Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yarım gün çocuk bakmak için ne kadar veriliyor ne kadar fiyat istemeliyim?
sıgorta mecburımııı?benimde kızım kısmetse anaokuluna başlıyor sabah gelip kahvaltısını hazırlayıp öğleden sonra okula bırakacak cumartesileri tam gün bakacak ne kadar vermem gerekiyor bende bilemiyorum 300 400 arası sanırım sigortada mecburi oldu onu nasıl yapıcaz ne kadar çıkar acaba?
sıgorta mecburımııı?
anladımm..Teoride evet sgk ya bildirmek zorundasın uygulamaya ne kadar geçti bilemiyorum ben herhalükarda işyeri bildirgesi veririm diye düşünüyorum ama primleri hakkında hiç bi fikrim yok
benimde kızım kısmetse anaokuluna başlıyor sabah gelip kahvaltısını hazırlayıp öğleden sonra okula bırakacak cumartesileri tam gün bakacak ne kadar vermem gerekiyor bende bilemiyorum 300 400 arası sanırım sigortada mecburi oldu onu nasıl yapıcaz ne kadar çıkar acaba?
Ooooo bence de düşük geldi ben yarım gün ders filan calistrcam ki öğleden sonrası önemli vaktim onlara gidecek yani ne kadar ışteyim beşyüz aşağısı olmasın değilmihangi şehirdesiniz acaba? fiyatlar bana çok düşük geldi. oğlum 1. sınıfa başlaycak, geçen sene anaokulundan 16:15 gibi geliyordu. benim eve gitmem 17:30 gibi. saat 15:00 da gelip 17:30 da çıkan ablamız 600 tl alıyordu. şimdi eylülde zam da yapmam gerekecek. tam gün bakıcılar 1000 tl den aşağı gelmiyorlar. sizin telaffuz ettiğiniz rakamlar çok düşük geldi bana...
hangi şehirdesiniz acaba? fiyatlar bana çok düşük geldi. oğlum 1. sınıfa başlaycak, geçen sene anaokulundan 16:15 gibi geliyordu. benim eve gitmem 17:30 gibi. saat 15:00 da gelip 17:30 da çıkan ablamız 600 tl alıyordu. şimdi eylülde zam da yapmam gerekecek. tam gün bakıcılar 1000 tl den aşağı gelmiyorlar. sizin telaffuz ettiğiniz rakamlar çok düşük geldi bana...
Ben kocaelideyim henüz kimseyle görüşemedim ama parkta görüdüğüm bakıcılara sorduğum kadarıyla en yüksek alan tam güne 800 alıyor[/QUOTE
tabi fiyatlar fark ediyor şehrine göre; ben istanbul piyasasını söylüyorum.