Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Yarım ay saç!!!

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Tuana01

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2014
814
505
103
44
Merhaba Arkadaşlar;

Maalesef kuaförler maduru oldum.yıllardan beri saçlarım sarı balyajdı.her zaman yapan kişi Kıbrıs'a Çalışmaya gidince;başka bir yere yaptırmak zorunda kaldım.Nisan Ayında ;dip BalyaJ için gittim.(gitmez olsaydım) saçlarımı boyanmadan paket yaptı üç saatten fazla saçım da onları bekletti.paketleri benim bildiğim bölüm bölüm açar yukarlarda.o kadar Çokça uyarıda bulundum ki yanlış yaptığının farkında idim.paketleri aynı anda açıp;birde üzerine dipler için kırma işlemi yapıyor güya kimyasalı sürdü.Sürekli böyle yapılmazdı diyip dürüyorum.Saçımı yıkadı.ne görimmmmm ;civciv sarısı dip ve aralar bildiğin turuncu.bu ne dedim.bu kadar Yıldır yaptırıyorum.Kimse senin gibi yapmadı dedim.ukala bende ilk kez birini röfle Yapmıyorum diyor.düzelt dedim.güya karışım yaptı sonuç yine hüsran.bırak bırak dedim saçımda hayır kalmadı.eve geldim .tabi dipler yanmış.ben farkında Değilim.bir kaç gün sonra ben dip boya Yaptım.bir kaç defa daha Yaptım organik boyalarla.yinede grilik;yeşillik;turuncu üç renk oldu.bu arada sürekli Bakım yağları;maskeler yapıyorum saçıma.gidip kesim yaptırdım.Sonra bitter çikolataya boyadım.tabi ben çok mutsuz.kıbrıstaki kuaförüm Bayram'da izne geleceğini söyledi.saçımdaki işlemleri biliyordu.sarıya geri dönmek istediğim için;organik Oriel getireceğim;yanma kopma olmayacak.burada mavi siyah Saçları bununla yapıyorum diyerek beni ikna etti Sağolsun.Bayram'da evimde yaptı.Gelin görünküüüü saçlarım hep koptu.halada koymaya devam ediyor. Yıkadıktan sonra kopmaları görünce ;ben biraz olur dedim diyor.elimde yazışmalarımız var ama neyse!!!!!
Şu an saçım çok azaldı.zaten normaldede ince telli azdı.Yarım ay almayı düşünüyorum.tavsiye ediyor musunuz.bir sitede birinci sınıf sentetik hediyesi ile 99 tl.kullanan var mı?
Sentetiği öneriyormusunuz.gerçek saç Alıp çok para vermek istemiyorum.Saçlarım toparlanan kadar kullanacağım.kullananlar yorum yaparsa çok sevinirim.

İyi de kopmasın da ne yapsın saçta derman mı bırakmışsınız ! İşlem üstüne işlem, boya üstüne boya bir de açma valla komple kel kalmadığınıza dua edin. Benim de saçım Şubat ayında yandı kolajen içerikli şampuan ve bakımlar çok işe yarıyor.

Yarım ayı kullanmak çok zor sürekli düşüyor saçtan taradıkça. Kullanmış biri olarak tavsiye etmem, saçınıza 6 ay zaman verin toplanması için.

Sentetik saç kokuyor ayrıca. Barbie bebeklerin saçları gibi yapay oluyor. Onu geçtim gerçekten kokuyor. Gerçek saç alacaksınız paraya kıyıp ama onda da yarım ay kullanmanızı önermem.

Yarım ayı falan bilmem de o kadar kimyasal işlemden sonra kel kalmadığınıza dua edin bence.
Bi insan saçına neden bu kadar işkence eder sırf sarı saçlı olmak için hiç anlamam.

İyi de kopmasın da ne yapsın saçta derman mı bırakmışsınız ! İşlem üstüne işlem, boya üstüne boya bir de açma valla komple kel kalmadığınıza dua edin. Benim de saçım Şubat ayında yandı kolajen içerikli şampuan ve bakımlar çok işe yarıyor.

Yarım ayı kullanmak çok zor sürekli düşüyor saçtan taradıkça. Kullanmış biri olarak tavsiye etmem, saçınıza 6 ay zaman verin toplanması için.

Haklısınız.Kendim ettim;kendim buldum diyorum.bir kuaförün hatası Yüzünden;sürekli çözüm Aradım.Sanırım benden de düşer.saç az.ve ince telli.

en az 1 ay olması lazım işlemlerin arasında. yanarda koparda tabi normal :( elseve in bakım yağları çok güzel kullanıyorum tavsiye edeblirim.

Bence sacininazicik dinlendir islemlerden omce. Cok ust uste yapmissin.
Kotu olmus. Umarim biran omce duzelir.

Sentetik saç kokuyor ayrıca. Barbie bebeklerin saçları gibi yapay oluyor. Onu geçtim gerçekten kokuyor. Gerçek saç alacaksınız paraya kıyıp ama onda da yarım ay kullanmanızı önermem.

Çok teşekkür ederim.çok kararsızım.Gerçek saç çok pahalı.Ben saçlarım toparlanan kadar kullanmayı düşünüyordum.

en az 1 ay olması lazım işlemlerin arasında. yanarda koparda tabi normal :KK43: elseve in bakım yağları çok güzel kullanıyorum tavsiye edeblirim.

Elsevin Bakım Yağı;kremi keratin v.s kullanıyorum.Yaptığım işlemler Arasında bir ay ve daha fazla süre var.yoksa tamamen kel kalırdım.

Haklısınız.Kendim ettim;kendim buldum diyorum.bir kuaförün hatası Yüzünden;sürekli çözüm Aradım.Sanırım benden de düşer.saç az.ve ince telli.

Şimdi o yarım ay saçta dört beş tane boncuk var ve kendi saçınıza onlarla tutturuyorlar. Eh o kadar az boncuk düşüyor haliyle tararken. Ben de saçlarımı yaktım altı yedi ay önce şu an nispeten iyi durumda ama görseniz kuruluğuna ağlarsınız. Yapacak bir şey yok bol bakım. Bütçem az derseniz Morphose ürünlerini alın hem ucuz hem de kaliteli.

Şimdi o yarım ay saçta dört beş tane boncuk var ve kendi saçınıza onlarla tutturuyorlar. Eh o kadar az boncuk düşüyor haliyle tararken. Ben de saçlarımı yaktım altı yedi ay önce şu an nispeten iyi durumda ama görseniz kuruluğuna ağlarsınız. Yapacak bir şey yok bol bakım. Bütçem az derseniz Morphose ürünlerini alın hem ucuz hem de kaliteli.

Benim'de. Cok kuru bol bol keratin uyguluyorum.insallah duzelir saclarimiz.

Benim'de. Cok kuru bol bol keratin uyguluyorum.insallah duzelir saclarimiz.

Keratinden çok kolajen bakımı ile saça pigmentlerini yeniden yüklemeniz gerek. Bizim gibi durumlarda keratinden çok kolajen bakımı önemli.

Back
X