• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yargı

Üff hapishaneden o kadar iş çevirecek hee
ya tamam ceylinle babasını her türlü batırırdı ama diğerleri için fazla uçtular mantıklı bir şekilde nasıl bağlayacakalr ya da yağlayabilecekler mi merak ediyorum ben bu bölümü izlerken sıkıldım

Gunahina girdik adamin hele bi arkadas kesin uyusturucu dedi olmaz yapmaz parscim dedim
Ama bende bekar ya kari kiz demisdim
Bendim canım o bendim 🙈

Pars’tan helallik alacağım. Çok günaha girdim, çok üzgünüm.
😫🙈
😂

Fragmanı şimdi izledim tansiyonum çıktı valla. Bu engin o kadar şeyi nasıl biliyor hapishaneden çok ilginç

Yeni fragman geldii kosunnn😲😲 engine daha ne kadar sinir olabiliriz ya

Selamlar, ben de Yargı izleyenler arasındayim kizlar :)

Ya ilk 10 bölüm salak bir karakter yaratıp, 11.bolumden sonra aşırı zeki biri davranılması engine beni sinir etti açıkçası. O kadar bilgiye nerden ulaştı bu? 5 kuruşa parası da yok. Sema hoca biraz saçmaladı sanki 2 bölümdür.

@cotton @Hogwartss @Limonlu Su @Dermabebak @Lna16
@Whiterose89 @Dediyy
@sweetgirlcandy @Brokilo @Dasmeer @MevsimBahar @Tavuk_suyu_ @Matmazella @Nihal Shibuya @Yadee @Citemik @Selizay @Mavili Mavili Mor Cicek @Buralardutluuugdu @Ela lale el ele @Cemoos @BizyanmadikYAKILDIK @twinky @busrayln @sweetgirlcandy

Son düzenleme:
@cotton @Hogwartss @Limonlu Su @Dermabebak @Lna16
@Whiterose89 @Dediyy
@sweetgirlcandy @Brokilo @Dasmeer @MevsimBahar @Tavuk_suyu_ @Matmazella @Nihal Shibuya @Yadee @Citemik @Selizay @Mavili Mavili Mor Cicek @Buralardutluuugdu @Ela lale el ele @Cemoos @BizyanmadikYAKILDIK @twinky @busrayln @sweetgirlcandy

Üf gerçekten çok saçma. İzleyesim kaçtı diziyi

Screenshot_2021-11-26-00-03-00-633_com.google.android.youtube.webp
yönetmen bizi duymuş 😁😁

Off ya kesin Ilgaz geri çekilecek, her şeyi öğrendi :(

Fargman bomba resmennn :KK200::KK200::KK200::KK200:

Back
X