Yarik damakli bebekler acill

Bildiğim yarık dudak:Doktor ameliyat için gün veya yıl verir.gereken ameliyatlar zamanı gelince yapılır hiç bir sorun kalmaz.geçmişler olsun.

Bildiğim yarık dudak:KK70:oktor ameliyat için gün yıl verir.gereken ameliyatlar zamanı gelince yapılır hiç bir sorun kalmaz.geçmişler olsun.
O smill yanlışlıkla orda kusura bakmayın.yazarken daha öncede belirttim sorun yaşıyorum.rica etsem düzeltilebilir mi

Ayni sorunu yasiyanlar bikdiklarimizi paylasalim:((
canım benim yarık dudak damaklı bebeğim var şuan 9 aylık dudak ameliyatını olduk 3 aylıkken şuan damağı bekliyoruz sakın korkma güçlü ol ve evladın için mücadele et ben çok korktum çok stres yaptım ama boşunaymış şuan gayet normal ve mutluyuz için rahat olsun

canım benim yarık dudak damaklı bebeğim var şuan 9 aylık dudak ameliyatını olduk 3 aylıkken şuan damağı bekliyoruz sakın korkma güçlü ol ve evladın için mücadele et ben çok korktum çok stres yaptım ama boşunaymış şuan gayet normal ve mutluyuz için rahat olsun
aynen izi bile kalmaz .

Cok saol cnm msj.yeni I gordum biz alti aylik olduk kontrole gidiyruz siz nerds ameliyat olucaksiniz?dedigin gibi guclu durmamiz lazim

Benim arkadaşım bebeği idi.şimdi 5 yaşında hiç bir sorunu yok .adıyaman da oldu.

Back
X