Adamla sanırım 2-3 kere gezmiş yanlış hatırlamıyorsam, çocuk ailesi ile tanıştırmak istemiş, çocuğun annesi öğrendiğinde karşı çıkmış ayrılma nedenlerinin birisi buymuş.
Daha farklıda görüşmüş olabilir her şeyi anlatmadı bende sormadım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adamla sanırım 2-3 kere gezmiş yanlış hatırlamıyorsam, çocuk ailesi ile tanıştırmak istemiş, çocuğun annesi öğrendiğinde karşı çıkmış ayrılma nedenlerinin birisi buymuş.
Peki kocası aynı olayı yapsa ne yaparmis arkadaşın kocası başkasını sevse ve hayat benim hayatım dese ne yapardı acaba.Aynı işyerinde çalışıyoruz ama kendisine çok kızdım bu yaptıkları için hayat benim değil mi dedi kızdı, herkes yapıyor kimse birşey demiyor sonra namus abidesi geçiniyorlar diye söylendi. Sen acilen doktora git dedim
Başka kızla konuşsa bile kızın saçını yolarım demişti. Hatta çalıştığı yere gittiğinde kadınların ona tepkili yaklaştıkları hoşgeldin bile demediklerini söylemişti, hoşlanan var mı diye arada bir kontrole gidiyormuş.Peki kocası aynı olayı yapsa ne yaparmis arkadaşın kocası başkasını sevse ve hayat benim hayatım dese ne yapardı acaba.
Bence bu sevgi değil tamamen saplantı ve bu gerçekle yüzleşmesi gerekbi koltukta iki karpuz durmazken bi gönülde iki yar olmaz hesabı ikisini birden sevmesi mantık dışı
![]()
Kocasına ihanet edip nasıl yüzüne bakabilmiş... olmadı geri dönüyorummu diyor.. Hastalık haline gelmiş..
Böyle iki kalpte yaşayacağına söyleyin ayrılsın.. Vicdanı nasıl rahat olabilir böyle?
kendi sikintilarini bu sekilde yansitiyor, ic dunyasi kaos olmus.Vicdanı anladığım kadarıyla rahat onun problemi ulaşamıyacağı aşık olduğu insanı hayatının merkezine koyması ve hayatını onu merak ederek geçirmesi, ona kavuşamamak
Totosu tutuyorsa o suçsuz kocasından ayrılsın, sözde unutamadığı adama güvensin
çok eleştirmemeye çalışıyorum ama bu söylediklerinden sonra arkadaşına rahat batmış resmen.Bende ayrıl dedim eşine haksızlık yapma dedim çocukta seni seviyorsa git evlen mutlu olabiliyorsan ol dedim, eşinin yanında rahat her istediğini yapabiliyor, zaten evli olduğu için aşkları o şekilde sonuçlanmış söylediği şey imkansız bir aşk, sanırım çocukta hala onu seviyor yoksa şimdiye evlenirdi.
Aynı işyerinde çalışıyoruz ama kendisine çok kızdım bu yaptıkları için hayat benim değil mi dedi kızdı, herkes yapıyor kimse birşey demiyor sonra namus abidesi geçiniyorlar diye söylendi. Sen acilen doktora git dedim
Bankada çalışan bir arkadaşım, evliyken başka birisiyle aşk yaşıyor ve kocası öğrenmeden ilişki bitiyor. Ve kız evliliğine geri dönüyor aradan yıllar geçmesine rağmen o çocuğu unutamıyor, face den profilini filan hergün inceliyor. Bana anlattığında çok şaşırdım hiç beklemezdim ondan şimdiki sorunu o çocuğu nasıl unutacam diyor, Çocuğun fotoğrafına baktım bağrı açık kıllarını gösteren tarzda yakışıklı değil .
Sen bağrı açık bu şekilde giyinen kişilerden nefret edersin diyorum oda anlam veremiyor neyine aşık olduğunu, Eşi ise çocuktan daha yakışıklı ikisinide seviyorum diyor çare araştırıyor. Çocuğu unutmak için doktora gidecek ama bunun hata olduğunu onu unutması gerektiğine benle konuşunca hak verdi. Daha önce bunu hata olarak görmemiş hatta onun için yazdığı yazıları gösterdi bunlar kendi özelim olduğu için eşime haksızlık olmaz dedi.
Bir kaç kere görmüştüm telefonundan bir fotoğrafa bakıyor sanırım çocuğun fotoğrafına gün içerisinde arada bir bakıyor.
Sanırım yaptığı hatada kendisine göre mantıklı bir cevap vermiş, ben bu işin beyinde çözüleceğine inanıyorum dedim sizce olay kalpte mi beyinde mi ?
Nete ancak akşam girebilecem :) şimdiden sağolun.