Yargılama yapmadan soruma cevap bulabilirmiyiz ?

nnursima

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2016
35
2
1
37
Bankada çalışan bir arkadaşım, evliyken başka birisiyle aşk yaşıyor ve kocası öğrenmeden ilişki bitiyor. Ve kız evliliğine geri dönüyor aradan yıllar geçmesine rağmen o çocuğu unutamıyor, face den profilini filan hergün inceliyor. Bana anlattığında çok şaşırdım hiç beklemezdim ondan şimdiki sorunu o çocuğu nasıl unutacam diyor, Çocuğun fotoğrafına baktım bağrı açık kıllarını gösteren tarzda yakışıklı değil .

Sen bağrı açık bu şekilde giyinen kişilerden nefret edersin diyorum oda anlam veremiyor neyine aşık olduğunu, Eşi ise çocuktan daha yakışıklı ikisinide seviyorum diyor çare araştırıyor. Çocuğu unutmak için doktora gidecek ama bunun hata olduğunu onu unutması gerektiğine benle konuşunca hak verdi. Daha önce bunu hata olarak görmemiş hatta onun için yazdığı yazıları gösterdi bunlar kendi özelim olduğu için eşime haksızlık olmaz dedi.

Bir kaç kere görmüştüm telefonundan bir fotoğrafa bakıyor sanırım çocuğun fotoğrafına gün içerisinde arada bir bakıyor.

Sanırım yaptığı hatada kendisine göre mantıklı bir cevap vermiş, ben bu işin beyinde çözüleceğine inanıyorum dedim sizce olay kalpte mi beyinde mi ?

Nete ancak akşam girebilecem :) şimdiden sağolun.

Ben bu tip durumların artık hastalık olduğunu düşünüyorum. Bir insanın yıllardır görmediği birine hala aşık olması bana abes geliyor. Yahu görmemişsin, huyunh auyunu bilmiyorsun, aynı evde yaşamamışsın, ne aşkı ?
Neden kocasından boşanmıyor?

Bankada çalışan bir arkadaşım, evliyken başka birisiyle aşk yaşıyor ve kocası öğrenmeden ilişki bitiyor. Ve kız evliliğine geri dönüyor aradan yıllar geçmesine rağmen o çocuğu unutamıyor, face den profilini filan hergün inceliyor. Bana anlattığında çok şaşırdım hiç beklemezdim ondan şimdiki sorunu o çocuğu nasıl unutacam diyor, Çocuğun fotoğrafına baktım bağrı açık kıllarını gösteren tarzda yakışıklı değil .

Sen bağrı açık bu şekilde giyinen kişilerden nefret edersin diyorum oda anlam veremiyor neyine aşık olduğunu, Eşi ise çocuktan daha yakışıklı ikisinide seviyorum diyor çare araştırıyor. Çocuğu unutmak için doktora gidecek ama bunun hata olduğunu onu unutması gerektiğine benle konuşunca hak verdi. Daha önce bunu hata olarak görmemiş hatta onun için yazdığı yazıları gösterdi bunlar kendi özelim olduğu için eşime haksızlık olmaz dedi.

Bir kaç kere görmüştüm telefonundan bir fotoğrafa bakıyor sanırım çocuğun fotoğrafına gün içerisinde arada bir bakıyor.

Sanırım yaptığı hatada kendisine göre mantıklı bir cevap vermiş, ben bu işin beyinde çözüleceğine inanıyorum dedim sizce olay kalpte mi beyinde mi ?

hatta onun için yazdığı yazıları gösterdi bunlar kendi özelim olduğu için eşime haksızlık olmaz dedi. :KK57:

Bence kendi haline bırakın, nasılsa doktora da gidecekmiş... O daha profesyonel yardım eder.
Beyinde olsaydı kimse platonik aşk acısı çekmezdi
Ya da yanlış kişiye aşık olmazdı.
Demek ki kalpte.

Çocuk şu anda nasıl davranıyor? Arayıp soruyor mu arkadaşınızı yoksa unuttu mu tamamen?

yani yargılanmayacak gibi değil ki..
bence iyi bir arkadaşsan eşiyle boşanması gerektiğini söyle.. ondan sonra tedavi mi olacak o çocuğa açılacak mı başka bir şey mi yapacak ? ne yaparsa yapsın.. eşini salak yerine koymasına müsaade etmeyin.

Bir insan iki kişiyi nasıl aynı anda sevebilir
Ikisinide seviyor demişsiniz

Yasak meyve tatli mi geliyor? Bir hata yapmis tevbe etsin bir daha bakmasinmadem. Kalben unutamiyor dusunmesin o ne istiyorsa hemen kocasina yapsin kocasida etkilenir hem bag kuvvetlenir hemde kiymetini anlar dkye dusunuyorum ayricaaa ahireti hatirlatin gunahini ve hesabini ....tevbe edip geri donmesin sakin korkutun biraz

Kocasına ne diyecek dr . giderken ?

Ikisini nasil seviyo acaba. masallah su kalbi genis olanlara hayret ediyorum. Herkese yer var mübarek:KK14:

Kocasi kendisine bu durumu yapsaaaa ortaligi yikar havada beddualar ucardi..

Bunun mantikli bi konusmasi olmaz..

bir insan 2 erkeği ya da 2 kadını sevemez, o ancak anne eş anne kız ilişkisinde olur .
senin arkadasinin tek cozumu bosanmak. kandirilmak kadar igrenc bir sey yok.

Olay beyinde. Bence arkadasiniz ya takinti yapmis yada heyecan aramis

Arkadaşın Madem onu unutunamış bari kocasından boşansaydı ne kadar iğrenççççç bir şey kocaya sarılarak yatıp kocanın kollarında başka erkeği hayal etmek midem bulandı:KK19:

Valla kalbe karşı gelinmiyor.
Arkadaşınız eşini sevmiyor. Bu adamı unutsa bile başkasına aşık olur.
Arkadaşınız aşık olmayı özlemiş, kalp çarpıntısını özlemiş, o adam da arkadaşınızı bunları sunan bir obje diyelim. Arkadaşınız aşkı özlediğinde bu adamı anması normal.
Aşk eksikliği ciddi mutsuzluk sebebi, arkadaşınız başından aşık olmadığı biriyle evlenmicekti.
Başkasına aşık olsun, daha karakterli birine boşanıp onunla olsun. Ben olsam çoktan boşanmıştım sevmediğim bir erkeğe tahammül edemem.

Back
X