Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
YıkılıyoreeeeeeeAyyyy balım benim teşekkür ederim ortalık yine yangın yeri olmuş![]()
Bence de açık sac daha iyi duruyorYalnız Ceylin in saçları böyle daha güzel olmuş![]()
Oooooo roman olursuunnn beeeğğğ izleyemedim pazartesi ama güzelmiş beğenen olmuşEki Görüntüle 2945190 acmaya çalıştığım bu saçla üç kuruş dizisinde ana kadroya katılabilirim dimiJou
![]()
Bende izlemedim ısınamadım nedenseOooooo roman olursuunnn beeeğğğ izleyemedim pazartesi ama güzelmiş beğenen olmuş
Eee neolcek simdii beklicekmisin bayaBende izlemedim ısınamadım nedenseilk defa böyle bişeye kalkistim hahah
![]()
Yok hemen boyadim kestane rengine öyle kocamın karşısına çıkamamEee neolcek simdii beklicekmisin baya![]()
Görmedim kim açmış topigi
Seni utangaçYok hemen boyadim kestane rengine öyle kocamın karşısına çıkamam![]()
Görmedim kim açmış topigi
Bilmiyordum göremedim topigi izleyeyim en kısa zamanda ona göre yorum yapacamSeni utangaç
bééğğnnnnn
Tabiii doğruuuAdam bu saçla beni ciddiye alamaz![]()
Haftaya izliyehhhhBilmiyordum göremedim topigi izleyeyim en kısa zamanda ona göre yorum yapacam
Yaaaa canımmm sende oylesinnnFragmana etiketleyen arkadaş candırrrrr![]()
Tamam asko bakarsın ana kadroya girerim Uraz in yanindaTabiii doğruuu
Haftaya izliyehhhh![]()
Hayırlı işlerrrrrrr yaavvvvTamam asko bakarsın ana kadroya girerim Uraz in yaninda![]()