• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yarim askerde :(

bewitched_169

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2012
31
0
46
Sivas
merhaba arkadaşlar. nişanlım askerde zaman nasıl geçecek bilmiyorum:( sanırım depresyona girdim doğru düürüst kpssye hazırlanamıyorum:( durmadan bi şeyler yiyesim geliyor. nasıl atlattınız siz bu günler yardım edin bana:(8
bir de nişanlıma ve kendime şafak kağıı yapmak istiyorum sanırım excelde oluyormuş ama ben kendim yapmak istiyorum yani hep birileri birilerine yapıyor ama nasıl yapılacağını söylememişler. yardımcı olursanız sevinirimmm

Benim erkek arkadaşım da asker de, 6 kasım günü teslim oldu. 7 yıldan sonra ilk defa ayrı kalıyoruz. Çok zor geliyor, ama hayatım da rutin bir şekilde devam ediyor, etmek zorunda. Hatta kendimi işe verdim de diyebilirim, yerinde olsam KPSS sınavına odaklanırdım, bu şekilde zaman da bir şekilde geçmiş olur.

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar. nişanlım askerde zaman nasıl geçecek bilmiyorum:( sanırım depresyona girdim doğru düürüst kpssye hazırlanamıyorum:( durmadan bi şeyler yiyesim geliyor. nasıl atlattınız siz bu günler yardım edin bana:(8
bir de nişanlıma ve kendime şafak kağıı yapmak istiyorum sanırım excelde oluyormuş ama ben kendim yapmak istiyorum yani hep birileri birilerine yapıyor ama nasıl yapılacağını söylememişler. yardımcı olursanız sevinirimmm

merhaba allah kavustursun oncelıkle benımde sevgılım askerde merak etme ve kendını kotu dusunuyorsun cok ılk gunler oyle oluyor ama alısıyorsun bebegım tabıkıde onu ozluyorsun onsuzluga zaten alısman mantıksız ve yanlıs bı davranıs olur . sadece suan askerde olcagına ve bır sure sonra artık zorunlu bı ayrılık olmadıgına alısıyorsun .. bıraz daha rahatlasıyor cunku sımdı daha o da sende yenı ayrıldıgınızdan dolayı alısaamazsınız ama aramaları duzenlesıyor yavas yavas , sen artık bıraz daha askerlıkle ılgılı bılgı sahıbı oluyorsun arıyor anlatıyo yasadıklarını yaptıklarını orda gun ıcerısınde artık onu dusununce neler yaptıgını dusunup bıraz rahatlatıyor ıcını o dusunceler yanı sadece bıraz zaman gerekıyor ... hayırlı teskerelerrr uzme kendını

Eklemek istedim;

Kaç ay askerlik yapacak sevgilin bilmiyorum? Ben kendimi iyi hissetmek için çok şey yapıyorum mesela kardeşim, kuzenim, arkadaşlarım var onlarla plan yapıyoruz sürekli, haftaiçi işe odaklanıyorum böylelikle zamanı da bir şekilde geçirmiş oluyorum. Kendimi kahretsem, depresyona girsem ne değişecek? bekleyeceğim bir şekilde, o zaman yine geçicek. Ne kadar dolu geçirirsen, o kadar çabuk geçmiş olur.

Eklemek istedim;

Kaç ay askerlik yapacak sevgilin bilmiyorum? Ben kendimi iyi hissetmek için çok şey yapıyorum mesela kardeşim, kuzenim, arkadaşlarım var onlarla plan yapıyoruz sürekli, haftaiçi işe odaklanıyorum böylelikle zamanı da bir şekilde geçirmiş oluyorum. Kendimi kahretsem, depresyona girsem ne değişecek? bekleyeceğim bir şekilde, o zaman yine geçicek. Ne kadar dolu geçirirsen, o kadar çabuk geçmiş olur.

Allah kavuşştursun tatlım. kısa dönem yapıyor askerliği 180 kocaman gün:( izne çıkmazsa daha erken gelirmiş. Canım benim, gitti doğdu düzgün konuşamadık ya çağırıyorlar yada o utanıyor herkesin yanında konuşmaya :)

canım benim nişanlımda dun gitti askere. akşam konuştuk sesi çok kötü geliyo zaten sabahdan beri de aramamıştı nefes alamadım bildiğin şimdi aradı konuştuk zaman çabuk geçer inşallah ya sen bi taktik bulursan bana da soyle yani:)

canım benim nişanlımda dun gitti askere. akşam konuştuk sesi çok kötü geliyo zaten sabahdan beri de aramamıştı nefes alamadım bildiğin şimdi aradı konuştuk zaman çabuk geçer inşallah ya sen bi taktik bulursan bana da soyle yani:)

canım sözde bilgisayar öğretmeniyim ama terzi kendi söküğünü çizemez misali yapamadım :)) ben de kendi ellerimle hazırladım hem onun için hem kendim için. onun için olanda benim adım yazıyor ve altında kalp var. benim için olanda da onun adı yazıyor ve kalp var. baya uğaştım yapmak için. kaç kere silip yeniden yaptım ama sonunda oldu :)) kağıtta dakikalardır uğraşmanın sonucu olarak sayısız çizgi görünüyor az da olsa :)) sen de yap canım. eminim çok hoşuna gidecektir

Senı cok ıyı anlıyorum benımde esım askerde cok zor gelıyor nisana hala zor ben 3ay oldu hıc alışamadım ama enınde sonunda bıtıcekk

aynen katılıyorum... gitmeden önce aman ne olacak ki hiç mi ayrı kalmadık geçer gider diyodum ama o otobüse bindirip gönderme sahnesi ve sonrası çok kötü oturdu içime.. erkek arkadaşım çok yemek seçer aç kalsa yemez sinirlidir kendine bakmaz ince giyer hastalanır sürekli.. şimdi aklım hep onda her aradığında sürekli soru soruyorum ne yedin üstünde kalın bişey var mı üşüyo musun vs vs daha doğru dürüst konuşamadık da.. ki Allah razı olsun her fırsatta arıyo günde 3-4 kez duyuyorum sesini 1 dk konuşsak da.. çokl zormuş..çook..

Back
X