Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası yarım gün çocuk bakmak için ne kadar veriliyor ne kadar fiyat istemeliyim?

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
250 kreş . benim kres 500 tam gün .
250 yarım gün.
bakıcılarda tam gün 500 bakıyor en az. yarım gün 250 300 flndır herhalde bakıcı.
çok kreş araştırdım 700-800 en az servis hariç. komsum 500 bakıcı ile baktırıyor

Bende onların evde bakacağım ödevlerini filan yaptrcam sadece hiç fikrim yoktu fiyat konusunda saat birden den altıya kadar tam gün çalışan bayana 800veriymus Bende dolmuş parası filan 400den aşağıya bakamam sanırım bakalım ne diyecek

benimde kızım kısmetse anaokuluna başlıyor sabah gelip kahvaltısını hazırlayıp öğleden sonra okula bırakacak cumartesileri tam gün bakacak ne kadar vermem gerekiyor bende bilemiyorum 300 400 arası sanırım sigortada mecburi oldu onu nasıl yapıcaz ne kadar çıkar acaba?

benimde kızım kısmetse anaokuluna başlıyor sabah gelip kahvaltısını hazırlayıp öğleden sonra okula bırakacak cumartesileri tam gün bakacak ne kadar vermem gerekiyor bende bilemiyorum 300 400 arası sanırım sigortada mecburi oldu onu nasıl yapıcaz ne kadar çıkar acaba?
sıgorta mecburımııı?

hangi şehirdesiniz acaba? fiyatlar bana çok düşük geldi. oğlum 1. sınıfa başlaycak, geçen sene anaokulundan 16:15 gibi geliyordu. benim eve gitmem 17:30 gibi. saat 15:00 da gelip 17:30 da çıkan ablamız 600 tl alıyordu. şimdi eylülde zam da yapmam gerekecek. tam gün bakıcılar 1000 tl den aşağı gelmiyorlar. sizin telaffuz ettiğiniz rakamlar çok düşük geldi bana...

hangi şehirdesiniz acaba? fiyatlar bana çok düşük geldi. oğlum 1. sınıfa başlaycak, geçen sene anaokulundan 16:15 gibi geliyordu. benim eve gitmem 17:30 gibi. saat 15:00 da gelip 17:30 da çıkan ablamız 600 tl alıyordu. şimdi eylülde zam da yapmam gerekecek. tam gün bakıcılar 1000 tl den aşağı gelmiyorlar. sizin telaffuz ettiğiniz rakamlar çok düşük geldi bana...
Ooooo bence de düşük geldi ben yarım gün ders filan calistrcam ki öğleden sonrası önemli vaktim onlara gidecek yani ne kadar ışteyim beşyüz aşağısı olmasın değilmi

Ben kocaelideyim henüz kimseyle görüşemedim ama parkta görüdüğüm bakıcılara sorduğum kadarıyla en yüksek alan tam güne 800 alıyor

istanbulda fiyatlar uçuk bu sene bakıcımız 1000 t istedi veremem 1000 vereceksem istifa eder ben bakarım kesinlikle devlet kreş yardımı yapmalı annelere

Arkadaşlar sabah 8 den akşam 5:30 a kadar sadece 1 yaşındaki çocuğun bakımı ,sadece çocuğun ütüsünü yapacak olan bakıcıma 800 tl veriyorum.Bursada oturuyorum...

ben başka bir abla buldum apartman komşumuz 750 tlye gelecek yol parası olmadığı için bu fiyat değilse en az 900 olurdu herhalde ..elife bir yada iki çeşit yemek yapacak birde ufak tefek süpürme ve toz alma oda elifin sağlığı için ağır birşey istemem zaten önemli olan kızım

Back
X