Doğuma Hazırlık Yarı Epidural Normal Doğum Yapan Var mı ??

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

teacher82

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2012
56
0
16
Diğer
Merhaba arkadaşlar.geçenlerde internette bir video izledim.şöyle ki ; doğum yapacak kadına belden iğne yapıyorlar.kadın normal doğum yapmak üzere.iğne sayesinde kasılmaları azalıyor ve sadece doğum yapmaya yetecek kadar bir sancısı kalıyor...Acaba Türkiye'de bu şekilde doğum yöntemi var mı? Ya da aranızdan böyle doğum yapmış olan varmı? Varsa şehri ve doktor ismini paylaşırsanız sevinirim...bu arada ben daha hamile değilim

Merhaba arkadaşlar.geçenlerde internette bir video izledim.şöyle ki ; doğum yapacak kadına belden iğne yapıyorlar.kadın normal doğum yapmak üzere.iğne sayesinde kasılmaları azalıyor ve sadece doğum yapmaya yetecek kadar bir sancısı kalıyor...Acaba Türkiye'de bu şekilde doğum yöntemi var mı? Ya da aranızdan böyle doğum yapmış olan varmı? Varsa şehri ve doktor ismini paylaşırsanız sevinirim...bu arada ben daha hamile değilim[/QUOT

ben henuz doğum yapmadım ama epidural normal doğum diye bişey var.ben de ole doğum yapmayı dusunuyorum.devlet hastanelerini bilmiyorum ama özel hastanelerin hepsinde böle bi imkan var.sezeryandaki gibi tam uyusukluk değil de ağrıları hissetmeyeceğin kadar bi uyusuklukla doğum yapıyosun

ben henuz doğum yapmadım ama epidural normal doğum diye bişey var.ben de ole doğum yapmayı dusunuyorum.devlet hastanelerini bilmiyorum ama özel hastanelerin hepsinde böle bi imkan var.sezeryandaki gibi tam uyusukluk değil de ağrıları hissetmeyeceğin kadar bi uyusuklukla doğum yapıyosun

teşekkür ederim bilgi verdiğin için.ben küçük bir şehirde yaşıyorum.o sebeple hangi şehirlerde var öğrenmek istiyorum

Merhaba, ben epidural normal dogum yaptım, sancilariniz cok siklasmadan yani henüz sırtinizi kedi kamburu yapabiliyorken omur iliğinizin icine yerleştirilen bir iğne ile verilen anestezi sayesinde sancilariniz azalıyor. İğneyi anestezi uzmanı takiyor ve dogum sırasında da dozunu o ayarlıyor. uygulamanın başarılı olabilmesi için omurlarinizin uygun ve sağlıklı olması lazım. Benim bel fıtığım var mesela daha önce çekilen emarimla gitmiştim doguma ki böylece fıtığın oldugu omura iğne takılmasın...zaten yanlış hatırlamıyorsam bel bölgesindeki 1-2 omura takilabiliyor sadece...

Merhaba, ben epidural normal dogum yaptım, sancilariniz cok siklasmadan yani henüz sırtinizi kedi kamburu yapabiliyorken omur iliğinizin icine yerleştirilen bir iğne ile verilen anestezi sayesinde sancilariniz azalıyor. İğneyi anestezi uzmanı takiyor ve dogum sırasında da dozunu o ayarlıyor. uygulamanın başarılı olabilmesi için omurlarinizin uygun ve sağlıklı olması lazım. Benim bel fıtığım var mesela daha önce çekilen emarimla gitmiştim doguma ki böylece fıtığın oldugu omura iğne takılmasın...zaten yanlış hatırlamıyorsam bel bölgesindeki 1-2 omura takilabiliyor sadece...

Hmmm zor işmiş bu.ama benim izlediğimde doktor iğneyi yaptı ve çekti.sonra normal doğuma geçtiler

Back
X