• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yargılamayın!!!

yanlış gördüğüne yanlış diyen insan yargılama yapmış olmaz..
gözünü açmış olur..
ki biri buraya konu açıyorsa eleştiriye açık olması gerekiyor...
kadınlar kulübünde derdimi paylaştığımda, eleştirildiğimde oldu, destek bulduğumda ,zaman zaman tartıştığımda..
polyannalıktan uzak bir platform burası..

Senın gıbı dusunuyorum ama burayada gelmısler bak yapacak bırsey yok :KK70:Ha bide hemen cinsel içerikli oldumu yada konu farklı oldu mu ilk yorumda fake bu fake diye atlamıyolar mı o da bi ayrı neyse,
Burayada gelmisler derken:KK53:Size ozel bdv acildida bizimmi haberimiz yok.
Ustelik kimsenin gelmedigi yer isterseniz sohbet bolumu var.Kendi arkadaslariniza ozel bi baslik acabilirsiniz.

Bence sinir oluyorum bir konuyu okuyorum
Bir bakıyorum konu dağılmış başka yerlere kaymış özellikle siyaset ve dine kayıyor.
Kimi kavga ediyor, kimi geyik yapıyor aynı topik altında.
Konuyla alakalı olsa bile tartışma çıkaranlarda var tartışma değilde olay nasıl hakarete varıyor bende onu anlamıyorum.
İlginç...

PabucumunNicki PabucumunNicki Ben bana ozel bolum mu acıldı dedım konu sahıbı yargılamayın dıye konusunu acıp ıcerıgını yazmıs boyle yapanlardan sıkayetcı olmus bende yıne o tarz yorum yapanlar ıcın buraya da gelmısler dedım.Bana forum hakkında bıseyler ogretmenıze gerek yok ben de bılıyorum sohbetten konusulup konusulmayacagını kı zaten ozel durumlarda oradan konusuyorum sızden ders alacak degılım.Aynı fıkrı paylasmak zorunda degılız madem herks yorum yapmakta ozgur buda benım düşüncem hadi iyi günler sızede.

PabucumunNicki PabucumunNicki Ben bana ozel bolum mu acıldı dedım konu sahıbı yargılamayın dıye konusunu acıp ıcerıgını yazmıs boyle yapanlardan sıkayetcı olmus bende yıne o tarz yorum yapanlar ıcın buraya da gelmısler dedım.Bana forum hakkında bıseyler ogretmenıze gerek yok ben de bılıyorum sohbetten konusulup konusulmayacagını kı zaten ozel durumlarda oradan konusuyorum sızden ders alacak degılım.Aynı fıkrı paylasmak zorunda degılız madem herks yorum yapmakta ozgur buda benım düşüncem hadi iyi günler sızede.
Iste bende onu diyorum herkes yorum yapmakta ozgur isteyen istedigi yere :KK66:

Birileri de kalkıp başkasının yaptığı yorumu eleştirme hakkı buluyor kendinde. Ben de bunları eleştiren bir konu açayım bari.:KK59:

BenIpek BenIpek sana cok cook katılıyorum herkes yorumumu alıntılayıp yorum yapıyo.herkesın kendı dusuncesı yorum yazma hakkı var dıyorlar benım yazdıgım seye farklı farklı yorum yapılıyo.

BenIpek BenIpek sana cok cook katılıyorum herkes yorumumu alıntılayıp yorum yapıyo.herkesın kendı dusuncesı yorum yazma hakkı var dıyorlar benım yazdıgım seye farklı farklı yorum yapılıyo.
Yani şurada konu sahibi kalkmış konu açmış rahatsız olduğu yorumları eleştiriyor. Bu göreceli bir kavram insanın sınırlarıyla alakalı bir şey. biri "lan" der ona hakaret gelir birine samimi gelir. Ama başkasının yorumlarına takılı kalan insanları da anlamıyorum. Hakaret dahi etse kendine eder banı alır oturur. Konu açmayı gerektirecek kadar daralıyorsa bu tür platformlara hiç girmesin.

Back
X