• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yargı

Piskopat ya Parsa nasıl kafa tutu laaaps diye duvara itmesi de ayrı bir hava katmış Pars savcıya 😍😁😇saygılarımla
Aynen bende kesinlikle o sahneye bittim :D :D :D

Fragmanın sonu çok güzel 😍😍 aşık olabilirim mi 😍😍

Aynen nevaya ne diyorsun canım en masum o duruyor ama masumluğundan da şüphelenmiyor değilim :KK70:
nevada var bir şeyler şimdilik sakin gösteriyorlar engin gibi, bir bölümde neva yektalara gitmek istememişti acaba bir birliktelikleri olmuş olabilir mi diye aklıma geldi

nevada var bir şeyler şimdilik sakin gösteriyorlar engin gibi, bir bölümde neva yektalara gitmek istememişti acaba bir birliktelikleri olmuş olabilir mi diye aklıma geldi
Evet o benimde aklıma geldi yakında onunda kokusu çıkar zaten

aynen canım yavaş yavaş çıkar hiçte göründüğü gibi biri çıkmayacak bence neva
Dizinin her bölümü ayrı heyecan resmen zaten pınar kaan ikilisine bayılıyorum aşk 101 den beri

Dizinin her bölümü ayrı heyecan resmen zaten pınar kaan ikilisine bayılıyorum aşk 101 den beri
pınarı ilk bir deli rüzgarda izledim kaanı çok eskiden beri takip ediyorum ta kampüsistan zamanından ama müthiş çift olmuşlar

pınarı ilk bir deli rüzgarda izledim kaanı çok eskiden beri takip ediyorum ta kampüsistan zamanından ama müthiş çift olmuşlar
Ben kaanı kara sevdada görmüştüm ilk pınarı da aşk 101 de kesinlikle muhteşemler :D

Back
X