• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hoşlanmamam gereken birinden hoşlanıyorum

-stargirl-

Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2017
172
69
13
25
Hepinize merhaba :KK200:

Belki beni önceki bir konumdan daha biliyor olabilirsiniz. Ben 10.sınıfa giden bir lise öğrencisiyim.

Geçen sene benden hoşlandığını söyleyen bir çocuk vardı. Ben derslerimle ilgilendiğim için pek yanaşmadım bu sevgililik olayına, ve sevgisi de pek gerçekçi gelmedi. Ben kibarca olumsuz cevap verdim. Aslında yüzü iyi yani bu özneldir ama yakışıklı birisi olduğunu düşünmeme rağmen yine de sevgili olmak bana uzak bir kavramdı. Neyse sene boyu bana olan ilgisi devam etti, bakışları sürekli üzerimdeydi bana sosyal medyadan ulaşmak için farklı farklı hesaplardan yazıyordu vs.

Her neyse bu sene bizim sınıftan iki kıza da çok kısa aralıklarla yazdığını öğrendim. Bu kızlardan birisi de benim yakın arkadaşım. Bu arkadaşım artık sürekli 'bak senden vazgeçti beni seçti' gibi bir tavır içerisinde. Tabi böyle demiyor ama ben hissedebiliyorum.Ve sürekli hadi onun sınıfının önünden geçelim, hangimize bakacak acaba falan diyor.

Asıl sorun bu da değil, sanırım bu çocuğun benden hoşlanmasına ve o beğenilme duygusunun verdiği özgüvene çok alışmışım. Beni sevmesi için çabalıyormuşum gibi hissediyorum bazen. Sonra da kendi kendime napıyorum ben diyorum. Ama ilgisinin benim üzerimde olmasına alışmışım ve bu hoşuma da gidiyordu. Ha bu arada ben geçen sene yani onun beni sevdiği zaman diliminde hiçbir zaman 'haha beni seven çocuk ya bunla işim olmaz' tarzı dalga geçmeler falan bunları asla yapmadım. Onun benden hoşlanmasıyla egolanmadım. Sadece bu beğenilme duygusuna fazla alışmışım.

Şimdi bazen göz göze geliyoruz, o zamanlar içimde garip duygular oluşuyor ama bir yandan da bu saatten sonra asla olamaz ki diyorum. Bir kere o yazdığı iki kız benim için "Bu da çok ezik biri herhalde, sevgilisi önceden bize yazmıştı, nasıl da sindirebiliyor bu durumu" falan derler. Ve benim aklımda her zaman başkalarını mı sevecek yine korkusu oluşur.Ben ondan uzak durmaya çabaladıkça bir şekilde karşıma çıkıyor ama.

Mesela bizim okulda karma sınavlar olur, bugün yan yana denk geldik ve bu düşük bir ihtimaldi o kadar sınıf var sonuçta. Kendi sınavını yaptı bitirip verdi, sonra istese çıkabilirdi çünkü nöbetçiydi bugün yani hoca bile çık dedi ama oturdu yanıma, bir kağıdıma bir bana baktı sınav bitene kadar. Ne bileyim off uzak durmam gerekiyor, asla olmayacak bir şey, bu saatten sonra. Ama aklıma geliyor ara sıra, bazen geçen sene benimle konuşurken yazdıklarına göz atıyorum etmediği iltifat kalmamış, beni ilk görüşünü falan uzun uzun anlatmış. Bazen de kendimi ailemde, akrabalarımda, okul ortamında çok yalnız hissediyorum. Ağladığım zamanlarda da sürekli o aklıma geliyor, şuan onunla sevgili olsaydık anlatırdım mesela her şeyi diyorum:KK43:

Bana biraz yardımcı olabilir misiniz:işsiz: Lütfen

Son düzenleme:
Seneye sinava gireceksin boyle seylerle ugrasma derim cunku yasadigin her olumsuzluk derslerine yansir .Bu yasta iliskiler cok saglikli yurumez zaten ergenlik psikolojisi ile illa ki birileri gelir seni uzer yani

1.si sevgili olduğunda her seyi anlatma
2.si hoşlanmaman gereken bi pozisyonda değil çocuk ne olmuş yazdiysa sonuçta seninle sevgili değildi
3.sü derslerine odaklan canim..

Sevgili olmak benim için bir şeyleri paylaşmak demek ama..Neden anlatmayayım ki o da bana anlatmalı bence tabi sevgili olursak.
Evet benimle sevgili değilken yazdı ama tam da yazacak kişileri bulmuş yakın arkadaşlarımdan ikisi de. O sebeple olması doğru olmaz diye düşünüyorum.
Derslerime elimden gelen gayreti gösteriyorum aslında ortalamam iyi ama bu olaydan sonra biraz bıraktım dersleri de evet..
Teşekkür ederim❤

Seneye sinava gireceksin boyle seylerle ugrasma derim cunku yasadigin her olumsuzluk derslerine yansir .Bu yasta iliskiler cok saglikli yurumez zaten ergenlik psikolojisi ile illa ki birileri gelir seni uzer yani

Evet o da bu sene girecek.
Biliyorum derslerim iyi gidiyor zaten teşekkür ederim..❤

Senden sonra kısa aralıklarla başka kızlara da yazması hiçbir şekilde duygularında samimi olmadığını gösteriyor. Bu kişiyle sevgili olmak gibi bir hataya düşmemelisin. İyi ki ilk başta evet dememişsin yoksa başkalarına da yazdığını bilmeyecektin. Bunu bile bile de üzüleceğin bir şey yapmamanı öneririm. Şu an boşluktasın ve bu nedenle sana ilgi çekici geliyor. Derslerine yoğunlaşmaya devam et. Geleceğe yönelik ideallerin olsun onlar için çabalayabilirsin. İnan karşına ilerde çok daha düzgün insanlar çıkacaktır.

Senden sonra kısa aralıklarla başka kızlara da yazması hiçbir şekilde duygularında samimi olmadığını gösteriyor. Bu kişiyle sevgili olmak gibi bir hataya düşmemelisin. İyi ki ilk başta evet dememişsin yoksa başkalarına da yazdığını bilmeyecektin. Bunu bile bile de üzüleceğin bir şey yapmamanı öneririm. Şu an boşluktasın ve bu nedenle sana ilgi çekici geliyor. Derslerine yoğunlaşmaya devam et. Geleceğe yönelik ideallerin olsun onlar için çabalayabilirsin. İnan karşına ilerde çok daha düzgün insanlar çıkacaktır.

Çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için
Aslında uzak durmaya çalışıyorum ama pek başarılı da olamıyorum.

Guzel heyecanlar bunlar. Daha yeni yeni tanisiyorsun bu duygularla. Daha cok sevecek sevileceksin. Daha kimlere asik olacaksin. Sen simdi derslere odaklan, gelecegini düşün, kendine hedefler belirle :)

Bu arada konuyla alakasiz Türkçe kullanimin çok muntazam ve düzgün. Türkçe'yi böyle kullanan gencleri gorunce mutlu oluyorum :)

Çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için
Aslında uzak durmaya çalışıyorum ama pek başarılı da olamıyorum.
Nefsin sana onu sevimli gösteriyor fakat inan erkekler hele ki bu tarz erkekler yalan söylemekten, sahte davranışlar sergilemekten çekinmezler. Nasıl ki senden hoşlanıyormuş gibi yapıyorsa, diğer kızlara karşı da aynı şekilde yaklaşıyordur. Sürekli şüpheyle yaşamaktansa böyle bir insanı hayatına hiçbir şekilde almamanı tavsiye ediyorum sana bir abla olarak. İnan sen olmazsa olmaz değilsindir onun için. Şansını diğer kızlarda da denemesinden anlaşılıyor. İlerde pişman olmanı istemem. Güzel bir kariyer hedefle kendin için. Çalışmaya devam edip kariyer hedefine ulaşma ihtimalin, bu şahısla sevgili olup mutlu olma ihtimalinden çok daha yüksek şu an için. Çalışıp, iyi bir bölüm okuyup mesleğini eline almalısın. O zaman karşına çıkan ve gerçekten sadece seninle olmak isteyen, sadece seni tanımak isteyen biri olduğunda şans vermelisin. Umarım hislerini dinleyip de sonrasında pişman olmazsın, mantıklı düşünürsün umarım. Eğitim hayatında başarılar diliyorum.

Ya yerim ben senin derdini yaa :))) Masumluğa bak :KK200:
Nasıl da kendini güzel ifade edebilen aklı başında bi gençsin sen.. Şuan yaşının gereği bu tür duygular hissetmen çok normal.. Hepimiz o yaşlarda beğenilme dugusuyla beslendik. Beğenilelim, tutkulu aşklar yaşayalım, üzülelim, aşk acısı çekelim istedik. Ama şuan önünde çok önemli bi sınav var. Tüm bunları bi kenara bırakıp derslerine odaklan. Üniversite de çok güzel heyecanlar yaşayabilirsin. Hatta bu çocukla yine bi yerlerde karşılar, ekleşir, görüşürsün. Merak etme o arkadaşlarınla da arana baya mesafe girer, hepinizin yolları ayrılacak.

Şimdi bi fedakarlık yap özel hayatını geri planda tut ve sadece eğitimine odaklan. Aşkı her yaşta yaşayabilirsin ama liseyi tekrar okuyamazsın.

Guzel heyecanlar bunlar. Daha yeni yeni tanisiyorsun bu duygularla. Daha cok sevecek sevileceksin. Daha kimlere asik olacaksin. Sen simdi derslere odaklan, gelecegini düşün, kendine hedefler belirle :)

Bu arada konuyla alakasiz Türkçe kullanimin çok muntazam ve düzgün. Türkçe'yi böyle kullanan gencleri gorunce mutlu oluyorum :)

Çok teşekkür ederim ❤❤

Ya yerim ben senin derdini yaa :))) Masumluğa bak :KK200:
Nasıl da kendini güzel ifade edebilen aklı başında bi gençsin sen.. Şuan yaşının gereği bu tür duygular hissetmen çok normal.. Hepimiz o yaşlarda beğenilme dugusuyla beslendik. Beğenilelim, tutkulu aşklar yaşayalım, üzülelim, aşk acısı çekelim istedik. Ama şuan önünde çok önemli bi sınav var. Tüm bunları bi kenara bırakıp derslerine odaklan. Üniversite de çok güzel heyecanlar yaşayabilirsin. Hatta bu çocukla yine bi yerlerde karşılar, ekleşir, görüşürsün. Merak etme o arkadaşlarınla da arana baya mesafe girer, hepinizin yolları ayrılacak.

Şimdi bi fedakarlık yap özel hayatını geri planda tut ve sadece eğitimine odaklan. Aşkı her yaşta yaşayabilirsin ama liseyi tekrar okuyamazsın.

Çok haklısınız çok teşekkür ediyorum ❤❤

Degil mi ya, cok duzgun yazmis masaAllah.. Tebrik ediyorum ben de..

Konu hakkında bir yorumum yok lakin birşey söylemek istiyorum;
İmla kuralları, düzgün Türkçe.. Ablaların biraz seni örnek alsa keşke.

Ben de öğretmenine aşık oldun sandım :)

Konu hakkında bir yorumum yok lakin birşey söylemek istiyorum;
İmla kuralları, düzgün Türkçe.. Ablaların biraz seni örnek alsa keşke.

Teşekkür ederim ya, okudukça mutlu oluyorum valla. Elimden kaldığı kadar dikkat etmeye çalışıyorum :)

Back
X