmaz evlenincedemi böle olcakkk sıkıldım faln filan pffffs yani:(
yaşınız kaç canım sizin.
ne öyle sıkılmakmı olur heleki ölümüne sevdigin kızsa

nasıl tanıştınız yani nasıl başladı bu ilişki.okuduklarıma bir anlam veremedim dengesizlik söz konusu.bize daha geniş açıkla bizde kendimizce yorum yapalım dimi emoss

10 ayda ilişkinizin rutine oturduğunu söyleyen adamın seni sevdiğini söylediğine nasıl inanıyorsun anlamadım. Allah aşkına evlenirseniz bir ömür geçireceksiniz, o zaman ne olacak peki?
10 ayda sıkılan adam evlenince 10 gün sonra sıkılmaya başlar. Bu nasıl iş anlamadım. İlişkiniz nasıl tuhaf yönlere gidiyormuş bir açıklama yaptı mı? Flört devresinde ilişkinin tuhaf yönü nasıl oluyor biri bana açıklasın.
Yok anam yok, bence bu adamın hayatında biri daha var ve ikiniz arasında seçim yapmaya çalışıyor, diğerine vakit ayırmak için sana bu yalanı söylemiş olabilir. Yani aklıma başka bir komplo teorisi gelmedi.

belki ruhsal bir çelişkidedir o da sen hiç üstüne gitme bence sen bilirsin de gitsin eğer bu durum sürekli tekrarlanırsa o ilişkiden hayır gelmez sana:olmaz:

nasıl tanıştınız yani nasıl başladı bu ilişki.okuduklarıma bir anlam veremedim dengesizlik söz konusu.bize daha geniş açıkla bizde kendimizce yorum yapalım dimi emoss

biz aynı sınıfta okudk yakın bi arkadaslığmz vrdı. ztn ilk bstaki kvgalarn bu yzden olduğunu dsünüyorm..

10 ayda ilişkinizin rutine oturduğunu söyleyen adamın seni sevdiğini söylediğine nasıl inanıyorsun anlamadım. Allah aşkına evlenirseniz bir ömür geçireceksiniz, o zaman ne olacak peki?
10 ayda sıkılan adam evlenince 10 gün sonra sıkılmaya başlar. Bu nasıl iş anlamadım. İlişkiniz nasıl tuhaf yönlere gidiyormuş bir açıklama yaptı mı? Flört devresinde ilişkinin tuhaf yönü nasıl oluyor biri bana açıklasın.
Yok anam yok, bence bu adamın hayatında biri daha var ve ikiniz arasında seçim yapmaya çalışıyor, diğerine vakit ayırmak için sana bu yalanı söylemiş olabilir. Yani aklıma başka bir komplo teorisi gelmedi.

sevdiğine eminm ailesinle tanıştm arkdaslarnn hepsini tanıyorm kackez bnmle olmktan cok mutlu olduğuunu söyleyerk ağladı.bi erkek boşu boşun ndn ağlarki. aldatıcğını sanmıorm cesaret edemz okadarına. daha farklı bişey bgn aradı ndn soğuksn bişeymi oldu dio yoo ddm buluşlmmı dedi işim vr ddm sen böyle ypmazdn noldu sesnde tuhf ağladnmı die srdu smdilik byle davranıorm artk hayırlıısı

salla gitsin
çocuk oyuncağı mı bu yok ara verelim yok sıkılıyorum
seven insan sevdiğinin yanında sıkılmaz bir kere
daha çok vakit geçirebilmek için yalnız kalmak için uğraşır
seni kırmamak için sevdiğini söylüyor olabilir.

Canım kaç yaşındasın..!!
Erkek arkadaşının yaptıkları çocukça geldi bana...
Ayırlmamız lazım,yok söylemedim say falan da ne demek
Senin erkek arkadaşın ne istediğini bilmiyor..

ayyy niye üzülüyosunki ne demek ara vermek ne demek yanında ark. getirmek ne çirkin şeyler bunlar 10 ayda böyleyse böyle bi adamla ömür geçmez vur poposuna tekmigi gitsin başkasının ömrünü törpülesi evli degilsinki degiştirmeye çalışasın duymamazlıktan gelesin gelece bak önüne bak geride bırak böylesini yerimseniben

Back
X