yarım kalan yaşanmışlıklarınız varmı?

aglayanbulutlar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2012
359
1
0
İstanbul
karşıma heryerde birileri çıkıyo sürekli.karşılıklı hoşlandığım kişiler...ne bileyim mesela bir hastanede ki bir teknisyen doktor vs(genç ama)böyle bakışmalar filan sanki ilerlicek gibi oluyo ama bir türlü bir gelişme olmuyoo.ben sonunda evime dönüyorum onlarda işine.ve öyle ortamlar oluyoki insan muhatab olmaya fırsat bulamıyo.sadece hastane değil bir çok yerde başıma geliyo.tanışmak istiyolar yada istiyorum olmuyo bir türlü.belkide öyle sıradan bir bakışma yada belkide ciddi bir şeyler olacak.ama olmuyo bir türlü.iki tarafta adım atamıyo.ya evli çıkıyolar ya sevgilisi var ne biliyim vs..:4:

varrr ....
olmaz mı herkesin vardır .ama birşey olmuyorsa o senin kısmetin değildir yani böle düşün ki zaten böle .kısmetse gelir zaten devam eder bir şekilde .bir şekilde olur yani .bak iş meseleside böle .çok istediğim bir işe girmiştim sonra o işten mutlu olamadım bir türlü .öle oluyor bazen ya .sana has birşey değil bu .herşeyin hayırlısını versin rabbim inşş...çok şükür ediyorum başka şeyler okuyunca burdan .

Hep yarım...
her şey yarım,tam olan bir şey olmadı ki hayatımda...

karşıma heryerde birileri çıkıyo sürekli.karşılıklı hoşlandığım kişiler...ne bileyim mesela bir hastanede ki bir teknisyen doktor vs(genç ama)böyle bakışmalar filan sanki ilerlicek gibi oluyo ama bir türlü bir gelişme olmuyoo.ben sonunda evime dönüyorum onlarda işine.ve öyle ortamlar oluyoki insan muhatab olmaya fırsat bulamıyo.sadece hastane değil bir çok yerde başıma geliyo.tanışmak istiyolar yada istiyorum olmuyo bir türlü.belkide öyle sıradan bir bakışma yada belkide ciddi bir şeyler olacak.ama olmuyo bir türlü.iki tarafta adım atamıyo.ya evli çıkıyolar ya sevgilisi var ne biliyim vs..:4:

her bakıstıgın ınsanla arkadas olunmazkı tanımadan etmeden ınmıdır cınmıdır bılmeden cıkılıp arkadas oluncak devır degıl

Bir tane yarımım vardı, tamamladım çok şükür. :D
Şimdi bir yarım kalmışlık daha var, onun da üstesinden gelicem evelallah. :51:

mrb,

bu yazdiklarin bir baslangic bile sayilamazken nasil yarim kalmis olarak adlandiriyorsun ki? bi bakismadan hoslanabilirsin ve ilerisi de olabilir ama her gordugun kisiyle bir beklentin olmasin. Sert soyleyecegim ama her bakistigin kisinin arkasindan gidersen cok kaybedersin, yipranirsin. Kendini hoslantiya zorlama derim. cunku karsilacagin kisi hoslandigin biri olursa ve seni mutlu edemezse ozmn sen yanarsin...

su an yarim kalan bi iliskim var,hayatta hic biseyi yarim birakmayi sevmiyorum, bugun yarin 1 yil sonra da olsa bu konuda bi seyler yapip tamamliycam.

Back
X