- 17 Ekim 2014
- 171
- 177
- 48
- Konu Sahibi pam de beaufort
-
Öyleymiş. Ama onun tüm suçu benim üzerime kaldı iste. Dünden beri iki muhabbet ederim rahatlarım dedigim sitede hakarete ugruyorum.Breakingbad fake miymis gercekten
Ben cok geride kalmisim.biraz okuyup da geleyim
Zaten benim de son açıklamam. Daha ne diyebilirim ki. Ama dün çok kötü bi olayın üstüne bi de bunu yaşayınca kendimi tutamadım.Ne umursuyorsun isteyen istediğini düşünsün. Sonuçta dış kapının dış mandallarıyız. Hiiiç umurumda olmazdı benim, kendini yorarsın sadece böyle.
Onun detaylarını ben de bilmiyorum. Ama sanırım burada gercek hayatta da görüsen üyeler varmıs. Gruplarına dahil olup hepsini kandırmıs. Onlar da hic görmedikleri birine her seylerini anlatmıslar.O bahsettigin uye kimmis ne yapmis ki
Belki de haklısınız. Ama dün ard arda duydugum laflar beni cok etkiledi. Ben de ihtiyac hissettim yaptım bunu.yani tamam değilsin de güzelim dert mi bu
sana fake sin dediler diye bir sitede niye bu kadar üzülüyorsun ki
başıma gelmedi diye mi anlamıyorum acaba
cidden büyütmeyin internetteki mevzuları
yüzyüze tanışsa kanka olacak insanlar burada birbirini yiyor
aynı şekilde birbirinin dışarıda yüzüne bakmayacaklar kanka oluyor olabilir bile bencee internet burası yahu internet...
Olayla hiçbir alakam yok ama bu BB kişisi başka pcden giriyorsa sittin sene bulamazlar zaten. Yani bu bir ispat değil. Aynı zamanda sanaldan birine güvenip bu kadar yaygara koparılmasını da komik buluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?