Ne çektin be IlgazzzzzEtiketi de ben atayım
Ulan Ceylin yemin ediyorum gerizekalisin...
@Jou @twinky @mavikelebek34 @Yadee @MevsimBahar @Selizay @Lna16 @Whiterose89 @Brokilo @baldan_madam @Dasmeer @Tavuk_suyu_ @Matmazella @nihal Shibuya @Citemik @Mavili Mavili Mor Cicek @_Elferay_ @Cemoos @BizyanmadikYAKILDIK @sweetgirlcandy @Feslegen @uyudu @belleza @-Murphy
Zaferin tertemiz ruhu mu? Ulan adam silah almış adam kaçırmış öldürecekken kendi ölmüş tertemiz mi oldu şimdi? Neden kimse nefsi müdafaadan bahsetmiyor sanki tasarlayarak öldürülmüş gibi? Ceylin de ayrı salak. Of delirtti bu dizi beni iyice, salak yerine koyuyorlar insanı.
Kızlar fragman geldi
Tamamdır düzenledim notlardanCanom nickler değişmiş kimisinin
@AselKassandra
Mevsimbahar - @Laavinia
Nihal sihubiya - @Vatkenaydusamtayms
Uyudu - @durmuyor
Ben diyorum ya cidden gerizekalı bu Ceylin. Ilgaz geçen bolum iyi söyledi, kaç yıllık avukatsiniz diye...Zaferin tertemiz ruhu mu? Ulan adam silah almış adam kaçırmış öldürecekken kendi ölmüş tertemiz mi oldu şimdi? Neden kimse nefsi müdafaadan bahsetmiyor sanki tasarlayarak öldürülmüş gibi? Ceylin de ayrı salak. Of delirtti bu dizi beni iyice, salak yerine koyuyorlar insanı.
Sorma çıldırıyorum yemin ederim yaZaferin tertemiz ruhu mu? Ulan adam silah almış adam kaçırmış öldürecekken kendi ölmüş tertemiz mi oldu şimdi? Neden kimse nefsi müdafaadan bahsetmiyor sanki tasarlayarak öldürülmüş gibi? Ceylin de ayrı salak. Of delirtti bu dizi beni iyice, salak yerine koyuyorlar insanı.
Evet ya bu bölüm cidden çok sıktı. Ceylin’de çok kaz kafalı. Bi dur, bi bekle. Polis araştırıyor zaten.Öff ben izlemeyi bırakıyorum kızlar. Saçmaladı iyice, erguvan ailesinin salak salak tripleri sinir bozuyor artık. Ilgaz salağı da aptal Ceylin’e senin baban kardeşimi öldürmeye çalıştı diyemiyor. Ne Ceylinmiş arkadaş. Gül’e de gıcık oldum. Oğlu kızını öldüren laçine sarılıyordu, ılgaza düşmanım diyor.bitti valla benim için bu dizi