• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yargı

Yerimm seni nasılsınn
İyiyimmm çiçeğim elhamdülillah sen nasılsın aşkoooo:KK37::KK36: kuzum ben napayım spordu evdi derken günler geçiyor umudumuz birgün anne olmak inşallah :anneadayı::anne: valla özledim işte öyle giriyorum arada bakınıp çıkıyorum bebiş nasıl sen iyi misin umarım iyisindir balım çok öpüyorum seni :KK60::KK36::KK28::KK74:

• Muhteşem
Reactions: Jou
İyiyimmm çiçeğim elhamdülillah sen nasılsın aşkoooo:KK37::KK36: kuzum ben napayım spordu evdi derken günler geçiyor umudumuz birgün anne olmak inşallah :anneadayı::anne: valla özledim işte öyle giriyorum arada bakınıp çıkıyorum bebiş nasıl sen iyi misin umarım iyisindir balım çok öpüyorum seni :KK60::KK36::KK28::KK74:
Ne iyi ediyorsun spor falann 😍
Biraz şifa kaptımm kuzumm grip oldum baya baya aslındaa ama bugün biraz daha iyiyim inşaallahhh olacak kuzumm herşeyin bi zmaanı varrr 🤲🤲

Ne iyi ediyorsun spor falann 😍
Biraz şifa kaptımm kuzumm grip oldum baya baya aslındaa ama bugün biraz daha iyiyim inşaallahhh olacak kuzumm herşeyin bi zmaanı varrr 🤲🤲
Oy geçmiş olsun bebeğim umarım çabucak iyilesirsin 😥 evet kuzum spora gidiyorum ye yat birşeyin olduğu yok değişiklik olsun dedim 15 günü geçti işte kafam dağılıyor 🥲her nasip vaktine esir birtanem napalım sabırla bekliyoruz 🥰🥰🥰

• Muhteşem
Oy geçmiş olsun bebeğim umarım çabucak iyilesirsin 😥 evet kuzum spora gidiyorum ye yat birşeyin olduğu yok değişiklik olsun dedim 15 günü geçti işte kafam dağılıyor 🥲her nasip vaktine esir birtanem napalım sabırla bekliyoruz 🥰🥰🥰
Oohh ohh süperr canısı
Inşaallahh yaaa burnumu çeke çeke başım agrıdı geçer elbet bağışıklığımız düşüyorr

Kızlar bu kadar hormonla bu diziyi izlemekte çok zorlanıyorum ben yaa🤭😀

• Komik
Ya bu dede bilmiyor mu çınarın öldürdüğünü niye soruyor çınarın neden yurtdışına gitmek istediğini?

Bir dakika beynim durdu ya, dede saklamamış mı yani cesedi?

• Beğen
Ooo yeni bir heyecan. Kopan sayfada kimin adı yazıyorsa engin e o yalatmis olcak. Yekta olabilir yazar olabilir dede olabilir hatta bence teyze bile olabilir. Yani aslında engin i kurtarmak istemiyordu baştan beri ama diğerlerinden intikam almak için yapmış olabilir yardım ediyor gibi gösterip sonra son golü atmış olabilir.zaten yazara da en son anlaticam hocam falan dedi.

Back
X