Yardmnza, fikirlerinize ihtiyacm var...

:( bilmem belkide dediğin gibi annesinin onayını bekliyordur.
ama ilk görüştüğümüzde aileler biraz geri planda olacak biz karar verdikten sonra onları tanıştıracaktık ,
ama görüşmeyeli neler değişti anlamadım,

hiç normali yok mudur bu işin yoksa böyle mi olur hep?
ya da beni buluyor böyleleri:(

Anasının gözü bu adam..
ve eminim ki evliliğe,bir kaıdn bulup,çocuk yapmak iş yaptırmak anneye hürmet ettirmek olarak bakıyor.
Kötü bir deneyim olmuş ama olsun,insanları tanıyorsunuz böyle böyle..
Annesiyle gelirse tam komedi olur,hele de senden izin almadan.

Anasının gözü bu adam..
ve eminim ki evliliğe,bir kaıdn bulup,çocuk yapmak iş yaptırmak anneye hürmet ettirmek olarak bakıyor.
Kötü bir deneyim olmuş ama olsun,insanları tanıyorsunuz böyle böyle..
Annesiyle gelirse tam komedi olur,hele de senden izin almadan.

çok fenasın derinssim...
ne var, ben fiii atrihinde erkek arkadaşımla buluşmuştum da annesiyle oturur bulmuştum zat-ı muhteremi...
kadın o gece hastanelik olmuş o ayrı tabiii...:sm_cool::sm_cool:

Annesi seni görmek istiyorsa senin annenin de olduğu ortamda görsün yani evinize gelsin, biraz ana kuzusu gibi geldi bana bu durumu nazik bir dille reddet bence :)

::Annesiyle mi gelecek?akannehir
ılkokula yeni başlayan çocuklar gibi..

canım noldu kayınvalide adayı da geldimi çok merak ettim ahhh şu kaynanalar yokmu en başta daha karışmaya başlıyolar bari uzakta durup da görseydi seni ama bide şu var çocuğunun soramadıklarını sormak için geliyo olabilir hazır ol herşeyekaydirigubbakcemile3

mrb kızlar görüşmeye gittim annesi gelicekmiş ama ablası kızmış olmaz falan demiş izin vermemiş, yalnız geldi,
ama kafam yine karıştı , genel konulardan okuldan öğrencilerden sohbet ettik,
özel bişey konuşulmadı suskunluklar yaşandı hep normal midir bu?
soru sormayacakmısın dedi bende bu sefer soruları sizden bekliyorum soracağım yok dedim,
tanıdınız yani beni falan dedi,ama hiçbişey sormadı benimle ilgili,hayattan hiç bir beklentim yok, öğretmenlik yoruyor beni gerginim o yüzden falan dedi hiç bişey anlamadım yani,
45 dk oturduysak yarım saati susmakla geçti arada bir yüzüme bakıp gülümsedi
bende kalkalım dedim ve kalktık yeterince sıktım sanırım sizi dedi bende hiç bişet demedim,
ben konuşmayı seven yerinde duramayan cıvıl cıvıl bir insanım ve cidden sıkıldım arada bir ben laf istedim ya da bişeyler sormak istedim ama içimden gelmedi açıkcası

peki ne yapmalı tekrar ararsa? normal midir bunlar ilk görüşmelerde böyle mi olur hep??
bir sürü soru işaretleri var kafamda
tekrar görüşmek isterse ne diyebilirim yine susucak ve beni sinir edecek

sende bu kişiye pek ısınamadın galiba
birde ilk zamanlar konuşacak bişi bulunamayabilir..olabilir ama en azından seninle ilgili şeyler sormalı idi..daha 2 . görüşmede annesininde gelmek istemesi tuaf...ne yai annesi devam et derse görüşecek yoksa görüşmeyecekmi?

Ben de aramazdım....
Ararsada beni çok şüpheli yaklaşırdım...
Tabiki karar sizindir..
İnşallah mutlu olursunuz...

annesi gelicekmiş de ablası kızdı diye gelmemiş bu bile sana birşey ifade etmeli bence... demek ki annesine bir önceki görüşmede konuştuğunuz halde "daha sonra tanıştırırım anne" diyememiş...

biri vasıtasıyla tanışmışsınız ; önceden bir hoşlanma olmamış olabilir ama insanlar bir şekilde sohbet ederler illa soru cevap şeklinde olması gerekmiyor... erkek dediğin bence de biraz girişken olmalı... insanı yormamalı... zaten bir ilişkide çok yoruluyor insan bir de sohbet etmek için yorulmaya ne gerek var değil mi?

bilemiyorum ben olsam 3. şansı vermezdim...uğraşamazdım sanırım...

ya da ortak konular yok mu ; yani birlikte yapmaktan hoşlanacağınız birşeyler... belki de biraz çekingen o zaman tiyatroya filan gidin ; hiç değilse daha sonra oyun hakkında konuşabilirsiniz... ama tabii bunları onun düşünmesi gerek...

herkesin yapısı farklı ama ben olsam bu şahısla olmaz derdim..şimdiden bezdirdi seni..
sana danışmadan annesini getirecekti bir de.. düşüncesizlik düpedüz..
apolitik,asosyal bir tip gibi geldi bana..
uğraşmaya,savaşmaya değer artı yönleri varsa bilemem..

bence, ortak arkadaşlarınızla konuşun bakalım.onlarla beraberkende böyle sessizmiymiş.belki karakteri böyledir.ya da sizden çok etkilenmiştir.size karşı herhangi bir yanlış yapmamak için sessiz kalıyordur.
2. buluşmaya annesiyle gelmek istemesi bencede enteresan ama niyetinin ciddi olduğunu göstermek için olabilir mi?
bunu iyice tanımadan değerlendiremezsiniz keşke dememek için birkaç kez daha çıkmanızda fayda var gibi görüyorum.

öncelikle teşekkürler herkese yazdıklarınızı tek tek okudum,
dün görüştük bugün aramadı,tahminime göre cuma akşamı arayıp cumartesi görüşmek istiycek tekrar
ama ne diyeceğimi bilmiyorum,
ilk görüşmede sustuk tanımıyorduk hiç , o zaman bile hep ben laf attım ortaya sorular sordum,
2. görüşmede artık tanıyorduk birbirimizi daha rahat olacağını düşünürken yine konuşmak istememesi tuhaf ,bu sefer bende konuşmadım o kadar çok merak ettiğim şey varki önce soruyum bari sus pus oturmayalım dedim sonra da artık onun da bişeyler yapması gerektiğini düşündüm.
insan hiç mi merak etmez ya beni tanımaya değer bulmuyor yada beğenmedi ama neden 2. kez görüşmek istedi,
yorgun bitkin olduğu için aklıma soracak bişey gelmiyor dedi, benim istediğim soru cevap olayı değil aslında sohbet ortamı yaratabilmek herhangi bir konuda ama yapamıyoruz

hafta içi msn de görüşelim dedim ,yüzyüze görüşme taraftarıyım dedi adresimi aldığı halde eklemedi bende eklemedim ve akşamları hep internette zaman geçirdiğini söyledi, yüz yüze konuşamıyoruz belki msn de daha rahat olurdu diye düşünmüştüm bende,
3. bir şans vermeye gerek var mı acaba ?ve ararsa tekrar ne demeliyim?

arama canim bence ilgilenseydi kesinlikle senin hakkinda sorular sorardi kimden ne duyarsa duysun ne ogrenirs ogrensin merakli bir insan ilgisini ceken biri sorular sorardi.
sakin arama bence.

arama canim bence ilgilenseydi kesinlikle senin hakkinda sorular sorardi kimden ne duyarsa duysun ne ogrenirs ogrensin merakli bir insan ilgisini ceken biri sorular sorardi.
sakin arama bence.

bence de ... demek ki ikiniz için de çok iyi seçenekler değilsiniz... sen çabalıyorsun gördüğümüz kadarıyla... belki o da çabalıyor ; en azından görüşmek istiyor belki bu buluşma daha farklı olur diye...

ama ite kaka nereye kadar gider...

eğer doğru insanlar olsaydınız ikinizin debülbül şakıması lazımdı ... sen onunla ilgili o seninle ilgili konuşarı merak edip soru sorar ; biriniz diğerinin dediğiyle daha ilgili olup konunun devam etmesini sağlar ve sohbet ortamı oluşurdu...

zorlamanın pek anlamı yok gibi...

Back
X