Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ArkadaslAr tesekkurler cevaplar icin
Ben normalde kendim haftalik temizlikte sil supur toz al banyolari temizle yapiyordum
Simdi bu islerden fazla bisey yapamaz mi
Dediginiz gibi hali cirpma silme cam silme islerine vakit kalsa
Ya da mutfak dolabi felan donusumlu bi sekilde yapsa ne guzel olur
Kadinda tavsiye uzerine ilk kez gelecek insallah iyi cikar
Baska gorus var mi lutfen
Günaydın arkadaşlar güzel fikirler var teşekkür ederim
Ben süpürmek neyse de evi silmek istemiyorum çünkü ben evi silerken vileda kullanmam kadından da öyle istiycem
Vileda kullanmayınca da yorucu oluyo tabii o yüzden silme işini kadın yapsın istiyorum
Belki her geldiğinde bir kaç cam silse bir ayda tüm camları bitirebilir
Olmadı dolap içleri felan temizletmek için ayda bir kez tam diğer üç hafta yarım alsam daha uygun olacak sanki
Günaydın arkdaşım peki sizin orda temizlik için yarım gün fiyatı ve tüm gün fiyatı nedir acaba bizim burda tüm günün fiyatı 70 tl diyorlar.
bence sen günde bir odayı dipten yaptır en temizi
Daha fiyatı tam konuşmadık ama tam gün 90-100 genelde bu kadın yürüme mesafesinde yol parası yok yinede sanırım 50 felan olur
Evim zaten 3+1 aslında sil-süpür-toz al ve her geldiğinde dediğiniz gibi bir odayı detaylı yapsa ev hep temiz kalır acaba banyoları da yapabilir mi
Hepsi yetişirmi acaba
Daha fiyatı tam konuşmadık ama tam gün 90-100 genelde bu kadın yürüme mesafesinde yol parası yok yinede sanırım 50 felan olur
Evim zaten 3+1 aslında sil-süpür-toz al ve her geldiğinde dediğiniz gibi bir odayı detaylı yapsa ev hep temiz kalır acaba banyoları da yapabilir mi
Hepsi yetişirmi acaba
Hepsi yetişirmi acaba
3+1 in yarım günde yetişmesi mümkün değil... Bizim eve sabah 08.30 da geliyodu akşam 18.30 da falan çıkıyodu kadın. 100 lira alıyodu, çamaşırları yıkıyo, pencere siliyo, gayet tertemiz yapıyo, perde bile yıkıyodu. Pencere silmezse 80 tlydi. Yarım günde yapılan iş yarım yamalak olur bence![]()
3+1 in yarım günde yetişmesi mümkün değil... Bizim eve sabah 08.30 da geliyodu akşam 18.30 da falan çıkıyodu kadın. 100 lira alıyodu, çamaşırları yıkıyo, pencere siliyo, gayet tertemiz yapıyo, perde bile yıkıyodu. Pencere silmezse 80 tlydi. Yarım günde yapılan iş yarım yamalak olur bence![]()
Arkadaşın dediği çok doğru. 3+1 ise çok zor senin istediğin şeyler kadına da yazık sonuçta. Annem her hafta alıyor biz 90 veriyoruz. Sabah 8de geliyor akşam 6 ya kadar. Ütü yapıyor ki bizim evde en büyük sorun bu çünkü babam 130 kilo olduğu için haliyle giyecekler de çarşaf gibiBanyoyu çok iyi temizler her köşeyi çamaşır suyuyla yıkar ki en önemlisi de o bence. Onun dışında cam silmesini istiyorsan 50ye gelceğini sanmıyorum kadının. Halıları da yıkıyor bizimki. Zamanı arttığı günde rafları düzenliyor. Böyle olursa daha çok memnun kalırsın gibime geldi..