Yargı

Beni neden etiketlemiyorsun artık

Ceset ceylinin babasının

Geçen hafta çok izleyemedim yarısına kadar izledim bugün bitireyim bari, eski bölümleri özledim ya ahsjjdd

Reactions: Jou
Eveeet haftaya zafer olayı çıkıyor piyasaya şükür

@Lna16
@mavikelebek34
@Whiterose89 @Brokilo @MevsimBahar @Matmazella
@Nihal Shibuya @Yadee @Citemik @Ela lale el ele @Selizay @Mavili Mavili Mor Cicek @AselKassandra @Cemoos @twinky @sweetgirlcandy @zzekta1 @belleza @uyudu @Catlak-kurabiye @Berikko @Black Light @Tavuk_suyu_

Kızlar bu Eren komserin bıçaklanmasına ne diyorsunuz? Arabaya kullanırken gözleri kararıyor da öyle farkediyor bıçaklandığını

Ben izleyemedim dün bugün izliycem çok merak ediyorum

Kız ben meğer geçen hafta da izlememişim. Sonradan izledim sanıyordum şimdi açtım ikisini birden bitircem nasıl atlamışım anlamadım

Kızlar bu Eren komserin bıçaklanmasına ne diyorsunuz? Arabaya kullanırken gözleri kararıyor da öyle farkediyor bıçaklandığını
Haha koptum ya bayılacak kadar kanasa insan hissetmez mi

Bu sahnede oturdum ağladım, Asel aklıma geldi. Allah'ım sen çocuklarımızı iyi insanlarla karşılaştır yarabbim.

Bu sahnede oturdum ağladım, Asel aklıma geldi. Allah'ım sen çocuklarımızı iyi insanlarla karşılaştır yarabbim.
Amiinn kuzumm hele benim kızımada aklıma geldiçok zor bi hayat

Sonunda zafer çıktı piyasaya

@Jou @twinky @mavikelebek34 @Yadee @MevsimBahar @Selizay @Mavera4268 @Lna16 @Whiterose89 @Brokilo @baldan_madam @Dasmeer @Tavuk_suyu_ @Matmazella @Nihal Shibuya @Citemik @Mavili Mavili Mor Cicek @Ela lale el ele @Cemoos @BizyanmadikYAKILDIK @sweetgirlcandy @Feslegen @uyudu

Teşekkürler arkadaşım

Hadi bakalım yeni dosya gelsin
Ama bence çınar öldürmedi, tamam aralarında boğuşma olmuştu silah da patladı, ama işini belki de Serdar bitirmiştir

Ohaa çok fena şeyler olacak ya

`