- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.478
- 278
Uygulamalı öğrenmiş olduk1. Derece akraba muhabbetinden tanıklıktan çekilebiliyor.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uygulamalı öğrenmiş olduk1. Derece akraba muhabbetinden tanıklıktan çekilebiliyor.
Aaa youtubden haber gelmedii du bakemmm
Celuuunnnn celuuunnnnn yargı fragmanı çıktı demiştim bu bölümde nasıl evlendiğini göstercekler diye huhuuuuuuu
Cookiie
Catlak-kurabiye
Citemik
Selizay L Limonlu Su D Dediyy Z Z P M Mutluuu06
mavikelebek34
Lna16
Whiterose89 @Nihal Shibuya
Devitamini
Dasmeer
Tavuk_suyu_
Matmazella
Yadee
Celuuunnnn celuuunnnnn yargı fragmanı çıktı demiştim bu bölümde nasıl evlendiğini göstercekler diye huhuuuuuuu
Cookiie
Catlak-kurabiye
Citemik
mavikelebek34
Lna16
Devitamini
Dasmeer
Tavuk_suyu_
Matmazella
Yadee
Yerimm seniiiSende olmasan![]()
Cookiie
Catlak-kurabiye
Citemik
mavikelebek34
Lna16
Devitamini
Dasmeer
Tavuk_suyu_
Matmazella
Yadee
yasta olan tek kişi neva değil bence abiside varNeva suan yasta![]()
Cookiie
Catlak-kurabiye
Citemik
mavikelebek34
Lna16
Devitamini
Dasmeer
Tavuk_suyu_
Matmazella
Yadee
Vallahaa öyle olduu ohhh olduuuPars ve neva ne hale gelicek düşünemiyorum hahahahaçok iyi oldu her şerin altında hayr yatarmış evlendiler valla
![]()
Cookiie
Catlak-kurabiye
Citemik
mavikelebek34
Lna16
Devitamini
Dasmeer
Tavuk_suyu_
Matmazella
Yadee
Izin vermeylerrrÇınar kardeşim bi dur be iki dk aşk sahneleri izleyecektik yine karıştırdın ortalığı![]()
bence izin vermelerine gerek yok baksana kaşla göz arasında evlenmişler bileIzin vermeylerrr![]()
çınar masum olarak kalsın bencede zaferde pişman olsun gerçekleri öğrenince tabi bu kısma daha çok var.Mantıken çınarın öldürmesi lazim ama detay olan bir şey var.bu fotoya bakınca gelen kişinin kolu siyah. Zaferin üstündeki simsiyahti çınarın biraz grili gibiydi. Bence zafer vurdu çınar yaralandı pişman hemen koştu geldi evlerine yardım çağırmak için.