- 24 Aralık 2014
- 10.840
- 10.203
- 298
- 31
Kız sapsik sen çok yaşa emi orda bir kız var uzakta koptum resmen![]()

Oyle degilmi ama ya?
Gel? Yoookk! Gor? Yook!
Adam gelmek istemiyormus

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız sapsik sen çok yaşa emi orda bir kız var uzakta koptum resmen![]()
iş yüzünden mi yoksa istese gelirde gelmiyor gibi birşey mi?
Oyle degilmi ama ya?
Gel? Yoookk! Gor? Yook!
Adam gelmek istemiyormus![]()
Yanlis anlamadiysam bir gelicm diyomus bir biz birbirimiz icin uygun degiliz diyomus. Snra sil bastan sevgili olalim, gelicem diyomus.iş yüzünden mi yoksa istese gelirde gelmiyor gibi birşey mi?
Hmm dengesizin teki yaniYanlis anlamadiysam bir gelicm diyomus bir biz birbirimiz icin uygun degiliz diyomus. Snra sil bastan sevgili olalim, gelicem diyomus.
Para biriktirmek için.Borcu yeni bitti.Biriktirecek artık yaza kadar.Evlensem düpüm parası lazım diyordu.iş aracı almam lazım diyordu.iş yüzünden mi yoksa istese gelirde gelmiyor gibi birşey mi?
Aynen ..Kafası epey karışıktı ..Şimdi karar verdi..Yanlis anlamadiysam bir gelicm diyomus bir biz birbirimiz icin uygun degiliz diyomus. Snra sil bastan sevgili olalim, gelicem diyomus.
Yok yaşıma şaşırmasıyla başladı zaten arkadaşlığımız.
Ya olmaz biliyorum.Bir süre normal arkadaş gibi görüşürüm.Çünkü çok yalnızım bugünlerde..
Dostumun erkek arkadaşı benle görüşmesini kısıtlamış.Çok duygusallığım üzerimde..
Bilmem ki zaman gösterecek.işyerinde çok konuşamadık .Ardından watsaptan sitem yazdım biraz.Görmüş cvp vermemiş .Aramadı da.Ben de aramadım çünkü olaya kızgınım sakinleşmeyi bekliyorum.Yani beni atmak istemez ama bu çocugu kaybetmemek için biraz geriye iter beni biliyorum.Benim tavrım daha sağlam olurdu.En azından onu o mesajın ardından arardım.Nasıl kısıtlamış?
Ne hakla, ne sebeple.
Ve arkadaşın buna uyuyor mu?
Bilmem ki zaman gösterecek.işyerinde çok konuşamadık .Ardından watsaptan sitem yazdım biraz.Görmüş cvp vermemiş .Aramadı da.Ben de aramadım çünkü olaya kızgınım sakinleşmeyi bekliyorum.Yani beni atmak istemez ama bu çocugu kaybetmemek için biraz geriye iter beni biliyorum.Benim tavrım daha sağlam olurdu.En azından onu o mesajın ardından arardım.
Onun aramasını beklerim biraz..Erkekler konusunda da ot gibi yaşamaya karar verdim.Anladım ben onlarla yapamıyorum.Zorlamanın anlamı yok...Sadece kendimle ilgilenecem yine...Ama dostumun olayı olmayaydı iyiydi.Zor zamanımda yalnız kalmak olacak çünkü...Onu hazmetmesi çokk daha zor...Başka dostum arkadaşım yoktu zaten..Kendimi dengeye sokmam lazım..Yarın bir kurs bakacam..Bu er kişisine de pirim vermeyecem çok görüşmryecem....İnş arkadaşım sevgilisinin bu haksız tahakkümüne pirim vermez..Ben onun zor günleeinde yanındq oldum...Bu bir aylık bir adam ama onu ve oğlunu el üstünde tutuyor gönülleeini fethetti.Bence herşeyi paylaştığımızı biliyor arkadaşım benden çok bahsetmiştir.Ona akıl veememi engellemek istiyor.Adam fenaymış..Eline alınca başka ne yasaklar koyacak bakalım..Bence hiç yazmayın.
Konuşmayın da.
Kendi bilir.
Demek ki uzaklaşmaya bahane arıyormuş.
Bence doğru insan mutlaka gelir hayatınıza acele etmeyin. Bu konular üzerine yoğunlaşmayin.
Farklı seylerle ilgilenin.
ıste sorunun kaynagı benceEvet ama bunu son kişi bilmiyor.Sordu ilk konuşmamızda.Yok dedim geçiştirdim.Kendimi korumak için dökülmedim hemen.Zaten olmayacak birşey niye söyleyeyim.
Ona nasıl üzüldüm anlatamam.Yıllık izindeyim ve çok kötü geçen ikinci izinim .Ağlattı bu durum beni ki çok nadir ağlarım.Ama arkadaşım beni çok sever aslınsa kavga etmişler benim yüzümden.Limonilermiş.Biterse buyüzden biter diyormuş.Onun yanında çok arama dedi.Ki zaten çok görüşemiyoruz ama hergün tellerişiriz.Benim ona akıl fikir vermemden korkıyor bence.Oysa ben arkadaşımın mutluluğunu çok onemserim.Sevgilisini de dikkatli olmak şartıyla destekledim .Bir aylık bir ilşki hem de.
Dışarda görüşmelerimiz iyice kısıtlanacak .Yurtdışı tur düşünüyorduk bu baharda..Ona mümkün depil izin versin artık..Bakalım dostumun tavrı nasıl olacak..
kendını kaptırma var veya yokmus gibi davran o kısının senın hayatında vazgecilmez oldugunu hıssettırme.birde eleme yap bir kısıye koyma kafanı tanı hatasında terket e-affetme.sevgiye acsın sen fakat birgün gelır bulur.yası takma mutluysan sorun bıle etmeKızlar bugün çok içliyim.
Önceden tanıdığım ve beni çok isteyen biri vardıAma serseri gibi geldipinden reddettim hep..Irakta işçi olarak çalışıyordu.Enson ben bunu facede görüp hal hatır ettim.Allem etti kullem etti beni kendine sevgili yaptı.Evilik çocuk istemeler.4ay konuştuk.
.Birkez geldi herşey güzeldi mutlu ayrıldı.Sonra ilgisi azalmaya başladı.
An geliyor kararsızım hersey gelince belli olacak diyordu.Anlaşamıyoruz diyordu halbuki birşey yoktu.Yine de günlük güzelce konuşuyprduk. .
(Anlaşamadığımız arabasını sevmiyordum 1960 ların arabası.Çok düşkünmüş ona., Be kendi mahallemde oturmak istiyordum.O da ailesinin yakınında.Bir de borç istemişti vermemiştim..Bunlar olabilir ama geçerli mazeret depil bana bunlar.Hiç zor anlar yaşatmadım ben ona hep iyi oldum.Maddi konularda seni zorlamam dedim.Maddi sıkıntısı vardı borcunu yeni bitirmişti.Biriktirecekti. artık.)
Halbuki ben sevmeye başlamıştım bu sefer.Talipler arasında nadir insana ısınırım bir de.O kadar peşimde koştu yaptığına bak.(Hiç evlenmemiş benden biraz küçük)
.Böyle dedikçe ben de bitirdim iki üç kez. Arkasıdan arıyordu.
Ben ozaman çabuk gel diyordum.""Maddi sıkıntı yaşamak istemiyorum artık" diyordu.Bakarız diyordu ama sürekli fikri değişiyordu.
En son aşık değilim uzaktan zor ;ben yaza kadar gelmeyecem dedi.. Farklıyız sen durgunsun ben canlı dedi.
Zorla hayatıma girdi yine kendi gitti...
İki hafta oldu... Neyse...Üzülüyorum ben artık böyle yarım kalan işlere...
Geçen üç dört gün oldu.İşyerimde başka bölümde çalışan biriyle tanıştım.Kantinde arkadaş ortamında.
Benim yaşımı duymuş birinden.Çok şaşırdı ;23 falan gösteriyorsun dedi.Neyse molada bunla karşılaştık.Gece vakti uzunca ve güzelce konuştuk.
Telimi istedi.
ilk mesajı o attı.
Meaajlaştık.Üç dört gün sürekli..Ara ara yani..
Geçmiş sevgililerimi sordu.Tanımaya çalıştı.ilgisini çektiğim belliydi.Teli kapayınca "sesin çok hoş "falan dedi.
.Yalnız bu arada bir sorun var ki sevinemiyorum...Oniki yaş küçük benden.(evli değil onu da öğrendim)
.Bugün dışarda görüştük.Sohbet ettik.Bakıştık arada.Güzel ve naif baktı genellikle..
İlgisini çektim ama evlilik düşünmüyordur benle öyle bir izlenim vermedi.Boş vaktini doldurmak belki..Öyle hissediyorum.Yada kafası karışık şuan.(sizce?)
Daha büyük sorun şuki etkilendim..Hem de oldukça..
Daha daha büyük sorun ise..İmkansız aşklardan yıldım.Yarım kalanlardan...Birine alışıp ;sevip ayrılmaktan...Hevesim kursağımda kalmaktan ..Kaybetme korkusu başladı..
Zaten kendime güvenim kalmadı.Son kişi bile benden sıkıldı.Ki zamanında ben onu sallamamıştım..Bu da sıkılır diye tedirginlik; mutsuzluk diz boyu şuan...
Nasıl davranayım kızlar.O Benden sıkılmasın.Ben istemeyeyim :)
Efkarlıyım çok.
Üstelik görüşmeden gelince o benim aklımda kalmış gibi msjlaşma isteği oldu bende.O son majlarımı görmedi bile..Sanki aklında mı kalmadım.?
. .Umursamayım bunu ben yaa..
Siz de birşeyler söyleyin göremediklerimi belki..
ya ikisiyle de ben başlamadım.Sondan önceki çok çok istediydi daha önce.Başlarken de çokk istedi.Evlilik istedi zaten.Hoşlanacağım tarzlar belli benim bundan gğvenlik sebebiyle uzak duruyordum. E yani ben de yalnızım.son kişi de kendi ilerletti.Bu da hoşlanacağım tarz..Yoksa o istese de ilgi duymazdımSorun şuki hoşlanacağım tarzlar benden küçük oluyor.Yakın dostum birini buldu ve beni ihmal ediyor.Üstelik sevgilisi benle görüşmesini kısıtlıyormuş.Bınun boşluğu da car üzerimde..
Sadece arkadaş olarak görüşeceğim zaten oma da öyle ima ettim.O vakir geçirmek için benle birliktedir zaten.Bundan nerdeyse eminim.
Görüşmeyelim demedi ama yanında arama dedi.Canının sıkıldığını söyledi.Ben ona msj attıktan sonra da aramadı hiç dünden beri.Ben de aramadım şok oldum çünkü.Kızgınlığımın geçmesini bekliyorum...hala dostum mu diyorsun bu insana??? kız seni 1 aylık ilişkisi için neredeyse çöpe atmış sen hala buna yolu göstermemişsin. 100 yıl arkadaşsız kalırım yine de bunun gibisine dönüp bakmam bile.
Görüşmeyelim demedi ama yanında arama dedi.Canının sıkıldığını söyledi.Ben ona msj attıktan sonra da aramadı hiç dünden beri.Ben de aramadım şok oldum çünkü.Kızgınlığımın geçmesini bekliyorum...
Ya insan eşekten düşmüşe dönüyor önce çok önemsenip sonra atılınca.En nefret ettiği şey hep de başıma geliyor.Hakediyorsundur demeyin haketmiyorum ya .Tedbirliyim yine de ama Bu kadar da olmaz insan üzülüyor Allah ıslah etsin bunları. Ya sana depil kabul ediyorum söylediklerini ama öfkemi döküyorum.Ya bukadar da olmaz ya.Reziller.birilerinin sizi bir şeylere zorlaması ya da onların talebi sizi bağlamaz ki...
ha arayıp bulmuşsunuz ha bir talebe karşılık vermişsiniz, ikisi de aynı.
ben hala ayrılıktan sonra dinleme moduna girilmesi taraftarıyım.
yalnız kalmış olmanız da bunun sebebi değil çözümü de birileri değil sizsiniz.