Yarim gun kadin alicam ne yaptirilir bilmiyorum Lutfen yardim!

1907

Guru
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2008
276
234
303
İzmir
Arkadaslar artik temizlikten yoruldum.
Bu haftadan itibaren haftada yarim gun bir yardimci almak istiyorum
Yarim gunde ne yaptirilir? Sadece rutin sil supur toz islerimi yetisir baska ne isler soyleyebilirim
Hic duzenli almadim lutfen fikir verin:46:

Ben değil ama arkadaşlarım var alan, onlar sil süpür işlerini yaptırıyor banyo tuvalet yıkaması zaman olursa da halı çırptırıyorlar sanırım..Ama tabii aldığın bayanın neler yapacağına da bağlı.

Valla canım o kadına ve kadına verdiğin paraya da bağlı. Bence haftada yarım gün alıyorsan özellikle banyo temizliği yaptırabilirsin ya da cam sildirebilirsin. Ya da dip köşe temizlik yaparlar sadece atıyorum rafları siler falan..

ArkadaslAr tesekkurler cevaplar icin
Ben normalde kendim haftalik temizlikte sil supur toz al banyolari temizle yapiyordum
Simdi bu islerden fazla bisey yapamaz mi
Dediginiz gibi hali cirpma silme cam silme islerine vakit kalsa
Ya da mutfak dolabi felan donusumlu bi sekilde yapsa ne guzel olur
Kadinda tavsiye uzerine ilk kez gelecek insallah iyi cikar
Baska gorus var mi lutfen

Arada bir,sadece 1 odaya ağırlık verebilir.
Mesela,bugün sadece elektrik süpürgesi yap ama mutfağı dip köşe temizle diyebilirsin.
Veya başka gün camlarıyla beraber sadece salonu temizleyelim diyebilirsin.
Aslında ben olsam,1 hafta tüm ev üstünkörü genel temizlik,diğer hafta belli bir oda yaptırırım.
Arada eksik kalanları haftasonu kendim süpürüp silerim.

ArkadaslAr tesekkurler cevaplar icin
Ben normalde kendim haftalik temizlikte sil supur toz al banyolari temizle yapiyordum
Simdi bu islerden fazla bisey yapamaz mi
Dediginiz gibi hali cirpma silme cam silme islerine vakit kalsa
Ya da mutfak dolabi felan donusumlu bi sekilde yapsa ne guzel olur
Kadinda tavsiye uzerine ilk kez gelecek insallah iyi cikar
Baska gorus var mi lutfen

Canım bence kadına de ki, neticede yarım günlük bir zamanın var..Silme süpürme işlerini ben yaparım, sen camları sil halıları silkele, mutfak dolaplarını sil..Tavsiye üzerine tutacaksan arkadaşına da sorabilirsin bunları yaptırabilir miyim diye..

Bize on beş günde bir bayan gelirdi
Büyük bi temizlik yapılırdı
Camlar,halılar,kapılar v.s herşeyi yapardı
Yarım günü bilemedim :26:

bana bı abla gelıyordu

2 ayda bır tam gün evımı dıp köşe temızler (camlar felan)

sonrada ya haftada veya 10 günde bır kaba temızlık yapar, mutfak dolapları, banyo, halılar vs.

çokta memnun kalırdım, hem ıkı kışılık evın temızlığı kolay zorlanmıyordu hatta yemek bıle yapardı bıze :1:

ee bende arada bı toz alırdım süpürgeyı çalıştırırdım gelmedığı zamanlarda, hemen bıtırırdı ışını sağolsun

Günaydın arkadaşlar güzel fikirler var teşekkür ederim
Ben süpürmek neyse de evi silmek istemiyorum çünkü ben evi silerken vileda kullanmam kadından da öyle istiycem
Vileda kullanmayınca da yorucu oluyo tabii o yüzden silme işini kadın yapsın istiyorum
Belki her geldiğinde bir kaç cam silse bir ayda tüm camları bitirebilir
Olmadı dolap içleri felan temizletmek için ayda bir kez tam diğer üç hafta yarım alsam daha uygun olacak sanki

Günaydın arkadaşlar güzel fikirler var teşekkür ederim
Ben süpürmek neyse de evi silmek istemiyorum çünkü ben evi silerken vileda kullanmam kadından da öyle istiycem
Vileda kullanmayınca da yorucu oluyo tabii o yüzden silme işini kadın yapsın istiyorum
Belki her geldiğinde bir kaç cam silse bir ayda tüm camları bitirebilir
Olmadı dolap içleri felan temizletmek için ayda bir kez tam diğer üç hafta yarım alsam daha uygun olacak sanki

Günaydın arkdaşım peki sizin orda temizlik için yarım gün fiyatı ve tüm gün fiyatı nedir acaba bizim burda tüm günün fiyatı 70 tl diyorlar.

Günaydın arkdaşım peki sizin orda temizlik için yarım gün fiyatı ve tüm gün fiyatı nedir acaba bizim burda tüm günün fiyatı 70 tl diyorlar.

Daha fiyatı tam konuşmadık ama tam gün 90-100 genelde bu kadın yürüme mesafesinde yol parası yok yinede sanırım 50 felan olur

bence sen günde bir odayı dipten yaptır en temizi

Evim zaten 3+1 aslında sil-süpür-toz al ve her geldiğinde dediğiniz gibi bir odayı detaylı yapsa ev hep temiz kalır acaba banyoları da yapabilir mi
Hepsi yetişirmi acaba

Daha fiyatı tam konuşmadık ama tam gün 90-100 genelde bu kadın yürüme mesafesinde yol parası yok yinede sanırım 50 felan olur

Evim zaten 3+1 aslında sil-süpür-toz al ve her geldiğinde dediğiniz gibi bir odayı detaylı yapsa ev hep temiz kalır acaba banyoları da yapabilir mi
Hepsi yetişirmi acaba

Bizim bir komşumuz temizlige gidiyordu haftanın 4 günü yarım gün gidiyordu 15 günde bir gün tümdü tüm gittigi zaman evi dip bucak temizliyordu yarım gün gittigi zamanlardada sil süpür,toz alma işlemleri banyo ve tuvaletleri yıkıma balkonları yıkama işlemlerini yapıyordu

bende epeydir koltuklarımı halılarımı,kadın tutup temizletiyorum,parmaklarım çok ince,bu işler güç istiyor bende o yok,bazen tüm bazen yarım aılyorum,burda günlük 80 tl,ben yarım günde ne yaptırdım sana söyleyim,evim 2.1,bütün halılar koltuk takımı 2 kanepe,bide salon camını sildi,hepsi 4 saatte bitti,8 saat çalışıyormuş.ben bu sefer tam gün ve detaylı yaptırıcam 8 saate ne yaparsa bakalım konuşucam.

Hepsi yetişirmi acaba

3+1 in yarım günde yetişmesi mümkün değil... Bizim eve sabah 08.30 da geliyodu akşam 18.30 da falan çıkıyodu kadın. 100 lira alıyodu, çamaşırları yıkıyo, pencere siliyo, gayet tertemiz yapıyo, perde bile yıkıyodu. Pencere silmezse 80 tlydi. Yarım günde yapılan iş yarım yamalak olur bence :50:

Hepsi yetişirmi acaba

3+1 in yarım günde yetişmesi mümkün değil... Bizim eve sabah 08.30 da geliyodu akşam 18.30 da falan çıkıyodu kadın. 100 lira alıyodu, çamaşırları yıkıyo, pencere siliyo, gayet tertemiz yapıyo, perde bile yıkıyodu. Pencere silmezse 80 tlydi. Yarım günde yapılan iş yarım yamalak olur bence :50:

Arkadaşın dediği çok doğru. 3+1 ise çok zor senin istediğin şeyler kadına da yazık sonuçta. Annem her hafta alıyor biz 90 veriyoruz. Sabah 8de geliyor akşam 6 ya kadar. Ütü yapıyor ki bizim evde en büyük sorun bu çünkü babam 130 kilo olduğu için haliyle giyecekler de çarşaf gibi :27: Banyoyu çok iyi temizler her köşeyi çamaşır suyuyla yıkar ki en önemlisi de o bence. Onun dışında cam silmesini istiyorsan 50ye gelceğini sanmıyorum kadının. Halıları da yıkıyor bizimki. Zamanı arttığı günde rafları düzenliyor. Böyle olursa daha çok memnun kalırsın gibime geldi..

Ben çamaşır, ütü işine hiç sokmayacağım
Ben kendim temizlik yaptığımda evi sil, süpür, toz al banyo ve klozetleri temizle 3 saatte yapıyorum zaten Kadın 9 da gelip 13de çıkarsa belki ekstra bir kaç iş daha yapabilir diye düşündüm
Sonuçta her hafta alıcam evin düzeni için
Her hafta ya da 15 günde bir cam silinmesi, perde yıkanmasını gereksiz buluyorum, 2 ayda bir yeterli bu işler için
Bu yüzden yarım kalacağını düşünmüyorum:19:
Rutin temizlik dışında iş yapabilse iyi olur onu düşünüyorum acaba olabilir mi olursa ne olur diye

Arkadaşın dediği çok doğru. 3+1 ise çok zor senin istediğin şeyler kadına da yazık sonuçta. Annem her hafta alıyor biz 90 veriyoruz. Sabah 8de geliyor akşam 6 ya kadar. Ütü yapıyor ki bizim evde en büyük sorun bu çünkü babam 130 kilo olduğu için haliyle giyecekler de çarşaf gibi :27: Banyoyu çok iyi temizler her köşeyi çamaşır suyuyla yıkar ki en önemlisi de o bence. Onun dışında cam silmesini istiyorsan 50ye gelceğini sanmıyorum kadının. Halıları da yıkıyor bizimki. Zamanı arttığı günde rafları düzenliyor. Böyle olursa daha çok memnun kalırsın gibime geldi..

90 tlye ütü yapıp halı yıkıyorsa 50 ye de en azından zamanı kalırsa ekstra bişeyler yapabilir
Zaten ben hiç sevmem çok çok iş beklemeyi
Şimdiden fikir alıyorum ki kadına haksızlık etmeyeyim

canım aynı benim durum bende haftada bir yarım gün alıyorum ,
artık evin huyunu suyunu bildiğinden ,ve geçen hafta ne yaptığını bildiğinden ona göre yapıyor temizliğini
,mesela geçen hafta cam mı sildi bu hafta koltuk siliyor ,haftaya mutfak dolapları filan ,bu döngü haftalık yine dönüp dolaşıp camlara geliyor,
yani ayda bir cam ayda bir dolap içleri ayda bir koltuk halı silme gibi .
ama her geldiğinde yapması gereken sil süpür toz al ve banyo tuvalet temizliği her geldiğinde yapılıyor ,zamanı kalırsa ütümü bile yapar ,çamaşır atar makineye gelir gelmez ,çıkarkende takar öyle çıkar ,eve bi geleirim ohhh mis gibi ..rahatlık ya ötesi varmı ,hem sen yorulmuyosun ,hem bu işten geçinenlere ekmek kapısı oluyor ..

Back
X