Yargı

@Limonlu Su @Selizay @cotton
Kızlaaarrrr yarına heyecanlı mısınız ?
Bende “ hani bi başlasın izleyim de belki heyecanlanırım ” gibi bi hal var yaa
Senarist Engin’i aşırı abarttı
Ben heyecanımı kaybettim diziye karşı maalesef öyle boş durmasın diye açarım belki

@Limonlu Su @Selizay @cotton
Kızlaaarrrr yarına heyecanlı mısınız ?
Bende “ hani bi başlasın izleyim de belki heyecanlanırım ” gibi bi hal var yaa
Senarist Engin’i aşırı abarttı
Evettt biraz abarttılarr soğudum gibi birşey zatenn umarım yarınnn düzeltecek

Reactions: Jou
Ay bu hafta çok meşguldüm bakamadım hiçbir şeye fragmanı gördüm daha yeni ben şok enginin salaklıktan bir anda üstün zekalı bir insana nasıl dönüşebilir ya?

Ay bu hafta çok meşguldüm bakamadım hiçbir şeye fragmanı gördüm daha yeni ben şok enginin salaklıktan bir anda üstün zekalı bir insana nasıl dönüşebilir ya?
Bu gerçeği senaristten başka herkes görüyor maalesef. Ayrıca 1 haftada eriştiği bilgileri almak için süper zeka olmak yetmez, mistik güçleri de olması gerekiyor.

Simdi özet var yeni bölüm baslamadi daha insallah oğlumu uyur bende rahatca izlerimm

Üf resmen hepsini engin yapmış çok saçma. İzlemiyorum

Hala saçmalıyorlar yaa 1 haftada ülkedeki tüm kirli olayları ortaya çıkardı iki kıçı kırık avukat
Ya öyle demeeeeğğğğğ. Belki de Müge anlı’nın arka ekipte tanıdıkları varııığğğğğ

Eren ne güzel küfür etti tipini s. Şam şeytanı diye

Saçma sapan bir bölüm olmuş. Sanki boş bir bölüm izledim gibi geldi. 2 saat ne ara geçti anlamadım.

Saçma sapan bir bölüm olmuş. Sanki boş bir bölüm izledim gibi geldi. 2 saat ne ara geçti anlamadım.
Aynen öyle olmuş gerçekten.
Reytingler yerlerdedir bu hafta, ya da bizim gibi bi şans daha verip izleyenler vardır.

Kızlar fragman çıktı koşun
@cotton @Ela lale el ele @Limonlu Su @Tavuk_suyu_ @aselarya @Selizay @Nihal Shibuya @Yadee @Dermabebak @Lna16 @Whiterose89 @Dediyy @MevsimBahar @sweetgirlcandy @Brokilo @Dasmeer @Citemik @Matmazella @Buralardutluuugdu @BizyanmadikYAKILDIK @twinky @Cemoos

Son düzenleme:
`