• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarım kalanlardan yıldım..

Anladım anne olmak isteği sizi duygusallığa sürüklüyor.
Yani bilemiyorum. Dediginiz gibi ya adam bırakıp gidince çok.mutsuz olursanız.

Belki gitmez ama %50 ihtimal var şuan.

Biraz daha konuşmayı ilerletin. Elbet anlarsınız.

Yaşınızı biliyordur heralde tepkisi değişti mi hic. Nasıl davranıyor.
Yok yaşıma şaşırmasıyla başladı zaten arkadaşlığımız.

Ya olmaz biliyorum.Bir süre normal arkadaş gibi görüşürüm.Çünkü çok yalnızım bugünlerde..
Dostumun erkek arkadaşı benle görüşmesini kısıtlamış.Çok duygusallığım üzerimde..

imkansıza yönelmezseniz bu tarz olma ihtimali yüksek hayal kırıklıkları yaşamazsınız.
bir ilişki bittikten sonra diğerine başlama girişimi açısından acele etmişsiniz (2 hafta oldu ayrılalı yazmışsınız, 2 numarayla da 4 gün önce tanışılmış).
paniğe de lüzum yok acele etmeye de. bunlar size yanlış kararlar verdirir.
mantıklı bakınca ne yapacaksınız sizden 12 yaş küçük biriyle?
şu an çekici gelse dahi sizi ruhen tatmin edemez bu çok açık.

ya ikisiyle de ben başlamadım.Sondan önceki çok çok istediydi daha önce.Başlarken de çokk istedi.Evlilik istedi zaten.Hoşlanacağım tarzlar belli benim bundan gğvenlik sebebiyle uzak duruyordum. E yani ben de yalnızım.son kişi de kendi ilerletti.Bu da hoşlanacağım tarz..Yoksa o istese de ilgi duymazdımSorun şuki hoşlanacağım tarzlar benden küçük oluyor.Yakın dostum birini buldu ve beni ihmal ediyor.Üstelik sevgilisi benle görüşmesini kısıtlıyormuş.Bınun boşluğu da car üzerimde..
Sadece arkadaş olarak görüşeceğim zaten oma da öyle ima ettim.O vakir geçirmek için benle birliktedir zaten.Bundan nerdeyse eminim.

senden sıkılmıyordur da bence yenı heyecan arıyordur hayatında bıkac gun msjlasınca da heyecanı gecmıstır çünkü konusacak seyler bıtıyor sıkıcı olmaya baslıyor bı sure sonra :) herkes benden sıkılıyor dıye dusunme yolver gıtsın dogru kısı degılmıs demekkı ..ilk anlattıgın sahıs hakkında yorumum bı daha konusmaman kararsız ınsanlardan her zmn zarar gelır adam gıbı sozunde dursun .
Haklısın doğru adamlar sıkılmaz oldugun gibi kabul eder öyle sever.

Kızlar bugün çok içliyim.

Önceden tanıdığım ve beni çok isteyen biri vardıAma serseri gibi geldipinden reddettim hep..Irakta işçi olarak çalışıyordu.Enson ben bunu facede görüp hal hatır ettim.Allem etti kullem etti beni kendine sevgili yaptı.Evilik çocuk istemeler.4ay konuştuk.

.Birkez geldi herşey güzeldi mutlu ayrıldı.Sonra ilgisi azalmaya başladı.

An geliyor kararsızım hersey gelince belli olacak diyordu.Anlaşamıyoruz diyordu halbuki birşey yoktu.Yine de günlük güzelce konuşuyprduk. .

(Anlaşamadığımız arabasını sevmiyordum 1960 ların arabası.Çok düşkünmüş ona., Be kendi mahallemde oturmak istiyordum.O da ailesinin yakınında.Bir de borç istemişti vermemiştim..Bunlar olabilir ama geçerli mazeret depil bana bunlar.Hiç zor anlar yaşatmadım ben ona hep iyi oldum.Maddi konularda seni zorlamam dedim.Maddi sıkıntısı vardı borcunu yeni bitirmişti.Biriktirecekti. artık.)

Halbuki ben sevmeye başlamıştım bu sefer.Talipler arasında nadir insana ısınırım bir de.O kadar peşimde koştu yaptığına bak.(Hiç evlenmemiş benden biraz küçük)

.Böyle dedikçe ben de bitirdim iki üç kez. Arkasıdan arıyordu.

Ben ozaman çabuk gel diyordum.""Maddi sıkıntı yaşamak istemiyorum artık" diyordu.Bakarız diyordu ama sürekli fikri değişiyordu.

En son aşık değilim uzaktan zor ;ben yaza kadar gelmeyecem dedi.. Farklıyız sen durgunsun ben canlı dedi.

Zorla hayatıma girdi yine kendi gitti...

İki hafta oldu... Neyse...Üzülüyorum ben artık böyle yarım kalan işlere...

Geçen üç dört gün oldu.İşyerimde başka bölümde çalışan biriyle tanıştım.Kantinde arkadaş ortamında.
Benim yaşımı duymuş birinden.Çok şaşırdı ;23 falan gösteriyorsun dedi.Neyse molada bunla karşılaştık.Gece vakti uzunca ve güzelce konuştuk.

Telimi istedi.
ilk mesajı o attı.
Meaajlaştık.Üç dört gün sürekli..Ara ara yani..

Geçmiş sevgililerimi sordu.Tanımaya çalıştı.ilgisini çektiğim belliydi.Teli kapayınca "sesin çok hoş "falan dedi.

.Yalnız bu arada bir sorun var ki sevinemiyorum...Oniki yaş küçük benden.(evli değil onu da öğrendim)

.Bugün dışarda görüştük.Sohbet ettik.Bakıştık arada.Güzel ve naif baktı genellikle..

İlgisini çektim ama evlilik düşünmüyordur benle öyle bir izlenim vermedi.Boş vaktini doldurmak belki..Öyle hissediyorum.Yada kafası karışık şuan.(sizce?)

Daha büyük sorun şuki etkilendim..Hem de oldukça..
Daha daha büyük sorun ise..İmkansız aşklardan yıldım.Yarım kalanlardan...Birine alışıp ;sevip ayrılmaktan...Hevesim kursağımda kalmaktan ..Kaybetme korkusu başladı..

Zaten kendime güvenim kalmadı.Son kişi bile benden sıkıldı.Ki zamanında ben onu sallamamıştım..Bu da sıkılır diye tedirginlik; mutsuzluk diz boyu şuan...

Nasıl davranayım kızlar.O Benden sıkılmasın.Ben istemeyeyim :)
Efkarlıyım çok.
Üstelik görüşmeden gelince o benim aklımda kalmış gibi msjlaşma isteği oldu bende.O son majlarımı görmedi bile..Sanki aklında mı kalmadım.?

. .Umursamayım bunu ben yaa..

Siz de birşeyler söyleyin göremediklerimi belki..
benden borç istemişti deyince okumayı bıraktım
ne olursa olsun borç isteyecek tek kişi siz mi kaldınız
hiç haz etmem kadından borc ısteyen erkeklerden

herkese 'hah' bu kesin, bunla evlenirim gözüyle bakıp bu kadar kapılmayın. karşısına kim çıksa aşık oluyo gibisiniz. biraz kendinizi tutun. 12 yaş farkı çok fazla. kuşak farkı resmen. zaten niyeti ciddi değildir diyosunuz. öğrenir öğrenmez kestirip atmanız lazım. atmayınca da ayhh etkilendim amaaa :/ diyosunuz. olgunluk göremedim ben sizde.
Yok herkese ilgi duymam ben.Önceki arkadaşlara anlattım.Olgunluk çok şükür var da içim öyle çok baygın değil napim.Sen de benim durumumda olsan farklı birşey düşünemezdin diye düşünüyorumBenimki sadece düşünce.Eyleme dökülmedi.

Zorla aşık etme diye birşey yok.
Sizinde ilginiz varmış ve aşık olmussunuz.
Karşı taraf kafanıza silah dayanamadı sonuçta değil mi?
Sevgilin bana sorumsuz bir tip geldi.
Bu duygu karmaşalarına hep sizi sürükleyip yorar gibi.
Allem etti kullem etti.Ben arkadaş olarak görüşrlim dedim.yok evlilil çocul dedi.

Günaydın.
Boşu boşuna vakit kaybediyormuşsun gibi geldi.
Bu ikisinden de önce başka bir ilişkin vardı onda da aynısını düşünmüştüm.
Elbette hepsi çok düzgün insanlardır, hiç kimsenin karakterine lafım olamaz.
Ancak gördüğüm kadarıyla kendine denk olmayan adamlarla buluşuyorsun. Buluş,takıl asla lafım olmaz.
İyi de bağlanıyorsun,üzülüyorsun sonunda yanlış mıyım?
Niye bunu yapıyorsun kendine?
Küçük değilsin,yanlış anlama genç değilsin,tecrübesiz değilsin.
Boşluktur,yalnızlıktır,inan çok iyi anlarım. O yüzden takılmana,görüşmene,oynaşmana,sevişmene sonuna kadar desteğim. Ama bu garip insanlarla görüşüp sonra da "ben anne olmak istiyorum" demen komik bence.
Emin ol çevrende de imajın bu yönde olduğu için doğru erkekler gelip tanışma gereği duymuyor bile olabilir.
Sabah sabah kırıcı olduysam çok üzgünüm,sadece iyiliğin için konuşmak istedim.
Lalecim yorumun için tşk ederim.Arkadaşlara geri bildirimler yaptım zaten Şunı ekleyeyim.Sevişmek değil de yalnızlık dıygusunun giderilmesi ve biraz da yaş çocuk baskısı.Kahrolmuyorum bu sebeple çok şükür ama..Fırsatlar olunca degerlendiriyorum..Genelde benden küçükler ilgileniyor görüntüden dolayı.Yaşıtım hoş kişilerle karşılaşamıyorum.Zaten çocuksız olmalıYani çocuk kendinde kalmamalı.Çok sevmem lazım böyle olması için.Yaşıtlarım zaten çok çökmüş oluyor.Zaten çok talip de olmuyor napalım ama.Ben sanırım böyle evlenemeyecepim..
Bu arada aslında hep R nin yeribe koyacağım birini arıyor gönlüm mecburen..

Yok yaşıma şaşırmasıyla başladı zaten arkadaşlığımız.

Ya olmaz biliyorum.Bir süre normal arkadaş gibi görüşürüm.Çünkü çok yalnızım bugünlerde..
Dostumun erkek arkadaşı benle görüşmesini kısıtlamış.Çok duygusallığım üzerimde..

Öncelikle buldumcuk olup sevgilisi dostu ile görüşmesini kısıtlıyor ya da yasaklıyor diye
buna uyan, he diyen kişiliksizden dost olmaz canım. O karaktersizin üzerine bir çarpı at.

Sonra senden 12 yaş küçük olan da şimdiden olmaz bu iş diye göz kırpıyor be canım.
En azından en başından böyle göz kırpan konulara başlamadan nokta koyuversen bu kadar yıpranmazsın.

Sevme ve sevilme ihtiyacının farkındayım.
Ama biraz daha oluru görünen ilişkilere yakın durmanı tavsiye ederim.

Mutluluklar..

Kızlar bugün çok içliyim.

Önceden tanıdığım ve beni çok isteyen biri vardıAma serseri gibi geldipinden reddettim hep..Irakta işçi olarak çalışıyordu.Enson ben bunu facede görüp hal hatır ettim.Allem etti kullem etti beni kendine sevgili yaptı.Evilik çocuk istemeler.4ay konuştuk.

.Birkez geldi herşey güzeldi mutlu ayrıldı.Sonra ilgisi azalmaya başladı.

An geliyor kararsızım hersey gelince belli olacak diyordu.Anlaşamıyoruz diyordu halbuki birşey yoktu.Yine de günlük güzelce konuşuyprduk. .

(Anlaşamadığımız arabasını sevmiyordum 1960 ların arabası.Çok düşkünmüş ona., Be kendi mahallemde oturmak istiyordum.O da ailesinin yakınında.Bir de borç istemişti vermemiştim..Bunlar olabilir ama geçerli mazeret depil bana bunlar.Hiç zor anlar yaşatmadım ben ona hep iyi oldum.Maddi konularda seni zorlamam dedim.Maddi sıkıntısı vardı borcunu yeni bitirmişti.Biriktirecekti. artık.)

Halbuki ben sevmeye başlamıştım bu sefer.Talipler arasında nadir insana ısınırım bir de.O kadar peşimde koştu yaptığına bak.(Hiç evlenmemiş benden biraz küçük)

.Böyle dedikçe ben de bitirdim iki üç kez. Arkasıdan arıyordu.

Ben ozaman çabuk gel diyordum.""Maddi sıkıntı yaşamak istemiyorum artık" diyordu.Bakarız diyordu ama sürekli fikri değişiyordu.

En son aşık değilim uzaktan zor ;ben yaza kadar gelmeyecem dedi.. Farklıyız sen durgunsun ben canlı dedi.

Zorla hayatıma girdi yine kendi gitti...

İki hafta oldu... Neyse...Üzülüyorum ben artık böyle yarım kalan işlere...

Geçen üç dört gün oldu.İşyerimde başka bölümde çalışan biriyle tanıştım.Kantinde arkadaş ortamında.
Benim yaşımı duymuş birinden.Çok şaşırdı ;23 falan gösteriyorsun dedi.Neyse molada bunla karşılaştık.Gece vakti uzunca ve güzelce konuştuk.

Telimi istedi.
ilk mesajı o attı.
Meaajlaştık.Üç dört gün sürekli..Ara ara yani..

Geçmiş sevgililerimi sordu.Tanımaya çalıştı.ilgisini çektiğim belliydi.Teli kapayınca "sesin çok hoş "falan dedi.

.Yalnız bu arada bir sorun var ki sevinemiyorum...Oniki yaş küçük benden.(evli değil onu da öğrendim)

.Bugün dışarda görüştük.Sohbet ettik.Bakıştık arada.Güzel ve naif baktı genellikle..

İlgisini çektim ama evlilik düşünmüyordur benle öyle bir izlenim vermedi.Boş vaktini doldurmak belki..Öyle hissediyorum.Yada kafası karışık şuan.(sizce?)

Daha büyük sorun şuki etkilendim..Hem de oldukça..
Daha daha büyük sorun ise..İmkansız aşklardan yıldım.Yarım kalanlardan...Birine alışıp ;sevip ayrılmaktan...Hevesim kursağımda kalmaktan ..Kaybetme korkusu başladı..

Zaten kendime güvenim kalmadı.Son kişi bile benden sıkıldı.Ki zamanında ben onu sallamamıştım..Bu da sıkılır diye tedirginlik; mutsuzluk diz boyu şuan...

Nasıl davranayım kızlar.O Benden sıkılmasın.Ben istemeyeyim :)
Efkarlıyım çok.
Üstelik görüşmeden gelince o benim aklımda kalmış gibi msjlaşma isteği oldu bende.O son majlarımı görmedi bile..Sanki aklında mı kalmadım.?

. .Umursamayım bunu ben yaa..

Siz de birşeyler söyleyin göremediklerimi belki..

bence ikisi de sana uygun değil Iraklı bir öyle bir böyle
ciddi düşünmüyor bence
erkek biraz dediklerinin arkasında duracak
zaten onla iş btmiş

diğeri hem yaşça küçük hem o da ciddi gelmedi
bence gerçekten denk olduğun biriyle ciddi ilişki yaşamak isteyen biriyle başla
yoksa bu ikisi de sonuca varacak gibi durmuyor
zamanını boşa harcıyorlar

Sanki ilk evlenmek isteyene evet diceksiniz gibi hissettim
Hemen kapılıp gönül vermeler yanlış anlamayın lütfen hayatınızda herşey çok çabuk ilerliyor.
İlk çıkan erkeğede hemen evlenecek gözü ile bakmayın bir tanıyın bir etrafınızda pervane olmasını gözlemleyin yani varlığınızın onda mutluluk vermesini onun için vazgeçilmez olduğunu bir hissedin,özgüveniniz bir yerine gelsin .
12 yaş olayı bence fazla onuda tavsiyem eleyin gitsin.Mutlaka hayat standartlarınıza ve görüşlerinize uyacak bir insan çıkacaktır karşınıza

Teşekürler yorumun için.Yok ilk evlenmek isteyene evet değil..İnsanın hoşuna giden kişiler oluyor.Hızlı ilerlemesi benim etkim değil.Öyle tanıştık birden .

Son düzenleme:
Öncelikle buldumcuk olup sevgilisi dostu ile görüşmesini kısıtlıyor ya da yasaklıyor diye
buna uyan, he diyen kişiliksizden dost olmaz canım. O karaktersizin üzerine bir çarpı at.

Sonra senden 12 yaş küçük olan da şimdiden olmaz bu iş diye göz kırpıyor be canım.
En azından en başından böyle göz kırpan konulara başlamadan nokta koyuversen bu kadar yıpranmazsın.

Sevme ve sevilme ihtiyacının farkındayım.
Ama biraz daha oluru görünen ilişkilere yakın durmanı tavsiye ederim.

Mutluluklar..
Arkadaş olarak görüşecem.Bugünlerde dostumun olayı yüzünden o da.. .Bir de öbürünün etkisi de üzerimde ..Başka yana kaymamasına dikkat edecem.Çok görüşmeyecem inş.

bence ikisi de sana uygun değil Iraklı bir öyle bir böyle
ciddi düşünmüyor bence
erkek biraz dediklerinin arkasında duracak
zaten onla iş btmiş

diğeri hem yaşça küçük hem o da ciddi gelmedi
bence gerçekten denk olduğun biriyle ciddi ilişki yaşamak isteyen biriyle başla
yoksa bu ikisi de sonuca varacak gibi durmuyor
zamanını boşa harcıyorlar
Haklısın...Diğeri evlilik diye tutturmuştu ama hızlı gitti çabuk söndü..

benden borç istemişti deyince okumayı bıraktım
ne olursa olsun borç isteyecek tek kişi siz mi kaldınız
hiç haz etmem kadından borc ısteyen erkeklerden
Aynen..Ben vermedim ama görüşmeye devam ettim.
Uzaktan birsey anlamıyorum yaza gelecem ben .uzak olmuyor dedi.

Son düzenleme:
daha once bır evlılık gectı mı basınızdan?
Evet ama bunu son kişi bilmiyor.Sordu ilk konuşmamızda.Yok dedim geçiştirdim.Kendimi korumak için dökülmedim hemen.Zaten olmayacak birşey niye söyleyeyim.

ırakta çalışanı geç. ondan hiçbirşey olmaz. bence onunla irtibatını tamamen kes. diğer oğlana gelince, 12 yaş fark çok. şimdi fiziksel olarak belli olmuyor olabilir ama yıllar ilerledikçe fark ortaya çıkacak. o çocuğun gözü ister istemez kendi yaşıtlarına kayacak. sen yıpranacaksın sen üzüleceksin. değer mi? zaten bana olgun biri gibi gelmedi. anca takılmalık zaman geçirir seninle. kendini bu anlamda suistimal ettirme. ha, dersen ki ben de takılmak istiyorum, o zaman takıl. ama senin öyle bir karakterde olduğunu sanmıyorum. sen huzurlu mutlu bir yuva kurmak istiyorsun. ama doğru insan bunlar değil emin ol.

inşallah gönlüne göre olur herşey..

Sondan eleme yapmaya basliyorum.
12 yas fark, helede bayanin 12 yas buyuk olmasi cok cok asiri.
En sonki sahisi eledim.

Diger kisiylede zaten hic bi iliski yokki. " orda bir kiz var uzakta, gitmesekte, gormesekte o kizla sevgiliyiz' ayaklari bunlar. Eminim seni secmesindeki tek sebep uzak olman. Yakin olsan daldan dala nasil konucak hasbam? Tek sen degil yani anliycagin. Boyle olur bi isler. Diger kizla aralari limuni olunca sana sariyor.
Kız sapsik sen çok yaşa emi orda bir kız var uzakta koptum resmen :KK70::KK70::KK70::KK70:

ırakta çalışanı geç. ondan hiçbirşey olmaz. bence onunla irtibatını tamamen kes. diğer oğlana gelince, 12 yaş fark çok. şimdi fiziksel olarak belli olmuyor olabilir ama yıllar ilerledikçe fark ortaya çıkacak. o çocuğun gözü ister istemez kendi yaşıtlarına kayacak. sen yıpranacaksın sen üzüleceksin. değer mi? zaten bana olgun biri gibi gelmedi. anca takılmalık zaman geçirir seninle. kendini bu anlamda suistimal ettirme. ha, dersen ki ben de takılmak istiyorum, o zaman takıl. ama senin öyle bir karakterde olduğunu sanmıyorum. sen huzurlu mutlu bir yuva kurmak istiyorsun. ama doğru insan bunlar değil emin ol.

inşallah gönlüne göre olur herşey..
Evet.Sadece bir arkadaş gibi tutacam münsebetimizi.Şuan kendimi çok yalnız hissediyorum# dostumun olayı# önceki olay .Çok görüşmeyecem..Kapılma hissi geldiği an daha da azaltacam.

Son düzenleme:
Evet.Sadece bir arkadaş gibi tutacam münsebetimizi.Şuan kendimi çok yalnız hissediyorum dostumun olayı ,önceki olay..Çok görüşmeyecem..Kapılma hissi geldipi an görüşmeyi daha da azaltacam.

o dostun sandığın kişiyle de dostluğunu(!) bitir bence. dost falan değilmiş o. inan benim de çok yalnız dönemlerim oldu. bir kahve içecek arkadaşım yoktu. sevilmiyordum yapayalnızdım. ha, şimdi de aman aman farklı bir hayatım yok. ama hep kendi kendimin dostu oldum. sevilmediğimi hissettiğim anda gittim. ilişkilerimde giden taraf hep ben oldum. hiçbiri de arkamdan gelmedi. çünkü zaten sevmemişlerdi.

o dostun sandığın kişiyle de dostluğunu(!) bitir bence. dost falan değilmiş o. inan benim de çok yalnız dönemlerim oldu. bir kahve içecek arkadaşım yoktu. sevilmiyordum yapayalnızdım. ha, şimdi de aman aman farklı bir hayatım yok. ama hep kendi kendimin dostu oldum. sevilmediğimi hissettiğim anda gittim. ilişkilerimde giden taraf hep ben oldum. hiçbiri de arkamdan gelmedi. çünkü zaten sevmemişlerdi.
Ona nasıl üzüldüm anlatamam.Yıllık izindeyim ve çok kötü geçen ikinci izinim .Ağlattı bu durum beni ki çok nadir ağlarım.Ama arkadaşım beni çok sever aslınsa kavga etmişler benim yüzümden.Limonilermiş.Biterse buyüzden biter diyormuş.Onun yanında çok arama dedi.Ki zaten çok görüşemiyoruz ama hergün tellerişiriz.Benim ona akıl fikir vermemden korkıyor bence.Oysa ben arkadaşımın mutluluğunu çok onemserim.Sevgilisini de dikkatli olmak şartıyla destekledim .Bir aylık bir ilşki hem de.
Dışarda görüşmelerimiz iyice kısıtlanacak .Yurtdışı tur düşünüyorduk bu baharda..Ona mümkün depil izin versin artık..Bakalım dostumun tavrı nasıl olacak..

Back
X