Gebeliğe Hazırlık Yaridmci olabilcek arkadaşlar,🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

oblomov21

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2019
2.615
2.220
133
(Merhabalar kuzenim için soruyorum ) Arkadaşlar benim rahim içinde 4 cm miyomum var . Doktor miyomumun rahmimin üst kısmında tamda bebeğin genelde tutunacağı yerde dedi. Ama bazen yanlara ve arka duvara da tutunabiliyormuş . Bu ay hamile kalırım diye düşündüm ama erken mens oldum acaba düşürmüş müyümdür. Parçalı kanama oldu bugün ve hiç olmamıştı.Bu arada bı senelik evliyim bir iki aydır düşünmeye başladık.Rahim içinde miyomu olup hamile kalan var mı aranızda 2 sene önce ameliyat olmustum yine çıktı 😞.

(Merhabalar kuzenim için soruyorum ) Arkadaşlar benim rahim içinde 4 cm miyomum var . Doktor miyomumun rahmimin üst kısmında tamda bebeğin genelde tutunacağı yerde dedi. Ama bazen yanlara ve arka duvara da tutunabiliyormuş . Bu ay hamile kalırım diye düşündüm ama erken mens oldum acaba düşürmüş müyümdür. Parçalı kanama oldu bugün ve hiç olmamıştı.Bu arada bı senelik evliyim bir iki aydır düşünmeye başladık.Rahim içinde miyomu olup hamile kalan var mı aranızda 2 sene önce ameliyat olmustum yine çıktı 😞.
Bir arkadaşim var şuan 8 aylık hamile miyomu da bebekle birlikte büyümüştü riskli gebelik bölümüne gidiyor neredeyse 2 bebek taşıyor 3 ay önce sorduğumda 19 cm ulaşmış alacaz dediler alamadılar bebeği kaybedeceksin dediler çok şükür sagliklica ilerliyor sezeryanla doğum yapınca onu da birlikte alacaklarmis. Ama siz önce tedavi olun bence o çok sıkıntı yaşadı hamileligin her günü hastanede serum alarak geçti çok fazla ağrısı vardi

Back
X