:( Yardmızınıza İhtycm var

Neydiney

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2017
875
626
33
Kızlar selam.
Sizinle paylaşmak istedim bir derdim var. Yaşım 28. Erkek arkadaşımla başladığımızda her şey çok güzeldi. Sabırlı nazik ve dünyanın en anlayışlı insanıdır. ( Ben ebeyim ve hastane ortamı çok stresli. Bana hep yardımcı olmuştur bu konularda ).3 Yıllık ilişkinin son aylarında biraz gerginlikler oldu aramızda. İkimizin de hataları vardı elbet ama erkek arkadaşım asabi ve kırıcı biri olmaya başladı.Sorumluluğu yüksek bir işe girmişti ve stresliydi. Ayrılıklarımız oldu kısa süreli zaman zaman ama birbirimizden vazgeçemedik hiç.

Bir gün tartıştık ve ikimizin hatasıyla tartışma şiddetlendi. Çok hassas oldum bir ana denk geldi ve ayrılmak istedi. Ben ise ayrılmak istemediğimi söyledim. ( Normalde bunu yapmam gurursuz değilim ama o an çok kötü hissettim ve ayrılmanın gereksiz bir karar olduğunu söyledim). Tartıştık ve bir anda bana küfretti. İnanın şok oldum daha önce yaptığı bir şey değil aksine çok seviyelidir. Ama ettiği küfürler çok ağır ( a..k, s.tr git, a.. k.. evladı vs..). Bir daha aramadım yazmadım. O bir gün sarhoşken bana acı çektiğini hissetirecek bir mesaj attı. Bir daha yazma dedim. Aradan 1 ay geçti ve tekrar mesaj attı. Hayatının en büyük pişmanlığı olduğunu, ne olursa olsun yapmaması gerektiğini, o an çok kızgın olduğunu vs yazmış.
Birde erkek arkadaşım bana yalan söylemişti bir konuda. Önemli bir konu sayılır. Bunun ile ilgili de pişman olduğunu yalan söylemek istemediğini ama bir anlık gaflet ile söyleyip sonra toparlayamadığını ve öyle sürdüğünü söyleyip özür diledi. Maalesef onu seviyorum hala ama yaptıklarını hazmedemiyorum. Hele ettiği küfürleri kaldıramıyorum. Ne yapmam lazım kızlar bana yardım edin onu nasıl unuturum ya da nasıl bir karar vermem lazım sizce ?

Lütfen zaman ayırıp okuyun kızlar yardımınıza ihtiyacım var

Demek ki sabırlı nazik ve anlayışlı degilmis.
Önce bunu kabul edin gerisi gelir.

Affet denmesini ister gibi yazmissin. Ama olay kolay kk bu tip erkeklere prim vermez:KK11:

Yinelemesi muhtemel bile bile lades deme yani..

Aşk kolay bulunmuyor.. her ilişkide problemler olur ve anlattığınıza göre sizin de hatalarınız olmuş. Pişman da olmuş bence bir şans daha verilmeli. Her haltı yapıp kendini pür üzere pak zanneden adamlardan değil sevgiliniz bence. Az değil üç sene emek vermişsiniz birbirinize. Kimse birbirinin hiç bir davranışını tolere etmiycek olsa hiç bir ilişki yürümez emin olun. En azından tekrar denersiniz keşke dememek için. Aynı tavırları bir kez daha gösterirse o zaman affetmeyin ama ilk olmuş. Aşk kolay bulunmuyor bulunmuyor.. gidince geri gelmiyor. Yeniden sevmek kolay değil. Yeni birine alışmak.. yani sizin bünyeniz de geniş değilse unutamazsıniz kolay kolay

Hazir 1 ay gecmis içini sogutmussun
Ne gerek var yeniden donmeye. Sevgiliyken kufur eden ilerde yine eder Bir kere kopunca ipler eskisi gibi olmuyo bence. Mesleginde ne guzel baska insanlara sans verirdim yerinde olsam

Ne guzel hakim olmussunuz kendinize.Kufurden sonra bir daha aramamis sormamissiniz.Devami da gelir surtsun biraz daha burnu.
1 defadir baska bi hatasi olmadi dersen de bekle biraz daha iyice anlasin yaptigi hatanin farkina varsin

Bence ikinci şansı hak ediyor. Yıllar süren bir birliktelikte ilk kez böyle küfürler havada uçuşmuş. Hatasını anlamış, pişman olmuş. Sen de hala seviyorum diyorsun.

İyice pişman etmeden dönme ama :)

Bence dönme küfür Eden adama.
Ama illa doncem diyorsan surundurmen lazım önce ki tekrarı olursa affı olmayacağını bilsin. Bir ayda bir mesaj... Çok az. Şuan kapında dört dönüyor olmalıydı söylediği kadar pismansa.

Kibar biri öyle bir şahsa dönüşebiliyorsa, sandığınız kadar kibar değilmiş demektir. 1 ay geçmiş, güçlü ve kararlı durmuşsunuz. Aklınızı karıştırmasına müsade etmeyin En Büyük KK

Bir ilişkide problemler başladı sonrası gelmiyor. Unutulmuyor yaşanılan sıkıntılar. Çikolata ye kahve iç bul bi yolunu unut onu

Back
X