Çocuk Hastalıkları yarık dudak damak bebek anneleri buraya

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

gencanneee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2016
917
583
103
29
Selam kızlar ben 20 yaşında 2 çocuk annesiyim 17 yaşında evlendim 18 yaşında kızımı kucağıma aldım daha lohusalıktan yeni çıkmıştım ki kaza sonucu hamile olduğumu öğrendim olsun ikisini bir büyütürüm dedim 7 buçuk aya kadar gayet normal bir hamilelik geçirdim yine rutin kontrollerden birine gittiğimde doktorumun çocuğun yüzünü çok incelediğini hatta yüzünü görebilmek için o bölgeyi bastıra bastıra acıttığını fark ettim Bi problem olup olmadığını sordum beneğinizde yarık dudak var dedi damağını ise göremiyorum diye ekledi şok olmuştum çünkü bu konu hakkında hiçbir bilgim yoktu o gün içinde başka doktorlara gittik aynı şeyi duyduk perişan olduk doğum yapana kadar sadece ağladım araştırdım berbat Bi hamilelik geçirdim doğum yaptım bebeğim 5 gün hastanede yattı 5 günün sonunda bebeğime damaklık protez yapıldı ve bana nasıl takmam gerektiği öğretildi sanki yıllardır bu işi yapıyormuşum gibi hiç zorlanmadım bu şekilde 3 aya kadar besledim dudak ameliyatını oldu ve protezi kullanmadan beslemeyi öğrendim elektrikli pompayla 8 aya kadar süt sağıp verdim sonunda sütüm olmadığı için bırakmak zorunda kaldım kesinlikle üzülmeyin şuan bebeğim gayet iyi mutluyuz her şey yolunda beslemekten korkmayın internette yazan her şeye inanmayın rabbim kolaylığını veriyor ben o cahil başımla yapabildiysem herkes yapar sakin olun ve bebeğinize Bi problem olduğunu hissetirmeyin biz damak ameliyatımızı bekliyoruz erken tedavi olduğu sürece konuşmasına yansımayacağını söyledi doktorumuz rabbim tüm anne ve babaların yardımcısı olsun :)

İlk üzülmüştüm sonra rahatladım inşallah konuşmasını etkilemez allahım şifalar versin ameliyatı başarılı geçsin meleğin

Rabbim evladınıza şifa versin.. maşallah ne güzel ne güçlü bi annesiniz... ameliyatı başarılı geçer ve sağlığına kavuşur meleğiniz inşallah..

Rabbim evladınıza şifa versin.. maşallah ne güzel ne güçlü bi annesiniz... ameliyatı başarılı geçer ve sağlığına kavuşur meleğiniz inşallah..
kendime ben bile şaşırdım inan o kadar güçsüzdüm ki bebeğimi elime aldığımda annelik böyle bir şey işte :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…