- Emoji Skoru
- 50.875
- Puanlar
- 798
Beni neden etiketlemiyorsun artık@Lna16
@mavikelebek34
@Whiterose89 @Brokilo @MevsimBahar @Matmazella
@Nihal Shibuya @Yadee @Citemik @Ela lale el ele @Selizay @Mavili Mavili Mor Cicek @AselKassandra @Cemoos @twinky @sweetgirlcandy @zzekta1 @belleza @uyudu @Berikko @Black Light
Ceset ceylinin babasının@Lna16
@mavikelebek34
@Nihal Shibuya @Yadee @Citemik @Ela lale el ele @Selizay @Mavili Mavili Mor Cicek @AselKassandra @Cemoos @twinky @sweetgirlcandy @zzekta1 @belleza @uyudu @Berikko @Black Light
OhaCeset ceylinin babasının
Engin en büyük ipucunu gönderdi
Aaa kuzu vallahaa seni pek göremeyince sanırımm gözümden kaçtıBeni neden etiketlemiyorsun artık
@Lna16
@mavikelebek34
Olayın sıcaklığıyla hissetmedi sanırım.Kızlar bu Eren komserin bıçaklanmasına ne diyorsunuz? Arabaya kullanırken gözleri kararıyor da öyle farkediyor bıçaklandığını
Haha koptum ya bayılacak kadar kanasa insan hissetmez miKızlar bu Eren komserin bıçaklanmasına ne diyorsunuz? Arabaya kullanırken gözleri kararıyor da öyle farkediyor bıçaklandığını
Bu sahnede oturdum ağladım, Asel aklıma geldi. Allah'ım sen çocuklarımızı iyi insanlarla karşılaştır yarabbim.@Lna16
@mavikelebek34
@Nihal Shibuya @Yadee @Citemik @Ela lale el ele @Selizay @Mavili Mavili Mor Cicek @AselKassandra @Cemoos @twinky @sweetgirlcandy @zzekta1 @belleza @uyudu @Catlak-kurabiye @Berikko @Black Light @Tavuk_suyu_
Eki Görüntüle 3025814
Amiinn kuzumm hele benim kızımada aklıma geldiçok zor bi hayatBu sahnede oturdum ağladım, Asel aklıma geldi. Allah'ım sen çocuklarımızı iyi insanlarla karşılaştır yarabbim.
Teşekkürler arkadaşımSonunda zafer çıktı piyasaya
@Jou @twinky @mavikelebek34 @Yadee @MevsimBahar @Selizay @Mavera4268 @Lna16 @Whiterose89 @Brokilo @baldan_madam @Dasmeer @Tavuk_suyu_ @Matmazella @Nihal Shibuya @Citemik @Mavili Mavili Mor Cicek @Ela lale el ele @Cemoos @BizyanmadikYAKILDIK @sweetgirlcandy @Feslegen @uyudu
Sonunda zafer çıktı piyasaya
@Jou @twinky @mavikelebek34 @Yadee @MevsimBahar @Selizay @Mavera4268 @Lna16 @Whiterose89 @Brokilo @baldan_madam @Dasmeer @Tavuk_suyu_ @Matmazella @Nihal Shibuya @Citemik @Mavili Mavili Mor Cicek @Ela lale el ele @Cemoos @BizyanmadikYAKILDIK @sweetgirlcandy @Feslegen @uyudu
Ohaa çok fena şeyler olacak yaSonunda zafer çıktı piyasaya