Teşekkür ederim cevabiniz için çok şükür müslümanim. Üzerimizde dediğim gibi kiyafetlerimiz vardi. Çıplaklik vs olmadiHer sey Allah tan nasibinde varsa olmustur yoksa yoktur
Tabi dini inancini bilmiyorum
Eger ciddi degilseniz bir daha bu kadar yakinlasmayin yada korunun
Mantiken olmaz diyorum sizler gibi ama problemlerim oldugu için korkuyorum birde geçiktiği içinŞimdi dalga geçmeyeyim diyorum ama mantıklı bir düşünün. Onda PANTOLON sizde TAYT varmış. Bu cümleden sonra ben size sorayım. Sizce böyle hamilelik olur mu?
İmkansiz diyorsunuz öyle miYahu bu devirde bu cehalet gerçekten fazla değilmi korona bile bukadar kolay bulaşamıyor
Herşey olabilirMerhabalar
Sorum sizlere kötü veyahut ayip acizce gelebilir lakin ben problemli bir kisi olaraktan merak ediyoruMm. sözlümlen kayak merkezine gitmiştik bu ay içerisinde kalmali değil ama. 2 ocak tarihinde gitmiştik. Çok afedersiniz rica ediyorum kirmayin beni isteyerek yazmiyorum ama açıkca demem gerek cevap qlabilmem için. Sarılırken ve öpüşürken organlarımız birbirine değdi ve o şekilde bastırdi. Ama farkli birşeyler olmadi. Sadece o şekilde yaklaşimi oldu. Bende tayt onda ise ince bir ğantoon vardi. Adetim de üç gündür geciliyor. Bu şekilde gebelik ihtimali sizce var midir? Ben boş yere kuruntu mu yapiyorum? Veyahut kayak tatiline gittiğimiz icinse ondan dolayi gecikmeler mi yaşiyorum? Teşekkür ederım
24yaşındasın sözlün var ve hala imkanını sorguluyorsunuz pes gerçektenİmkansiz diyorsunuz öyle mi
Aşk olsun dalga geçmedim tabi ki böyle hamile kalınır.Dalga geçmenizi anlayamiyorum korkmayi kim ister öyle değil mi teşekkürler
Teşekkür ederim 24Hamile değilsin ya ama kaç yaşındasın cidden merak ettim?
Yakın oturuyoruz bir saatliğine gitmiştik. Teşekkürler cevaplariniz içinKayak merkezinde tayt ve ince pantolonla poponuz donar. Hamile birinin daha dikkatli olmasi gerek.
Dogum cantasi hazirliklarina baslamalisin.
Tebrikler bu arada. Anali babali buyusun insallah.
Yakın oturuyoruz bir saatliğine gitmiştik. Teşekkürler cevaplariniz için
Yani acaba 15,16 yaşlarında mı diye yaşını sordum 24 dedi. Terk ediyorum burayı, aklım almıyorHayır gerçekten anlamıyorum. Okullarda ortaokul ve lisede bunlarla ilgili Bi sürü bilgi veriliyor. Cinsel eğitim dersleri, seminerleri oluyor oralarda söyleniyor nasıl çocuk olur. Hadi onu geçtim akıl ve mantık var. Şu devirde hala böyle soruyu soruyor olabilmenize şaşırıyorum. Ortaokul öğrencilerim bile nasıl hamile kalındığını az cçok biliyorlar. Cinsel Bi birleşme yok ayrıca kıyafetler var bu şekilde hamile kalır mı? Öyle olsaydı istabulda otobüs ve minibüslerin sıkışıklığından dolayı herkes hamile kalırdı. Lütfen biraz kendinizi geliştirin.bu kadar cahillik fazla.
Bence bu soru ilkokul seviyesiYani acaba 15,16 yaşlarında mı diye yaşını sordum 24 dedi. Terk ediyorum burayı, aklım almıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?