- Emoji Skoru
- 5.503
- Puanlar
- 78
TabikiHemen koşa koşa geldiler dimi
Bebiş görmeye kaçırırlarmı heleee![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
TabikiHemen koşa koşa geldiler dimi
Bebiş görmeye kaçırırlarmı heleee![]()
Öp benim içinn o minnoşu oyyyTabiki![]()
Öp benim içinn o minnoşu oyyy![]()
Kv gitmedi galiba kuzuu iyi kaldılarr yaaOperim öperim. Anam da gitti bugün. 4 kişi kaldık evde sonunda maaile![]()
Yok yok kv gideli baya oldu. 4 kişi dediğim eşim, ben, Asel, KassandraKv gitmedi galiba kuzuu iyi kaldılarr yaa![]()
Kassandra kim uleeYok yok kv gideli baya oldu. 4 kişi dediğim eşim, ben, Asel, Kassandra![]()
@Lna16
@mavikelebek34
@Whiterose89 @Brokilo @MevsimBahar @Matmazella
@Nihal Shibuya @Yadee @Citemik @ela lale el ele @Selizay @Mavili Mavili Mor Cicek @AselKassandra @Cemoos @twinky @sweetgirlcandy @zzekta1 @belleza @uyudu @Catlak-kurabiye @Berikko @Black Light @Tavuk_suyu_
@-Murphy
Ebet evet heyecanlı duruyorBayagıdır guzelce sindire sindire izlemedim.. Guzel bir bölüme benziyor.. İnşallah izleyebilirim![]()
Kedim kızKassandra kim ulee![]()
Kediye öyle işim gerçekten müthişKedim kız![]()
@Lna16
@mavikelebek34
@Nihal Shibuya @Yadee @Citemik @ela lale el ele @Selizay @Mavili Mavili Mor Cicek @AselKassandra @Cemoos @twinky @sweetgirlcandy @zzekta1 @belleza @uyudu @Catlak-kurabiye @Berikko @Black Light @Tavuk_suyu_
@-Murphy
_Elferay_
Dürüstlükte nirvana savcım söyler doğruyuSöyleyemez bu ya, yok bir şey der sonra, birkaç gün sonra ceylin neden bana söylemedin diye carlar sonra kavga edip ayrılırlar![]()
@Lna16
@mavikelebek34
@-Murphy
_Elferay_
@Lna16
@mavikelebek34
@-Murphy
_Elferay_
O kesinSöyleyemez bence zaten ha söyledi ha söyleyecek derken yine gider bir 4-5 bölüm![]()