yargılamadan cevap istiyorum lütfen

• Konu Sahibi Konu Sahibi k88
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben olsam çatır çatır yiyorum evet sefam olsun derdim, böyle patavatsızlar böyle uslüplardan anlar

Biz esimin isinden dolayi merkezden baya uzakta oturuyoruz.lokmandayiz yani erkekler ayni yerde calisiyor.aralarinda bir tek calisan benim ama gorseniz onlar beni ezecek sosyallikleriyle.hic biseyden geri kalmamayi gec tum trendlerde ilk siradalar.aksamlari bazen topluca gorusuyoruz da ben calisiyorum diye ne ezicem az kalsin onlar beni ezecekler.hepsinin altinda araba,havuza gidiyorlar,sinemaya,cocuklari alip kibrisa tatile.bakimlari desen o bicim.benim de hayatim yollarda gecince pert vaziyetteyim.yani her sey oz guven.karsimda hic sizlanan tipler gormedim.estetik yaptiran bile var.calismadiklari icin hic de gocunmuyorlar.hatta ben calisiyorum ama diyelim aldiklari x seye o kadar rahat para veremem ama onlar veriyor mesela.en cok koyan da sabah yedide evden cikarken karsi.komsumun kapisinda kapiciya biraktigi bos ekmek torbasi.aslinda calismayan daha kiymetli oluyor hic uzulme.

Kendisi bir anda işsiz kalırsa bu sözleri gelir mi acaba aklına? Böyle patavatsız insanlardan nefret ediyorum, benim de sürekli okulu soruyorlar bitmedi mi bitmedi mi diye diye beni bitirdiler :27:

Sen sıkı sıkı çalışmaya bak. Olmazsa da olmaz canım, senin o güzel canından değerli mi? Allah mutlaka bi kapı açar, boşveer :24:

Sakin takma yasin daha kucuk millet 30 yasinda ataniyor sakin baska ise girme mutlaka calis olmazsa gene çalış bi de tabiki sen yiyecen kocanin parasini ev hanimlari napsin o zaman bi de adam belki kiskanmistir senin univ mezunu olmani veya baska biseyini yoksa seni boyle rencide etmez sakin pes etme insanlar moral bozmak icin herseyi yaparlar

Burda konu açıp dert yanmak çare değil gece gündüz çalışıp atanmalısın bebeğin olmadan kimin ne dediğini boşver başarılar

seninle aynı yaşta ve aynı durumdayız.
bende kpss ye hazırlanıyorum fakat çevremde bana sana hissettirdiklerini hissettirecek biri olmadı,
ki olursa ağzının payını alır.
eğer ciddi ciddi bunu dediyse ben eşinizin bunu diyen kişinin ağzının payını vermesini beklerdim.
(en azından benim eşim böyle yapardı)
o da yetmez bende lafımı verirdim.
hiç canını sıkma.
yaşın henüz küçük,geç kalmış değilsin.
şahsen ben yaşımın verdiği avantajıda kullanıp kpss defterini kapatana kadar zorlayacağım.
bu sürede de kimse ağzını açıp laf edemez :47:

ha bu arada ben birde 38 haftalık hamileyim.
buna rağmen yılmadan uğraşıyorum kpss için,
doğumuma 1 2 hafta kalmasına rağmen dersaneyi bir kez bile ekmedim,
sadece çalışmalarımı biraz azalttım o da hem erken başladığım için sıkılmamdan hem de dinlenmek istememden,doğumdan sonra annem gelecek ve kpss ye kadar bizimle kalacak bana yardımcı olmak adına.
ben buna rağmen yapamayacağım,hamileyim bırakayım demedim.
bu sene olmasada seneye gene hazırlanacağım.
demem o ki insan bişeyi yeter ki istesin ve istediği şeyin hakkını vererek çalışsın.
olmayacak diye bişey yok.
ama bu sene ama 2 sene sonra...
sen yeter ki dışarı kulağını tıka.

belki o kişi öylesine sormuştur.
işsiz olmak rezillik değilki sizi rezil etmiş olsun.
ben 9 sene işsiz kaldım mezun olduktan sonra nasip işi bu

insanlarda böyle saçma sapan bakış açıları olabiliyor bende atanmadan evlnmem derken büyük konuşmuş olmalıyım ki evlendikten sonra atandım ama atanana kadar insan nedense kendini bir yük olarak görüyor okuyosun emek veriyosun ortada bişey yok benzer durumlara ben de maruz kaldım ama insanların cehaleti işte kendilerince senin durumunla mutlu oluyorlar onlara neyse sanki.. hiç üzülme sen çalışmalarını aksatma sakin ol ve odaklan evliyken ayrı kalmak da zor oluyor ben bunu göze aldım dersin gerekirse kimnseye de cevap vermek ya da kendini anlatmak zorunda değilsin ama sen atanıp gittiğinde de oh bir eliniz yağda bir eliniz balda birini yer diğerini biriktirirsiniz sırtınız yere gelmez vb pek çok söz duyacaksın insanlar hazmedemiyor bazı şeyleri naparsın cahille uğraşmak baş etmek gerçekten çok zor sen her türlü zorluğa göğüs gererek atanıp gittiğinde onlara en güzel cevabı vereceksin :8::10:

Esimin parasini yemek icin illa bir isimin olmasi gerekmiyor canim HAHAHAHHA deseydin, kimse gulmese de sen gul. Ya canim 22 ne ki? Insanlar 30 yasinda ataniyor. Cok rahatsizlik duyuyorsan esinle konus, dershanede ogretmenli yapabilirim sana yuk gibi hissediyorum de? O da zaten olur mu flan diyeceklerdir. Diger insanlara ise lutfen sormayin geriliyorum de acik acik. Hic takma kafana ya

Orada o arkadasiniza haddini bildirmesi gereken siz degıl
esiniz olmaliydi...
Oyle bir laf soylemeliydi ki ne bir daha size bu sekilde laf soyleme hakki bulurdu,
Ne de siz yokken esinizi doldurusa getirme hakki bulurdu...

Son düzenleme:
Insanlarin ne dedigi seni hic ilgilendirmesin bu sene olmazsa seneye bir daha denersin ve emin ol yargilanacak hic bir seyin yok bir kac sene ogretmen olunca bakalim dalga gecebilecekler mi ki eminim cook iyi bir ogretmen olursun

Back
X