Evet çok varmıs süreç zor mu acaba.. gebelik oldu mu sizinben de aynı durumdayım, çok varmıs
Tabii ki var arkadaşım. Normal bir rahim 3 üz bile doğurabiliyorsa bizim rahimimiz de doğurabilir. Sıkı takip ve bilinçli olmayı gerektiriyor. Zamanla alışacaksınbugğn
Çok çok sevindm kendi adıma da ümitlendim Rabbim bize de nasip eder inşallahKızlar ben yarım rahimliyim. Hamile kalmakta sorun yaratmıyor yarım rahim. Ben hamile kalamadım ama benim nedenim farklıydıyumurta rezervim az, erken menopoza gireceğim. 8. ayımda doğal denerken hamile kaldım ama dış gebelik oldu (yatım rahimin yanında gelişmemiş küçül bir rahim daha vardı, oraya tutundu bebek) ameliyat oldum. Sonra zaten çok beklemeden tüp bebeklere başladım. Yumurta kalitem de çok iyi değil. 1.ve 2.denemeler negatif oldu. 3.denemede tuttu :)
Serklaj olmadım. Rahim ağzı iyiydi. Şimdi 27.haftamdayım her 2 haftada 1 kontrole gittim özellikle rahim ağzı için. Kısalırsa serklaj yapacaktı doktorum ama sorun yok şimdi.
Yarım rahimle çift embriyo denemek bile bile lades gibi bişey sanki. Bence embriyonuzu boşa transfer etmeyin. Zaten erken doğum riski olacak. Çift embriyo çok riskli. Nacizane tavsiyem. Doğuran var mıdır belki vardır ama hiç gerek yok bu kadar risk almaya. Sonradan tekini sonlandırmanız da gerekbilir.Merhaba bende yarım rahimliyim tüp bebek tedavisi görüyorum. Çift embiriyo deneyeceğiz artık ikiz doğuran varmı aranızda yarım rahimle
Ben de aynı şekildeyim. Embryolarımız donduruldu, 4 gün evvel histereskopi yapıldı şimdi bekleme sürecindeyim. Histereskopi sonucu iyi giderse temmuz gibi transfer olacak.Merhaba bende yarım rahimliyim tüp bebek tedavisi görüyorum. Çift embiriyo deneyeceğiz artık ikiz doğuran varmı aranızda yarım rahimle
Ne kadar güzel, sağlıklı ve huzurlu güzel bir hayatı olsun :) Allah bağışlasın sizlere.Yarım rahimle ikiz gebelik yaşayıp doğuran varmış literatürde. Çok nadir olduğunda yayın yapıyorlar. Ben olsam o riski alamazdım ama. Tek bebeği bile zamanında doğurayım diye atmadığım takla kalmadı resmen.
Bu arada 38+6 da doğurdum :) normalde 39+2 ye sezaryen planlamıştık. Ama son kontrolde kasılmalarım başladı. Doğum başlayınca bekleyemedik.
Ben de aynı şekildeyim. Embryolarımız donduruldu, 4 gün evvel histereskopi yapıldı şimdi bekleme sürecindeyim. Histereskopi sonucu iyi giderse temmuz gibi transfer olacak.
Ancak benim doktorlarım daha ilk günden size çift embryo transferi yapamayız dediler, kesinlikle önermiyorlar. Zaten zorlu bir süreç bekliyor bizi, siz de iyi bir düşünün derim.
Ne kadar güzel, sağlıklı ve huzurlu güzel bir hayatı olsun :) Allah bağışlasın sizlere.
Doğum normal mi oldu peki öyle olunca? Rahim yarım olunca bebek genelde ters geliyor diye okudum hep, o yüzden merak ettim
Ayy çok sevindim güle güle büyüt yavrunu. Akıllı bıdıkmış iyi beklemişYarım rahimle ikiz gebelik yaşayıp doğuran varmış literatürde. Çok nadir olduğunda yayın yapıyorlar. Ben olsam o riski alamazdım ama. Tek bebeği bile zamanında doğurayım diye atmadığım takla kalmadı resmen.
Bu arada 38+6 da doğurdum :) normalde 39+2 ye sezaryen planlamıştık. Ama son kontrolde kasılmalarım başladı. Doğum başlayınca bekleyemedik.
Doğrudur ama benim son 2 embiriyom takım donduruldu. 4 denemedir negatif hemde 5. Gün embiriyosu olmasına rağmen hepsi. Çöp olacağına risk alıp iki tane denemek istiyorum. Biri tutar biri tutmaz belki. İkiside tutsa biri sonlandırılabilirmiş. Evet risk ama böylede maddi manevi çok sarsılıyoruzYarım rahimle ikiz gebelik yaşayıp doğuran varmış literatürde. Çok nadir olduğunda yayın yapıyorlar. Ben olsam o riski alamazdım ama. Tek bebeği bile zamanında doğurayım diye atmadığım takla kalmadı resmen.
Doğrudur ama benim son 2 embiriyom takım donduruldu. 4 denemedir negatif hemde 5. Gün embiriyosu olmasına rağmen hepsi. Çöp olacağına risk alıp iki tane denemek istiyorum. Biri tutar biri tutmaz belki. İkiside tutsa biri sonlandırılabilirmiş. Evet risk ama böylede maddi manevi çok sarsılıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?