kızlar ben öğretmenim daha doğrusu adayı..geçen sene sınavı kazanamadım alan sınavı geldi malum barajı geçtim felan ama atama için küsüratlarla kaybettim.. derdim şu ki herkes tarafından yargılanıyorum eşimin ailesi kendi ailem herkes beni arayıp senin iş ne oldu işsiz misin diyip duruyor işsiz olmak üni bitirmiş elinde mesleği olan biri için çok zor bir de beni aşağılayıcı sözler söylemeleri beni daha da yıpratıyor..dün de eşimin iş arkadaşları ile bir arkadaşları çiğ köfte yapıcakmış oraya gittik malum doğudayız arada böyle çiğ köfte için eve davet ediyorlar herneyse herşey iyiydi başta yemek yendi felan kalktık çay içilirken eşimin mesai arkadaşı ee nasıl gidiyor senin ders çalışma işleri dedi bende sıkıcı dedim bilirim zordur çalışmak dedi..sonra çaylar içilirken birden bire o mesai arkadaşı eşin çalışsın sen ye haha dedi ve ordaki herkesde güldü ama bunu şaka olarak demedi gözlerimin içine baktı ve aşğılayıcı bi tavırla söyledi o an ne desem diye kaldım sonuçta 15 tane tanımadığım insan var ve bu mesai arkadaşı ile daha önce kahve felan içmeye gitmişiz tanışıklığımız sohbetimiz de var neden böyle beni rezil etmeye çalıştı anlam veremedim kızlar başlıktan da anlamışsınızdır herkes tarafından yargılanıyorum ve bu durumdan çok sıkıldım son 8 ayda göz kırışıklarım arttı daha 22 yaşındayım.. hergün ağlıyorm gizli gizli ..eşimi de sürekli dolduruyorlar sen çalışıyorsun karın yiyor diye bi kaç kere denk gelmiştim..kendimi yük gibi hissediyorum önce aileme sonra eşime bu sene de atanamazsam asgari ücret olsun bii iş bulup çalışıcam 16 yıllık eğitimimi bi kenara bırakıcam..belki o zaman insanlar bana saygı duyar..
umarım çok uzun olmamıştır derdimi paylaşan herkese teşekkür ederim
umarım çok uzun olmamıştır derdimi paylaşan herkese teşekkür ederim
Son düzenleme: