- 17 Nisan 2025
- 44
- 30
- 3
- Konu Sahibi artikzamanigelmisti
-
Biraktigiz bölüm neydi acaba?Selamlar,
Öncelikle teşekkür ederim. Her derdim olduğunda geliyorum gerçekten.
Tam burslu kazandığım okulumu ailem yüzünden bırakmak zorunda kaldım. 2 sene devam ettim ancak sonrası ciddi bir hüsran oldu. Diplomaya hiç ihtiyacım olmadı iş hayatında çünkü tecrübeye dayalı bir alanda çalışıyorum. Ancak hala bir üniversite diplomamın olmaması beni vicdanen kötü hissettiriyor kendime karşı.
28 yaşındayım. Çok geç kalmış hissediyorum. Yeniden hazırlanmaya gücüm yok, ama hazırlanırsam da hukuk okumak istiyorum. Benzer süreçleri yaşamış, çalışırken sınava hazırlanmış ve okumuş olanlar var mı?
keyfiyen okumak istiyorsanız hukuk güzel olur ama çalışmak istiyorsanız kolay atanabileceğiniz bir bölüm yazın derim. Sağlık bölümlerine bakabilirsiniz hemşirelik mesela 70 puanla atanıyorlar
Biraktigiz bölüm neydi acaba?
Öyleyse hukuk çok güzel tercih olurBiraz aslında işlerime destek olsun diye okumak istiyorum. Medya danışmanlığı veriyorum, hukuk da eklemek iyi olur diye düşündüm iletişim okudum.
Hukuk öyle eklemek iyi olur diye okunacak bir bölüm değil maalesef. Hem de gerçek bir disiplinle ve özveriyle çalışmanız gerekir.Elbette bunu da yapabilirsiniz her yaşta ama boyle bir çalışma icin yani hukuk kazanmak icin daha etkin bir motivasyonunuz olmalı.Biraz aslında işlerime destek olsun diye okumak istiyorum. Medya danışmanlığı veriyorum, hukuk da eklemek iyi olur diye düşündüm iletişim okudum.
Hukuk okuduktan sonra ya torpil olacak ya da zengin çevre . İkisi de yoksa emeğinize yazık. Dil ya da sağlık sektörü gibi evrensel birşey okumanızı tavsiye ederimSelamlar,
Öncelikle teşekkür ederim. Her derdim olduğunda geliyorum gerçekten.
Tam burslu kazandığım okulumu ailem yüzünden bırakmak zorunda kaldım. 2 sene devam ettim ancak sonrası ciddi bir hüsran oldu. Diplomaya hiç ihtiyacım olmadı iş hayatında çünkü tecrübeye dayalı bir alanda çalışıyorum. Ancak hala bir üniversite diplomamın olmaması beni vicdanen kötü hissettiriyor kendime karşı.
28 yaşındayım. Çok geç kalmış hissediyorum. Yeniden hazırlanmaya gücüm yok, ama hazırlanırsam da hukuk okumak istiyorum. Benzer süreçleri yaşamış, çalışırken sınava hazırlanmış ve okumuş olanlar var mı?
O zaman konudan ziyade İngilizce eğitim veren bir bölüm okuyun. Mesleğinize de çok faydası olurBiraz aslında işlerime destek olsun diye okumak istiyorum. Medya danışmanlığı veriyorum, hukuk da eklemek iyi olur diye düşündüm iletişim okudum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?