• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarım kalmışlık hissi...

Aslında gerçekten ilişki icerisinde çok iyiydi love bombing de yapmış olabilir ama yani hiç bir şey hissetmese niye uğraşsın yani benim için bilmiyorum.
Bence siz ona değil, onun size gösterdiği ilgi alakayı istiyorsunuz. Uzak mesafe ilişkisi kolay bir şey değil. Buradaki hanımların burnunun dibinde aldatmalar olaylar dönüyor. Ne kadar güvenebilirsiniz? Eski konularınızı bilmiyorum ama kapanarak yada kapanmayarak biten, ara verilen ilişkilerin tekrar deneyenler ne kadar tutar bilmiyorum. İlişkide ara verilmesi bana mantıklı gelmiyor. O da sevseydi odaya gidince mahrum bırakma diye kavga eden birisi bekleyemezdi yazardı zaten.

Yalnızlık sana batıyor mu. İlla ki biri mi olmalı. Durup durup eskilere sarıyorsun. Senin gibiler sırf evlenmiş olmak için hep yanlış evlilik yapıyor. İnsan kendini tanımalı. Sağlam adım atmalı. Mantıklı ve güçlü olmalı.

daha iyisini bulamadığın icin aklindadir
biptiret gitsin ya yeni insanlarla tanış - arkadas bulunmalarına falan katil
inan yenisi gelince görmediğin etmediğin adam aklina gelmez bile

bence yakında yeni üyelik gelir ya da yeni bir sosyal medya polisiyle tanışır, üyeliğini açıp onun hakkında sorar. arkadaşımız polislere takıntılı. illa ki bir polisle evlenesi var ama yanlış sularda yüzüyor. böyle saplantılar hiç normal değil. bir polis onu reddetti diye kafayı polise takmış. ille de polisle olmak adına sosyal medyada polis avına çıkmış gibi geldi. ava giden avlanır. umarım kardeşimize avlanmaz. okuyorsun biliyorum. lütfen akıllı ol.

Ben 3 yıldır böyle hissediyorum. Duygularımı ifade etsem ne olacak, uzak mesafe ilişkisi zor yapamam diye hiç söylemedim. Bir umudum da yok işte aşk defterini kapattım 😅

Back
X