Yargılamadan, incitmeden yorum yaparmsnz?

Esınızı bosadınız,(cocuk yok) vhatsaptan ve ıstagramdan engelini kaldırdınız, telefon rehberiniz de hala numarası eklı silmiyosunuz
Bu normal bı durum mu sebebı nedir? Kendı adınıza empati kurarak yanıt verırmsnz..
Senin acil tedaviye ihtiyacın var diyoruz kabul etmiyosun hakaret edip saldırmaya başlıyosun.
He he çok normalsin diyelim belki tersine algılarsın

Niye yargılayalım ki ? İnsani bir durum bence. İnsan listesinde ekli olmayan eski manitlerine bile arada bir bakabiliyor. Napmış evlenmiş mi vs vs. Yazarken saçma geldi ama aslında mantıklı 🤪🤪

Boşanınca eski eşimi her yerden engellemiştim. Numaramı da değişmiştim. Üzerinden belli bir süre geçtikten sonra onu hayatımdan tamamen salmak, engelli listesinde bile görmek istemediğim için engellerini kaldırmıştım. Tabi boşandıktan 6 ay sonra filan. Aptal da engelimi kaldırdığım gibi mesaj atmıştı. Özledim seviyorumlu mesaj. Yanlış anlamış heralde barışmak için engeli kaldırdığımı düşünmüş. Bende açıklama yapmıştım. Seni engelli listemde bile görmek istemediğim için kaldırdım engeli boş yere umutlanma diyip tekrar engelledim. Bir daha da asla kaldırmam.

Hayatımda hiç kimsenin numarasını silmedim wp ins engellediklerim oluyro ama silmiyorum. Ama sizin durumunuz biraz takıntı olmuş

Erkekler bizim gibi degil. Onlar icin boyle seyler onemli degil. Bizler engelleriz, numarasini rehberimizden sileriz. Onlar rehberdeki numaraya takilmaz bile. Tek bildigim onlar kafasinda bitiriyorsa iliskiyi de bir daha baslamamak uzere tamamen bitiriyor.
Belli ki eski esini seviyorsun. Konunu bilmiyorum, nedrn ayrildiniz bilmiyorum ama tek bildigim bir iliski ancak iki taraf da isterse olur ve iki taraf isterse yurur.

Esınızı bosadınız,(cocuk yok) vhatsaptan ve ıstagramdan engelini kaldırdınız, telefon rehberiniz de hala numarası eklı silmiyosunuz
Bu normal bı durum mu sebebı nedir? Kendı adınıza empati kurarak yanıt verırmsnz..
Numaramı silmemesi hiç bir anlam ifade etmez.Olur da ararsam arayanın ben olduğumu görüp açmamak için de silmeyebilir,silmeyi akıl etmemiş de olabilir,silip silmemek bir anlam ifadede etmeyebilir.
Çevremdeki hiç bir erkek böyle konulara mana yükleyecek duygu yoğunluğunda yasamıyor bu hayatı.
Ne sebeple ve ne şekilde boşanıldıgına da bağlı boşanmışsınızdır ama aranız kötü değildir,her evlilik kavga dövüş bitmiyor.
Böyle seylere mana yükleyip zihnimi yormam.

Bu adam bulunmaz hint kumaşı falan mı bilmiyorum, ya da siz kendinizi çok değersiz, sevilmeye değmeyen biri olarak görüyorsunuz belki de. Bir kere partner buldum bir daha bulamam falan diye mi düşünüyorsunuz? Adamın burnunu silmesine bile "bana doğru dönerek sildi, ilgisi olmasa diğer tarafa dönerek silerdi" gibi anlamlar yükleyip duruyorsunuz. Kendi hayatınıza odaklanın bence. Bu adamın bir daha geleceği falan yok. Umudunuzu kesmezseniz daha çok üzüleceksiniz.

Bu adam bulunmaz hint kumaşı falan mı bilmiyorum, ya da siz kendinizi çok değersiz, sevilmeye değmeyen biri olarak görüyorsunuz belki de. Bir kere partner buldum bir daha bulamam falan diye mi düşünüyorsunuz? Adamın burnunu silmesine bile "bana doğru dönerek sildi, ilgisi olmasa diğer tarafa dönerek silerdi" gibi anlamlar yükleyip duruyorsunuz. Kendi hayatınıza odaklanın bence. Bu adamın bir daha geleceği falan yok. Umudunuzu kesmezseniz daha çok üzüleceksiniz.
Gelmesini istemiyorum sadece pısman olmasını üzülmesini cok ıstyorm ben cektım oda ceksın istiyorum hepsi bu

Bosansam da bir mazim var kotu bir bosanma degilse silmem birsey olur arar belki ne bileyim. Barismaknistese zaten adim atardı. Rehberden solmemekten umutlanmak da garip cidden
Bu normal bı durum mu sebebı nedir? Kendı adınıza empati kurarak yanıt verır

Benim hala kayıtlı. Sebebini düşünmek istemiyorum

Gelmesini istemiyorum sadece pısman olmasını üzülmesini cok ıstyorm ben cektım oda ceksın istiyorum hepsi bu
Kimsenin hayatı kusursuz değil, boşverin ne yaparsa yapsın. Siz mutlu olmaya bakın. Mutlu olduğunuzda bu durumu önemsemeyeceksiniz artık. Ömrünüzden çalıyorsunuz böyle yaparak.Herkes yaptığı kötülüğün bedelini ödemiyor bu hayatta. Bunun için yapabileceğimiz bir şey yok.

Niye çeksin? Boşanmış gitmiş artık herkes yoluna baksın.
Boşanmış çiftlerin birbirlerini takıntı haline getirip ısrarla karşı tarafın hayatlarıyla ilgilenmelerini çok anlamsız buluyorum.
Senin durumuna benzer bir tanıdığım var adam boşanmak için çok uğraştı kadın bir türlü ikna olmadı en sonunda ayrıldılar ama kadın hâlâ adamı takip ediyor sürekli hakkında konuşuyor. Psikolojisini vs bozdu artık. En iyisi temizinden kendi yoluna bakmak. Kimseyi yipratmamak.

Back
X