• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yarım kalan bir hikayeyiz biz seninle...

ben başlarda çok da ilgili değildim mesela onun istediği, yaptığı gibi bir yere giderken haber vermek falan. Ama bir gün mezun olacağı zaman ben mezuniyet törenibitince tebrik mesajı çektim o ise tören başlamadan sabah erken bir saatte tebrik mesajı beklemiş benden buna çok kırılmıştı. Bu benim için haddinden daha fazla önemli dedi haklıydı da sonra aramız bozuldu epey bir süre de düzelmedi. O süre içinde çok görüşemedik yüz yüze telefondan da nadirdi görüşsek de genelde tartışıyorduk. En son tartışmamızda o bana alkol hiç kullanmadığını söylemişti ama face e 2008den kalma bir foto yüklemiş önünde alkol vardı. Ben de sen hiç kullanmıyordun hani dedim hiç beğenmedim bu fotoyu dedim o da ben eskiden kullandığımı artık bıraktığımı söyledim dedi biraz fevri çıktı sonucunda ise ayrıldık ...

aklıma acaba başkası mı var gibi şeyler geliyor sizce bu sebepler bir ilişkiyi bitirmek için yeterli mi
artık hata yapmayacağım söz veriyorum dememe rağmen
bir de ağustosta askere gidecek onun için mi böyle oldu
kızlar lütfen yorum yapın gerçekten çok ihtiyacım var

Back
X