Yardmcı olurmusnuzz fikirlerinizi almak istiyorumm

Üslubumun qayet iyi olduqunu düşünüyorum. Tekrar tekrar sölemekten sıkıldım sadece. 1 kişi söyledi diye herkes aynı muhabbeti eder oldu. Gerçek hayattada q, w olarak mı kullanıorsun demiş birisi. Hani laf sokayımda nereye qiferse qitsin.. Alışkanlık olmuş alfabeyi bende biliyorum. Türkçeyide biliyorum. Ben burya yazdım. Yardmcı olmak isteyen fikrini söylemek zaten söyledi yinede yazanlardan ALLAH razı olsun. Buraya herkes yazsın diye bişi demedim beklemedimde. Herkesin düşüncesine saygım war..
Saygim kelimesinde 'g' kullanmişsin yanlişlikla, onu da 'duzelt' 'q' yap istersen :-)

Ewt çok dogru bi tespit. Tabi yaş 13 14 ama ewliyim. Gerçekten tebrikler. Eqitimide 13 14 yaşında bırakmadım. Ayrıca onları neden k0çümsüyorsunuz. Okumayıp qayette kendini qelistiren insanlar war. Bir laf söylüyosunuz ama bakın bakalım nereye qidiyor. Sizde bunu düşünerek konuşun isterseniz. Ben buraya kimseden yazı dersi almaya qelmedim. Gördüqünüz qibi alışkanlık olmuş we ben memnunum bi rahatsızlık duymuyorum. Ayrıca Türkçeyi 4/4 lük kullandıqınız için sizi tebrik ederim başarılarınızın dewamı dilerim..
sen kendini gelistirmemissin ama arkadasim ergen gibi halen g yerine q w yerine v kullaniyorsun. neyse sen bilirsin zavalli Turkce ogretmenin...

Back
X