yardmcı olmaya calısır mısınz ? :(

mrvksc

Erkegine asıkkk * m&m :)
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2011
101
0
46
Aksaray
Yeni tanıstgm insanların yanında cok kasılıyorum asırı sessizlesyrm ve bu yüzden soguk kanlı görünüyorum .s Ama aslında soguk kanlı degilimdr .s Bıktım artk bu durumdan böyle olmak istemyrm .s Mesela sözlümün ablasıyla ilk tanstgmda yine böyle oldum ve bana hc ısınamadı hep sözlümn eski sevglisyle kıyasladı cnkü o bnm tam tersmdi. bir akıl vern lütfn .s

Canımcım herkes heyecanlanabilir yeni biriyle tanışınca çözülecek bir şey. Sosyal hayatını genişlet , insanlarla daha çok sohbet etmeye çalış..
De ben bir yere takıldım. O görümce senin yüzüne karşı mı yaptı kıyaslamayı ? :26:

canım durumunun cok normal oldugunu dusunuyorum ama boyutuda onemlı tabı .
yenı bırısı ıle tanısınca herkes heyecanlanır .
hele kı bu sevgılının sozlunun aılesı ıse ..
heyecanlanman cok normal.
heyecanlanmanında kısıden kısıye farklılıkları vardır .
bazısı kızarır bır baskası tıtrer bır baskası konusamaz .normal yanı .dert etme bu kadar derım .
ben de erkek arkadasımın ılk aılesıyle tanıstıgım da havale gecırıyorum sanmıstım:1:
resmen ates bastı ustune bır de tum yemekler acılıydı sen dusun halımı:1:
bana bır cakmak caksalar tutusurdum herhalde:1:
ama sosyal hayatım da oldukca rahat gırısken bır yapım vardır .
dedıgım gıbı canım cok normal .

hayr facede sözlmle konusuyrlardı o sırada söyledi ona bnde yanındaydm ve okudum .s cok üzülmstm ama sorun bnde .s

ama söyle brşeyde var ki heyecanlanmasam bile öyleym cnm .s yapım böyle belki ama böylede olmak istemyrm .s kendmi tam anlamyla tanıtmak icin aradan cok uzun zamn gecmeli yada cok ama cok kaynasmam gerekli .s

ne dedi??????????:44:

kız kardesi beni cok kıskanyr abiisinden o da beni sevmez :D kız kardesinin bu durumunu konusuyorlardı ablasyla ve ablası c... cok daha sıcak kanlıydı ona daha cok ısınmıstm fln gbi seyler söyledi tabi sözlümde gereken cvbı vermsti

kız kardesi beni cok kıskanyr abiisinden o da beni sevmez :D kız kardesinin bu durumunu konusuyorlardı ablasyla ve ablası c... cok daha sıcak kanlıydı ona daha cok ısınmıstm fln gbi seyler söyledi tabi sözlümde gereken cvbı vermsti
ayy gıcıga bak:19: senin yapın böyle demekki canım bunu açmak için napılır bılmıyorumki.. ben bunu kendıne güvenle ilgisi oldugunu düşünüyorum birazda :34:

ayy gıcıga bak:19: senin yapın böyle demekki canım bunu açmak için napılır bılmıyorumki.. ben bunu kendıne güvenle ilgisi oldugunu düşünüyorum birazda :34:

Evet belki ama güvenszde sayılmam kendme karsı. Ama rahat olamıyrm iste ve ilk izlenm kötü oluyr bana karsı .s yksa arkadaslrmn sözlümn ailemn yanında en ck konusan benmdr :D

canım sozlunun ablasının dedıklerıne hıc takılma .erkek ablaları kardeslerı kısacası gorumce dıyelım .onlar zaten gelınlerı hıc sevmezler.:9:
heyecanlı olmayıp da gayet konuskan gırısken sıcak kanlı olsaydın da bu sefer de cok hoppa bır kız derler dı .
ılla bır kup bulacaklar yaa konusur durur onlar.
lutfen gorumceler yorumumu yanlıs anlamasın .
melek gorumceler de vardır ılla kı ama ılla kanatları carpar o ayrı:9:.

canım sozlunun ablasının dedıklerıne hıc takılma .erkek ablaları kardeslerı kısacası gorumce dıyelım .onlar zaten gelınlerı hıc sevmezler.:9:
heyecanlı olmayıp da gayet konuskan gırısken sıcak kanlı olsaydın da bu sefer de cok hoppa bır kız derler dı .
ılla bır kup bulacaklar yaa konusur durur onlar.
lutfen gorumceler yorumumu yanlıs anlamasın .
melek gorumceler de vardır ılla kı ama ılla kanatları carpar o ayrı:9:.

Canm takılmamak elde degl ki .s Evt ben eger ki cok konuskan grisken olsaydm kesn hoppa derlerdi ama eski sevgilsi cok sıck kanlıydı onu cok sevdiler. ahhh ahhh :D

Canm takılmamak elde degl ki .s Evt ben eger ki cok konuskan grisken olsaydm kesn hoppa derlerdi ama eski sevgilsi cok sıck kanlıydı onu cok sevdiler. ahhh ahhh :D

canım ben de senın gıbıydım ılk baslarda .onları oyle bır onemsıyordum kı ...
annesı ıle sırdas olmaya calısmalarım kızkardesı ıle arkadas olmak ıcın yaptıgım gırısımler neler neler ...
kısacası cok fazla onemsıyordum .o yuzden onların gozunde ''ben'' cok onemlıydı .
onlara yaranacagım dıye yapmadıgım sey kalmadı ,ufacık bır sozlerını o kadar onemser dert ederdım kı gunlerce dusunur kafamı mesgul ederdım .
ama sonrasında keske bu kadar samımı olmasaydık keske bu kadar ıc ıce olmasaydık dedım .
bırak senı soguk bulsunlar sıcak kanlı bulmasınlar .hata suratsız bulsunlar .ınan boylesı cok daha guzel .
en azından kavga gurultunuz olmaz mesafelı olursunuz .
sen saygıda kusur etme de mesafenı korumayıda ıhmal etme .

canım ben de senın gıbıydım ılk baslarda .onları oyle bır onemsıyordum kı ...
annesı ıle sırdas olmaya calısmalarım kızkardesı ıle arkadas olmak ıcın yaptıgım gırısımler neler neler ...
kısacası cok fazla onemsıyordum .o yuzden onların gozunde ''ben'' cok onemlıydı .
onlara yaranacagım dıye yapmadıgım sey kalmadı ,ufacık bır sozlerını o kadar onemser dert ederdım kı gunlerce dusunur kafamı mesgul ederdım .
ama sonrasında keske bu kadar samımı olmasaydık keske bu kadar ıc ıce olmasaydık dedım .
bırak senı soguk bulsunlar sıcak kanlı bulmasınlar .hata suratsız bulsunlar .ınan boylesı cok daha guzel .
en azından kavga gurultunuz olmaz mesafelı olursunuz .
sen saygıda kusur etme de mesafenı korumayıda ıhmal etme .

Haklısın cnm bnde cok cok girismde bulundm özellkle kardesyle ama malesef ki ben o icmdeki duvarı yıkamadm br trlü sıck kanlı davranamyrm ilk baslarda cok büyürdü bu icmde hatta kac kere sözlümn omznda agladm ama malesf. ablasıyla yinede iyiym yavas yavas acılıyorum onun yanında ynede mesafe var tabi ve zaten saygda hc br zaman kusr etmedm etmemde cok sagol cnm :)

Bence bu bir sorun değil.Bn de böyleyimdir, özellikle biriyle ilk görüşmemse genelde oldukça sessiz ve dinleyiciyimdir. Bir de esmerim, kaşlarım kavisli falan sinirli de görünüyormuşum:) Kaç kişiden duydum çok sinirli göründüğümü, çok sessiz olduğumu falan. Ama bir kaç buluşmadan sonra da şunu itiraf ederler:aa ben seni hiç böyle bilmiyordum, ne kadar farklıymışsın.
Hatta ayrıldığım nişanlımın annesi bana" oğlum akrabalarının yanında senden utanıyormuş" demişti. Ben ilk defa gördüm amcaya teyzeye yakın davranmamışım, bicirdememişim. Huyum değil ne yapabilirim:)
Çok takma bence...

Merhabalar,

Durumunu anliyorum. Sozlunun ablasi hususundan ziyade(zira bu durumda daha baska heyecan ve korkular da esas kisiligi yansitmayi zorlastirir) yeni tanistigin insanlar karsisinda tedirgin olman akla sosyal anksiyete bozuklugu ihtimalini getiriyor. Icinde bulundugun durum cok can sikici. Sosyal fobili insanlar korkularini yenemedikce sirf o tedirginlik duygusunu hissetmemek amaciyla bir sure sonra zaruri meselelerini de cozememeye baslarlar. Katilmalari elzem olan davetlere katilamaz, daha fenasi onemli fikirlerini beyan edemezler. Kendini, kisiligini diger insalara anlatamama ve dolayisiyla kendini kotu hissetme ve akabinde kacmaya calisma dongusu baslar. Bu da kisiyi ozguven bakimindan oldukca yipratir. Elbette bir tani koymak buradan cok zor. O sebeple sana, detaylica arastirip iyi bir psikiyatriste gitmeni oneririm. Psikiyatrist durumunu teshis ettikten sonra -eger ki benim dusundugum sonuc cikarsa- ozellikle grup terapileri yardimiyla sorununu cozmende yardimci olacaktir.

Bence bu bir sorun değil.Bn de böyleyimdir, özellikle biriyle ilk görüşmemse genelde oldukça sessiz ve dinleyiciyimdir. Bir de esmerim, kaşlarım kavisli falan sinirli de görünüyormuşum:) Kaç kişiden duydum çok sinirli göründüğümü, çok sessiz olduğumu falan. Ama bir kaç buluşmadan sonra da şunu itiraf ederler:aa ben seni hiç böyle bilmiyordum, ne kadar farklıymışsın.
Hatta ayrıldığım nişanlımın annesi bana" oğlum akrabalarının yanında senden utanıyormuş" demişti. Ben ilk defa gördüm amcaya teyzeye yakın davranmamışım, bicirdememişim. Huyum değil ne yapabilirim:)
Çok takma bence...

bndede oldu bu durum tanımadn önce br sürü ön yargı yapıp daha sonra bn seni böyle tanımamstm dyen cok olmstu :) Aile konusunuda fazla takmamaya calısıyorum cnm

Merhabalar,

Durumunu anliyorum. Sozlunun ablasi hususundan ziyade(zira bu durumda daha baska heyecan ve korkular da esas kisiligi yansitmayi zorlastirir) yeni tanistigin insanlar karsisinda tedirgin olman akla sosyal anksiyete bozuklugu ihtimalini getiriyor. Icinde bulundugun durum cok can sikici. Sosyal fobili insanlar korkularini yenemedikce sirf o tedirginlik duygusunu hissetmemek amaciyla bir sure sonra zaruri meselelerini de cozememeye baslarlar. Katilmalari elzem olan davetlere katilamaz, daha fenasi onemli fikirlerini beyan edemezler. Kendini, kisiligini diger insalara anlatamama ve dolayisiyla kendini kotu hissetme ve akabinde kacmaya calisma dongusu baslar. Bu da kisiyi ozguven bakimindan oldukca yipratir. Elbette bir tani koymak buradan cok zor. O sebeple sana, detaylica arastirip iyi bir psikiyatriste gitmeni oneririm. Psikiyatrist durumunu teshis ettikten sonra -eger ki benim dusundugum sonuc cikarsa- ozellikle grup terapileri yardimiyla sorununu cozmende yardimci olacaktir.

cok tesekkr ederm yorumn icin ama psikiyatrste gidecegimi pek sanmıyorum :)

Back
X